Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım inşallah kan testinde pozitif çıkar Rabbim nasip etsin meleğini

Canımevet olmasa testte hiç çıkmaz ama bence daha çok erken biraz daha bekle gün olarak o zaman yaparsın inşallah meleğin gelmiştir
Bata 7 gün var dedikten sonra dayanamayıp ertesi gece tekrar test yaptım birde ne goreyim çok silik bir çizgiyle karsi karsiyayim eşim testi iliskiden hemen sonra yapmami rica etti iliskiden sonra duş bile almadan gidip test yaptım ve silik çizgiyi gördüm inşallah devamıda gelir biraz açık konuştum özür dilerim ama belki bu bilginin sizlerede yararı olur diye düşündüm 6 gün kala silikte olsa gördümsimdi kan testi icin 2 gun bekleyip gidicem insallah meleğim benimledir ❤

Canm bende yaptım bugum test predictor erken gebelik testi negatif çıktı . Hala adet olmadım bende . Üzüldüm çok
laboquick yaptım bende cnm, 1 tane daha var onu da yarın sabah ilk idrarla yapıcam. dr uma da söyledim biraz daha bekleyelim dedi ama. benim de moralim çok bozuldu. benim adet döngüm 28 gündür çok nadir 30 gün olur. ve hiçbir belirti yok. allahım inş idrarda çıkmamıştır diyorum ikimizinde ve hamileyizdir inş.

6 gun once hatta iliskinin pesine yapilan testin dogru olduğunu sanmıyorum. Kana bile 10 gunde geçiyor. Ki 6 gunde rahme yerlesme islemi anca sürüyor. Kana gecmeden idrara gecmesi cok mantıksız

6 gun once hatta iliskinin pesine yapilan testin dogru olduğunu sanmıyorum. Kana bile 10 gunde geçiyor. Ki 6 gunde rahme yerlesme islemi anca sürüyor. Kana gecmeden idrara gecmesi cok mantıksız
aynen öyle cnm, 2 haftada kanda görülebilir. önce kan sonra idrar.

Kızlar adetime beş gün var bu sabah test yaptım ben çok net görüyorum ikinci çizgiyi siz de görüyor musunuz ?ilk 5 dk da çıktı.

Eklentiler

• IMG_1922.JPG
    57,7 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_1925.JPG
    65,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_1930.JPG
    81,2 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_1932.JPG
    87 KB · Görüntüleme: 73
Canım ya inşallah hadi hayırlısı su cuma mübarek günü allah yüzümüzü güldürsün.bende doktora sordum testlere çok güvenme dedi 2 gün daha bekle kan ver dedi .benimde 25 günde olur adetim en fazla 26 günde bir. Bugün 4.gun gecikme. Acaba diyorum geç döllenme falan mi var

stres yapıyoruz ondan da olabilir cnm. bende pazartesiyi beklicem kan testi için. ama idrar testi tekrarlıcam. burdan yazarım sana, bu arada geçen gün rüyamda kız bebeğim varmış ama 2 yaşlarında falandı. yine aynı rüyada dr gidiyormuşum ama dr hamile değilsin diyordu. allah hayır etsin. hakkımızda hayırlısı olsun cnm. sende belirli var mı bu arada?

Hayırlısı olsun canım inşallah meleğin gelmiştir Estağfirullah ne özürü sadece bazen çok erken çıkmıyor ve insanlar yanılabiliyor

Kana geçip geçmediğini biliyormuyuz bakalım ben sadece emin olmak adına 2 gün sonra gidicem dedim belkide şu anda kandada rahatlıkla görülebilir erken döllenme diye birşey var değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…