Günaydın CNm, aynen soğan kürü ve başka kürler varmış onlara bakıcam. Bir de çikolata kistim yaklaşık 1 ayda milimetrik olarak küçükmüş bu iyi hbrcanım çok çok üzüldüm yeğenin için
ama artık ms hastalığının çok güzel tedavileri var
inşallah güzel haberler alırsınız bununla ilgili
aynen canım haklısın
biz ne kadar sıradan şeylere üzülüyoruz aslında
geçen aylar ben çok üzülüyordum tam bir hayal kırıklığı oluyordu
ama artık öyle değilim kuzum
gayet normal karşıladım
zaman var nasılsa önümüzde
herşey bir tecrübe hayatta bize
kist için üzülme
bazıları biliyorsun kendiliğinden eriyor
soğan kürü de belki iyi gelir araştırabilirsin kuzum
yumurtlamada lekelenme oluyor 2 -3 gün. yumurtluyor olabilirsiniz :)Kızlar merhaba benim son adet tarihim 15 temmuzdu dün gece çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm peçeteye sildiğimde de kanla karışık kahverengi akıntı geldi. Sabah uyandığımda yine peçeteye bu sefer daha açık renk kırmızıya dönük bir damla kan geldi ilk kez böyle oluyor normalde adetime 2 gün filan kala karşılaştığım bir durum ama döngü ortasında ilk kez başıma geliyor bu ne anlama geliyor sizce? Burada geçen ay bir kaç gün geç adet oldum onu da belirteyim
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canmKızlar ben hamileyim çok şükür kalırsam belirtileri yazarım diyordum yazayım :) benim yumurtlamadan sonra özellikle hapşurduğumda kasığıma bir şeyler batıyordu ondan şüphelendim. Ayrıca damarlarım çok belirgin bir hale geldi o da bir belirtiydi. Son olarak çok uykum geliyordu yorgundum.
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Amin canım sana daHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canm
erken gebelik testi mi bu acaba? benim de 6 gün var kasıklarımda ince bi ağrı var bir de yorgunluk. Öncekilerde de böyle olmuştuAdetime 5 gün var bu arada...
Yok normal test...var değil mi? Ben istediğim için mi böyle görüyorum diye de olabilir dedim ama... :) kızımda kanda öğrenmiştim...erken gebelik testi mi bu acaba? benim de 6 gün var kasıklarımda ince bi ağrı var bir de yorgunluk. Öncekilerde de böyle olmuştu
Hayırlısı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin canımKızlar ben hamileyim çok şükür kalırsam belirtileri yazarım diyordum yazayım :) benim yumurtlamadan sonra özellikle hapşurduğumda kasığıma bir şeyler batıyordu ondan şüphelendim. Ayrıca damarlarım çok belirgin bir hale geldi o da bir belirtiydi. Son olarak çok uykum geliyordu yorgundum.
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Amin canım hepimizeHayırlısı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin canım
Bence var silik de olsa 2-3 gün sonra tekrarlamalısın testi.Yok normal test...var değil mi? Ben istediğim için mi böyle görüyorum diye de olabilir dedim ama... :) kızımda kanda öğrenmiştim...
Haklısın canım ama elimde değil. Ben 4 yıl vajinismusla uğraştım yendim şimdi bununla cebelleşiyorum. Ya annemede kanser teşhisi koydular bundan 3 ay önce.oda görmek istiyorum falan deyince ben iyice allak bullak yani
canım aslında hiç üzülmedim
çünkü bu ay fazla değerlendirememiştik
zaten artık tevekkül ediyorum kafama hiç takmıyorum
ağustosta da tatile gidicem iyce boşaltırım kafamı
iyiki varsın hilalim çok sağol
Goncam nasılsın nasıl gidiyorVardır bir hayır kuzum. Rabbim geciktiriyorsa en hayırlısını en güzelini vereceği içindir. Hep buna inandım. Sabrın sonu selamet canımın içi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?