Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Goncam nasılsın nasıl gidiyor

Kuzum mide bulantılarım hala devam ediyor. Bir de panik atak başladı Tövbe yarabbim sanki bebeğe bir şey olmuş da haberim yokmuş gibi hissediyorum... Yarın doktor randevum var. Belki cinsiyeti belli olur Ama bu panik atak beni korkutuyor. Dua ediyorum geçsin diye. Onun dışında artık birçok kişi karnımı görünce bebek mi var diyor Rabbim annelik duygusunu isteyen her kadına yaşatsın. Bebek kıyafetlerine bakıp ağlıyorum eşimle daha şimdiden bebek arabalarına bakıyoruz fiyat araştırması yapıyoruz

Seninki nasıl gidiyor fıstık

Bende şükür iyiyim kuzum benim erken belki ama hiç bir pantolonumu kıyafetimi giyemiyorum sıkmakta istemiyorum karnımı banada herkes şimdiden böyleysen 9 aya yuvarlanırsın diyor dün baya bir kötüydüm ya çok baş ağrım oldu 2 3 gün dünde istifra ettim ve mahvoldum ama normalde bu kadar değil bulantım bile az yani ay o korku hepimizde var kuzum bende hep diyorum Rabbim acısını yaşatmasın hiçbirimize birde bende belirtide olmayınca acaba diyorum birşey mi oldu bende arada bi ağlama krizine girmiyor değilim her şeye takılıp eşimde gariban napsın senin hormonlar tavan yaptı yine diyorAy öğrenirsin bence ya sağlıklı olsunlar da bana da bayramdan sonra gel hem ense kalınlığına bakarız hemde cinsiyete dedi

Ya benim de Ablam almak istedi arabayı ki o ilk bebeğinde 3 araba değiştirmiş insan anlıyor bende ona bıraktım ama tabi alacağımız zaman gidip beraber beğenicez Benim minnoş yeğenim çorap alıyor mercimeğe durmadan birde zıbın he diyoruz daha cinsiyet belli değil ama o ben biliyorum kız diyo gidiyor kırmızı alıyor bizde gönlü kırılmasın diye bişey diyemiyoruz oda evladım gibi çünkü ilk yeğen olunca onunda tadı çok farklı

Benim de hiçbir pantolonum olmuyor geçenlerde 3 tane beli sıkmalı günlük pantolon aldım. Miss gibi çok rahatlar şimdi yana yakıla bayramlık arıyorum
Ahh o mide bulantıları... mahvoldum... Ama yeter ki bebiş iyi olsun.
Ben test yaptırmadım. İstemedim. Bebek her türlü kabulum öğrenmek istemiyorum dedim. Tabi sen yaptırabilirsin kuzum sana kalmış

Geçenlerde kuzenim kız bebek tulumu almış, bebişimin ilk hediyesi ama cinsiyeti belli değil kuzenim erkek de olsa giydir zaten küçücük bebek dedi kaktüs resimli tulum olduğu için aslında erkek de giyer

İnşallah yarın güzel olur
Rabbim bebişlerimize sağlık versin kuzum

Valla bende lastikli aldım başka türlü başa çıkamıyorum bayrama da tulum bulursam almayı çok istiyorum. Şuan ben aradığım için hiç bir yerde bulamıyorum gerçi Sende elbise tarzı alabilrsin kapalılar için çok güzeller var Ya tabikide her türlü kabulümüz doktor öyle deyince birşey de diyemedim Hah giyer tabi ya küçücük bebek ne olcak ben de takılmam öyle şeylere giysinler alınanı bizim bebişin ilk hediyesi de kırmızı çıngıraklı çorapRabbim sağlık versin evlatlarımıza inşallah sağlıcakla kucağımıza almamız nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah tez zamanda ❤inşallah kuzum güzel haberler alıcaksın inşallah merakla bekliyorum cinsiyetide söylicekmi acaba

