- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Tabiki canım allah kimseye evladının acısını göstermesin sağlık versin herkeseİnşallah canım ama sağlıksız gebeliklerin çoğuda kendiliğinden düşüyor Rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinbirşey çıksada Allah korusun kıyamaz ki insan
Amin canım inşallahTabiki canım allah kimseye evladının acısını göstermesin sağlık versin herkeseBayramdan sonra bende giderim kendi doktoruma
Şimdi test yaptım bişey çıkmadıAnladım canım teşekkür ederim
HadiyaŞimdi test yaptım bişey çıkmadı
Kitle derken kist mi dedi? Zararlı mı ameliyat lazım mı söylemedi mi?Kızlarr bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı sonuç ama bat aya 8gün var daha.çok bel ağrım ve kasık ağrım karın şişkinliğim olduğu için gitmiştim ama negatif değer artarmı acaba daha günüme var..doktor ultrasyonla baktı solda kitle var dedi korkuttu beniböyle olan varmıydı değeri sonradan yükselen oldumu bilgili arkadaşlar lütfen bakarmısınız
Sonuçları doktor görmedi geç çıkınca ben netten baktım değere ona göre kitleye bakalım dedi tam açıklayıcı bişey demedi iyi mi kötümü kan tahliline göre değerlendircez dedi yarına kaldı.. daha önce kan testi yapmadım bugün yaptım değer bu yani sonra yükselirmi bilmşyorumKitle derken kist mi dedi? Zararlı mı ameliyat lazım mı söylemedi mi?
Benim de sağda anekoik kistim vardı. Sinirlilik ve normalde sevmediğim bir içeceği canımın çekmesi beni suphelendirmisti ve kan verdim. 3 çıktı o zaman. Meğer bebek varmış ama belli ki yeni oluşuyormuş. Benim.onceki testlerimde hep 1'in altında çıkardı. Ben orada anladım açıkçası. Sizin oncekiler kaçtı mesela genelde? Bence bu belirleyici bir etken.
Birde karın şişkinliği ve gaz sorunu yaşıyorum belin ağrıyor akıntımda var 2gündür kitle dediği şey bunları yaparmı bilgimde yokSonuçları doktor görmedi geç çıkınca ben netten baktım değere ona göre kitleye bakalım dedi tam açıklayıcı bişey demedi iyi mi kötümü kan tahliline göre değerlendircez dedi yarına kaldı.. daha önce kan testi yapmadım bugün yaptım değer bu yani sonra yükselirmi bilmşyorumBu sonuç
Sonucun 3 olduğu nerede yazıyor?Sonuçları doktor görmedi geç çıkınca ben netten baktım değere ona göre kitleye bakalım dedi tam açıklayıcı bişey demedi iyi mi kötümü kan tahliline göre değerlendircez dedi yarına kaldı.. daha önce kan testi yapmadım bugün yaptım değer bu yani sonra yükselirmi bilmşyorumBu sonuç
Sonucun 3 olduğu nerede yazıyor?
Pardon canım yanlış okumuşum. Aklına kötü bir şey getirme. Yarın güzel haberler alırsın inşAllahSonuçları doktor görmedi geç çıkınca ben netten baktım değere ona göre kitleye bakalım dedi tam açıklayıcı bişey demedi iyi mi kötümü kan tahliline göre değerlendircez dedi yarına kaldı.. daha önce kan testi yapmadım bugün yaptım değer bu yani sonra yükselirmi bilmşyorumBu sonuç
Bende fotoğrafa baktım 3mü yazıyor diyePardon canım yanlış okumuşum. Aklına kötü bir şey getirme. Yarın güzel haberler alırsın inşAllah
Allah bize önce sabır sonra da bebek versinBende fotoğrafa baktım 3mü yazıyor diyeinşallah bakalım daha bat aya 8gün var belki yükselilr çoğu insanın yükselmiş o günü bekliycem artık
Offf her idrar testini yapacağımda bi heycan sonra sonuç negatifAllah bize önce sabır sonra da bebek versin
Ben de bata 8 ve 6 gün kala idrar testi yaptım negatif. Hani tek çizgi göreceğimi bile bile yaptım tabii. 11i bat. En erken 11inde yapacağım inşAllah. Dayan yüreğim dayan
Önceki değeri bilmeyince yorum yapmak mümkün değil tabii.Sonuçları doktor görmedi geç çıkınca ben netten baktım değere ona göre kitleye bakalım dedi tam açıklayıcı bişey demedi iyi mi kötümü kan tahliline göre değerlendircez dedi yarına kaldı.. daha önce kan testi yapmadım bugün yaptım değer bu yani sonra yükselirmi bilmşyorumBu sonuç
Valla ilişkinin üzerinden 10 gün falan geçti acaba erkenmi bide ilk idrar değildi bu yaşıma kadar adet gecikmesi yaşamıştım şaştım kaldımHadiya
En erken idrarda 14 gün sonra belli olur diye biliyorum kuzumValla ilişkinin üzerinden 10 gün falan geçti acaba erkenmi bide ilk idrar değildi bu yaşıma kadar adet gecikmesi yaşamıştım şaştım kaldım
Anladım canım ya o yüzden yada açlık otu diye bı bitki içmiştim 3 gün kadar insanda olabilir belki bakalım önümüzdeki günlerde görcez her an olcakmisim gibi belirti yaşıyorum sürekli idrara çıkıyorum bakalım hayırlısıEn erken idrarda 14 gün sonra belli olur diye biliyorum kuzum
Allah razı olsun canım her iyi haberde benim gibi seviniyorsunuz destek oluyorsunuz hakkınızı helal edin❤❤
Kuzum evin in
Ya cnm internetimizde sorun var ve biraz girmeyim aklima gelmesin dedim ara ara girip okuyorum bilerek yazmiorum dusunmeyim die bnde salladim icimden biseyler koptu iyice eskisi gibi bklentim yok hersey allahdan napalim nasip dedim saldim herseyi su an sadece rahim filmi asilama olaylarinin stresi var bnde bide annem ameliyat oldu fln halada durumu iyi sayilmaz bunlar yetio bebek konusunda dusundurmemeye aklima bisey takildikca geliorum iste insanlara sewinmekle yetiniorum simdilik rabbim tez zamanda saglikli hayirli yawrular nasip etsin insallah bi ikimiz kaldik zaten mujdelenmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?