evet bende yumurtlamadan hemen sonra 2 gün kadar bel ağrısı oldu ama hamilemiyim bilmiyorum. sabah test yaptım negatif çıktı. 4 gün de geciktim, anlayamadım...Yumurtlamadan sonra bel agrisi yasadinizmi hamile olan arkadaşlar.Adetime 5 gun var yumurtlamadan beri ara ara agriyor belim adet olcak gibi.ilk gebeligimde adet gunu baslamisti bu sfr yumurtlamadan sonra usuttmmu ters hareketmi yaptm bilmyrm
en iyi idrar testi, sabah ilk idrarla yapılan olduğu söyleniyor.mutlaka tekrarla testi.inş hamilesindir, allah gönlüne göre versin cnm.Kana geçip geçmediğini biliyormuyuz bakalım ben sadece emin olmak adına 2 gün sonra gidicem dedim belkide şu anda kandada rahatlıkla görülebilir erken döllenme diye birşey var değil mi
bir de benim geç döllenme olamaz çünkü klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay. yumurtlamaya göre ayarladı dr. seninkini bilemem ama erken ya da geç GEBELİK OLSUN yeter :)Canım ya inşallah hadi hayırlısı su cuma mübarek günü allah yüzümüzü güldürsün.bende doktora sordum testlere çok güvenme dedi 2 gün daha bekle kan ver dedi .benimde 25 günde olur adetim en fazla 26 günde bir. Bugün 4.gun gecikme. Acaba diyorum geç döllenme falan mi var
Amin inşallah hepimizinen iyi idrar testi, sabah ilk idrarla yapılan olduğu söyleniyor.mutlaka tekrarla testi.inş hamilesindir, allah gönlüne göre versin cnm.
Çok şükür bebeğimi gördüm canım kalp atışıda var dedi doktorum bayramdan sonra dinlicez
hayırlı olsun cnm çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlere olsun.Çok şükür bebeğimi gördüm canım kalp atışıda var dedi doktorum bayramdan sonra dinlicez
merhaba,herkese merhaba kızlar 24 yasindayim yeni evliyim , yumurtlamada gün aşırı çalıştık , adetime şuan 10 gün var fakat yumurtlamam bittiği halde beyaz akıntım geliyor, ayrıca çok fazla gazım var afedersiniz alttan üstten, bir de göğüs uçlarım çok acıyor hiç böyle olmazdı adet belirtilerimi 1 hafta önceden yasardım normalde ama şimdi erkenden bunları yaşamam beni biraz düşündürttü sizce hamilelik olabilir mi? Bir de bacak ağrım da var...
Saol canımÇok şükür canımmaşallah
Allah razı olsun canım inşallah olmayanlara da nasip olsunhayırlı olsun cnm çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlere olsun.
Hayır olsun inşallah ya . Bende dun rüyamda dışimin çürüdugunu gördüm. Kötü haber sanırım. Bende hic ikinci çizgi silik bile çıkmadı. Hem de dediğim gibi erken gebelik testi aldım günüm geçtiği halde .senin testte ciktimi silikstres yapıyoruz ondan da olabilir cnm. bende pazartesiyi beklicem kan testi için. ama idrar testi tekrarlıcam. burdan yazarım sana, bu arada geçen gün rüyamda kız bebeğim varmış ama 2 yaşlarında falandı. yine aynı rüyada dr gidiyormuşum ama dr hamile değilsin diyordu. allah hayır etsin. hakkımızda hayırlısı olsun cnm. sende belirli var mı bu arada?