Tesettürlü olsam da elbise ve etek giyememe hastalığım var abiye elbisem var ama günlük sadece 2 tane var ben de kot tulum istiyorum ayyy bayılıyorum tulumlara. Ben de bebek tulumuna takılmıyorum her türlü giyer minicik bebek Rabbim güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin kuzum

Kızlar az önce bir haber gördüm. 17 yaşındaki abi 9 yaşındaki kardeşini cezalandırmak için ona tokat atıp bayıltıyor sonra da tarım ilacı dolu bir tankere atıyor. 9 yaşındaki kardeş ölüyor. Rabbim evladın da hayırlısını versin. Hayırlıysa olsun deyin. Hayatta neler var.

Sonraki haber ise şöyleydi: Down sendromlu genç ailesinin desteğiyle gülle atma öğreniyor ve hem Türkiye hem de Dünya şampiyonu oluyor. Hem de rekor kırarak! Rabbimin verdiğine şükür. Ailesi onu desteklemiş ve sosyal hayata tutunmuş. Ne kadar güzel.

Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin ve hayırlı anne baba olmayı bizlere nasip etsin.

Kızlar gecemlerde yazmıştım buraya adetime 2 gun varken akşam test yapmıştım negatif cıkmıştı şimdi 2 gün gecikti hala bişey yok akşamları karnım belli oluyor şişkinlik oluyor. Sizce deniz havuz adeti geciktirir mi? O gün ki resmi şimdi filtre yapınca da böyle cıktı napsam bidaha test alıyım mı sizce

Eklentiler

• Pixiz_20190801_183748_hs5y.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 79
  • Pixiz_20190801_183843_ı1ı3.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 77
  • Pixiz_20190801_183808_qr5e.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 80

Canım gebelik var gibi. Kan testi yaptır.

Tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dediğin gibi insan ümitleniyor sonra hayal kırıklığı yaşıyor, beklemek zaten çok kötü bir durum. Senin adına çok sevindim 3 sene az zaman değil, çok şükür rabbim sana nasip etmiş. Darısı tüm isteyenlere olsun

Kızlar sabah ilk idrarla yaptığım çok çok silik çizgi akşam yeni testte yok...tertemiz test...bu olabilir mi?

Hadiya olsun kuzum inşallah buluruz ben bi kaç yere baktım bulamadım ama bakıcam daha var nasılsa Aminn kuzum Rabbim sağlık versin inşallah

Canım var gibi kan testide yaptır inşallah meleğin seninledir sağlıkla hayırlısı ile

Hadiya olsun kuzum inşallah buluruz ben bi kaç yere baktım bulamadım ama bakıcam daha var nasılsa Aminn kuzum Rabbim sağlık versin inşallah

Kuzum hamilelik kıyafetleri inanılmaz pahalı. Uyduruk bir gebelik tuniği gördüm fiyatını sordum dumur oldum 140 tl jean tulum fiyatını sordum 275 tl abiye mi bu tövbe Yarabbim. Resmen çoğu kazık. Gebelik pantolonu sorayım dedim 120 tl den başlıyor lcw yolu göründü bana bari orda ucuzdur Mecburen alacağımız için sömürüyorlar bizi

Valla kuzum bende onu söyliyicektim bir erde sordum bende tulum internette 280 mi ne o kadara ben 2 pantolon 2 tişört alırım normal zamanda Valla sorma ya mecbur alcaz ben 1 tane aldım oda normal eşofman tarzı hamile pantolonu oda 70 mi neydi yani ince hani kot filanda değil Lcw da da baktım bi şubesine hiç bir şey yok ama bi kaç şube daha gezicem buluruz ya eninde sonunda

İnşallah hilalcim sizler gibi bende burada o haberi verebilirim inşallah saol guzel dileklerin için
İnşallah kuzum gerçekten Rabbim nasip etmiyeceği şeyi hayal ettirmez bizlerde o günleri bekliyorduk haberi verebilmek için şükür ki nasip oldu sanada ve diğer arkadaşlarımızdanda alıcaz güzel haberleri inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…