Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın CNm, aynen soğan kürü ve başka kürler varmış onlara bakıcam. Bir de çikolata kistim yaklaşık 1 ayda milimetrik olarak küçükmüş bu iyi hbr bu arada tekrar klomen ve diğer ilaçlara başladım. Bakalım bu ay nasıl olacak, hayırlısı...

Kızlar merhaba benim son adet tarihim 15 temmuzdu dün gece çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm peçeteye sildiğimde de kanla karışık kahverengi akıntı geldi. Sabah uyandığımda yine peçeteye bu sefer daha açık renk kırmızıya dönük bir damla kan geldi ilk kez böyle oluyor normalde adetime 2 gün filan kala karşılaştığım bir durum ama döngü ortasında ilk kez başıma geliyor bu ne anlama geliyor sizce? Burada geçen ay bir kaç gün geç adet oldum onu da belirteyim

her kese merhaba, eminim benim gibi her ay aynı gebeleik belirtileri ile ilgili sitede aynı şeyleri araştırıp aynı duyguları yaşayıp ve aynı hayal kırıklığı yaşayanlar vardır, daha bu sabah aynı şeyi araştırırken gittim test yaptım ve 3 senelik evliliğimde ilk defa çift çizgiyi gördüm, göz yaşlarımı tutamiyorum, tam emin olmadan sevinmek de istemiyorum ama kendime engel olamıyorum ilk defa pozitif çıktı. Bu 3 senede önceleri çok önemsemiyordum doktora gittiğimde önemli bi sorun olmadığını söylüyordu, daha sonra pko olduğumu öğrendim soğan kürü falan denedim adet dışı kanamalarm oldu ama faydası olmadı. Son bir senede başka doktora gittim ve pko tedavisi görmeye başladım, yumurta çatlama iğnesi kullandım kaç sefer ama yine olmadı. Geçen ay aşılama olacaktı ama sadece 1 yumurta iyi olgunlaşmıştı doktorum bu ay için erteledi, ama yine de 2 günden bir ilişkide olduk eşimle, ve bugün adetim 3 gün gecikti, ilk defa göğüs uçlarım sızlıyordu, sürükli adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım gelip gidiyor. O kadar seviniyorum ki şu an, bu yüzden tüm ayrıntılarıyla paylaşmak istedim çok uzun oldu kusura bakmayın, ama benim gibi sürekli bu bilgileri araştıranlara biraz moral ve ümit olması için paylaşmak istedim

yumurtlamada lekelenme oluyor 2 -3 gün. yumurtluyor olabilirsiniz :)

Kızlar ben hamileyim çok şükür kalırsam belirtileri yazarım diyordum yazayım :) benim yumurtlamadan sonra özellikle hapşurduğumda kasığıma bir şeyler batıyordu ondan şüphelendim. Ayrıca damarlarım çok belirgin bir hale geldi o da bir belirtiydi. Son olarak çok uykum geliyordu yorgundum.

Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canm

Kızlaarrrrr çok heyecanlıyım! Yorum yazın

Eklentiler

• 8ED28173-9E3F-4B07-8EA2-BC63451844B1.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 96
erken gebelik testi mi bu acaba? benim de 6 gün var kasıklarımda ince bi ağrı var bir de yorgunluk. Öncekilerde de böyle olmuştu
Yok normal test...var değil mi? Ben istediğim için mi böyle görüyorum diye de olabilir dedim ama... :) kızımda kanda öğrenmiştim...

Hayırlısı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin canım

Allah yardımcın olsun kuzum. Ben de 2 buçuk sene vajinismustum. 11 ay sonra gebe kaldım. Her şey nasip kısmet. Rabbim hayırlı zamanı biliyor. Kuzenimin 8 sene çocuğu olmadı, annesini kanserden kaybettikten 1 sene sonra anne olacağını öğrendi. Şimdi 3 çocuğu var. Rabbimin takdiri dedi. Sabretti. Keşke annesi görseydi ama hayırlısı bu dedi. İnşallah annen torununu görür. İçini ferah tut. Rabbime bırak. Vardır bir hayır. Dua et kuzum. Ben de sana dua edeceğim.

Vardır bir hayır kuzum. Rabbim geciktiriyorsa en hayırlısını en güzelini vereceği içindir. Hep buna inandım. Sabrın sonu selamet canımın içi ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…