Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tabiki canım allah kimseye evladının acısını göstermesin sağlık versin herkese Bayramdan sonra bende giderim kendi doktoruma

Kızlarr bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı sonuç ama bat aya 8gün var daha.çok bel ağrım ve kasık ağrım karın şişkinliğim olduğu için gitmiştim ama negatif değer artarmı acaba daha günüme var..doktor ultrasyonla baktı solda kitle var dedi korkuttu beni böyle olan varmıydı değeri sonradan yükselen oldumu bilgili arkadaşlar lütfen bakarmısınız

Kitle derken kist mi dedi? Zararlı mı ameliyat lazım mı söylemedi mi?
Benim de sağda anekoik kistim vardı. Sinirlilik ve normalde sevmediğim bir içeceği canımın çekmesi beni suphelendirmisti ve kan verdim. 3 çıktı o zaman. Meğer bebek varmış ama belli ki yeni oluşuyormuş. Benim.onceki testlerimde hep 1'in altında çıkardı. Ben orada anladım açıkçası. Sizin oncekiler kaçtı mesela genelde? Bence bu belirleyici bir etken.

Sonuçları doktor görmedi geç çıkınca ben netten baktım değere ona göre kitleye bakalım dedi tam açıklayıcı bişey demedi iyi mi kötümü kan tahliline göre değerlendircez dedi yarına kaldı.. daha önce kan testi yapmadım bugün yaptım değer bu yani sonra yükselirmi bilmşyorum Bu sonuç

Eklentiler

• C4D5D608-69CE-48F4-8BCE-9C7D6E4B1374.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 69
Birde karın şişkinliği ve gaz sorunu yaşıyorum belin ağrıyor akıntımda var 2gündür kitle dediği şey bunları yaparmı bilgimde yok İyi huylumu kötü huylumu yarın görücez bakalım ama değer yükselirmi daha var günüme o beni şüpheye düşürdü

Sonucun 3 olduğu nerede yazıyor?

Sonucun 3 olduğu nerede yazıyor?
Pardon canım yanlış okumuşum. Aklına kötü bir şey getirme. Yarın güzel haberler alırsın inşAllah

Pardon canım yanlış okumuşum. Aklına kötü bir şey getirme. Yarın güzel haberler alırsın inşAllah
Bende fotoğrafa baktım 3mü yazıyor diye inşallah bakalım daha bat aya 8gün var belki yükselilr çoğu insanın yükselmiş o günü bekliycem artık

Selam kozlar testlerimi yorumlayacak bilgili biri var mı hangi gruba yöneleceğimi şaşırdım22 si kopkoyu sonra 23 ve 24 de açıldı, 21 ve 23 akşamları ilişki oldu. Bugun 24. Günün akşamı artık bence çok gec ama yine de gerekli mi ilişki? Ne dersiniz?

Eklentiler

• 63C405D8-1DE8-4BE2-900C-E0B4A6114EBD.jpeg
    108,4 KB · Görüntüleme: 49
Bende fotoğrafa baktım 3mü yazıyor diye inşallah bakalım daha bat aya 8gün var belki yükselilr çoğu insanın yükselmiş o günü bekliycem artık
Allah bize önce sabır sonra da bebek versin
Ben de bata 8 ve 6 gün kala idrar testi yaptım negatif. Hani tek çizgi göreceğimi bile bile yaptım tabii. 11i bat. En erken 11inde yapacağım inşAllah. Dayan yüreğim dayan

Offf her idrar testini yapacağımda bi heycan sonra sonuç negatif ama aradan zaman geçince belli belirsiz çizgi görüyorım gibi geliyor kan tahlili 1.20 çıktı bat a 8gün var bakalım yükselirmi Doktor bide kitle falan dedi sonuca göre düzgün bir uzmana gidicem zaten balataları yakmışım bide doktor gel bide ben yaktırayım diyor

Önceki değeri bilmeyince yorum yapmak mümkün değil tabii.

En erken idrarda 14 gün sonra belli olur diye biliyorum kuzum
Anladım canım ya o yüzden yada açlık otu diye bı bitki içmiştim 3 gün kadar insanda olabilir belki bakalım önümüzdeki günlerde görcez her an olcakmisim gibi belirti yaşıyorum sürekli idrara çıkıyorum bakalım hayırlısı

Kuzum her şeyin bir zamanı var. Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı sağlıklı evlatları sana ve gönülden isteyen herkese nasip etsin. Hep dualarımdasınız rosebatum ❤❤
Herkesin mutlaka bir derdi var. Rabbim dermansız dert vermesin. Dayanma gücü versin.
Sabret kuzum. Allah mutlaka gönlüne göre verecek ama en hayırlı zamanı bekliyor. Evet sabretmek zor çok iyi biliyorum ama dayanmalıyız. Hep dua et. Bebeğin dualarla gelsin inşallah. ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…