Aman farketmez olsun da geç erken valla . Bir kızım var benim bir kardeşi olsun istiyoruz. O da tedaviyle oldu benim normal yolla kaldım hamile ama . Çikolata kıstım var. Ondan zor oluyor . 2 sene dir istiyoruzbir de benim geç döllenme olamaz çünkü klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay. yumurtlamaya göre ayarladı dr. seninkini bilemem ama erken ya da geç GEBELİK OLSUN yeter :)
ben 2. çizgi göremedim. yani tekti. ama az önce burdan biri paylaşmış onda 2. çizgi silik yazdı ben onda da 2. çizgiyi göremedim. benim gözlerde mi sorun var acaba :)Hayır olsun inşallah ya . Bende dun rüyamda dışimin çürüdugunu gördüm. Kötü haber sanırım. Bende hic ikinci çizgi silik bile çıkmadı. Hem de dediğim gibi erken gebelik testi aldım günüm geçtiği halde .senin testte ciktimi silik
ahhh cnm bende de çikolata kisti var sağ overda 7 cm. ayy neler yaşadın kısaca anlatsan olur mu?Aman farketmez olsun da geç erken valla . Bir kızım var benim bir kardeşi olsun istiyoruz. O da tedaviyle oldu benim normal yolla kaldım hamile ama . Çikolata kıstım var. Ondan zor oluyor . 2 sene dir istiyoruz
Tabi canım benim bundan 4 sene önce 3.5 cm di sol overde. Ben araştırma hastanesine gidiyodum çocuğum olmuyor diye . Önce nornal hormonlara falan bakılıyor sonra bama ameliyat gerekmedi doğum kontrol hapida vermediler cünkü kanımda pıhtılaşma da var benim damar tıkanıklığı yapar diye. Hormon iğnesi yaptılar adetten kestiler beni 3 ay bu kisti baskiliyo. Sonra 3 ay sonra gittim kist 2 cm olmuş. Ondan sonra ki ay coraspin verdiler ve o ay hamile kaldim.kizimi dogurdum.suan hala var kıstım gene 3.5 cm oldu . Ben gitmedim doktora br daha tedaviye zor geldi açıkçası. Kendi olur diye 2 senedir bekliyoruz.ahhh cnm bende de çikolata kisti var sağ overda 7 cm. ayy neler yaşadın kısaca anlatsan olur mu?
Aynen beni de o düşündürüyor zaten çok kafam karıştı gunler geçsin bi an öncemerhaba,
yazdıkların gebelik belirtisi ancak bu kadar erken belirti olur mu onu bilemem.
bende de sol overda 7 cm var. her dr farklı birşey söyledi. kimi ameliyat dedi kimi çocuk tedavisi dedi. klomen ve çatlatma iğnesi artı coraspin ve birkaç ilaç verdiler bu ay gebelik için. kist de duruyor. son durumu biliyorsun işte hala adet olmadım ve gebelik de negatif çıktı anlamadım. 8 aydır da çocuk için uğraşıyoruz bu arada, 9 aylık evliyim.Tabi canım benim bundan 4 sene önce 3.5 cm di sol overde. Ben araştırma hastanesine gidiyodum çocuğum olmuyor diye . Önce nornal hormonlara falan bakılıyor sonra bama ameliyat gerekmedi doğum kontrol hapida vermediler cünkü kanımda pıhtılaşma da var benim damar tıkanıklığı yapar diye. Hormon iğnesi yaptılar adetten kestiler beni 3 ay bu kisti baskiliyo. Sonra 3 ay sonra gittim kist 2 cm olmuş. Ondan sonra ki ay coraspin verdiler ve o ay hamile kaldim.kizimi dogurdum.suan hala var kıstım gene 3.5 cm oldu . Ben gitmedim doktora br daha tedaviye zor geldi açıkçası. Kendi olur diye 2 senedir bekliyoruz.
beklemek çok zor inan. biz 8 aydır çocuk istiyoruz. eşim kafaya takmıyor ama ben kafayı yedim çocuk diye. düşünmek istemiyorum ama olmuyor. hakkımızda hayırlısı olsun. allah vermiyorsa vardır bir sebebi.Aynen beni de o düşündürüyor zaten çok kafam karıştı gunler geçsin bi an önce
Benimde adetime 4 gün varken aynı bu şekilde çıkmıştı canımKızlar adetime beş gün var bu sabah test yaptım ben çok net görüyorum ikinci çizgiyi siz de görüyor musunuz ?ilk 5 dk da çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?