• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok üzüldüm inş bu sefer sağlıkla kucagına alırsın bebeğini. bu arada ne tedavisi görmüştün?
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkesede banada nasip etsin inşallah. Bende pcos var eşimdede ileri hareketlilik azdı, morfolojiside düşüktü. 2 kez iğneli aşılama oldum. 2.si tuttu. Eşime yaptığımız takviyelerle filan değerleri biraz yükseldi. Ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı. Kimyasal gebelik oldu tedavisiz. İnsan buna bile seviniyo bazen ne garip. Doktorum demekki artık hamile kalabiliyosun normal yolla dedi.

Teşekkür ederim rabbim isteyen herkesede banada nasip etsin inşallah. Bende pcos var eşimdede ileri hareketlilik azdı, morfolojiside düşüktü. 2 kez iğneli aşılama oldum. 2.si tuttu. Eşime yaptığımız takviyelerle filan değerleri biraz yükseldi. Ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı. Kimyasal gebelik oldu tedavisiz. İnsan buna bile seviniyo bazen ne garip. Doktorum demekki artık hamile kalabiliyosun normal yolla dedi.
inş bu kez olur canım, sorunu olup doğal yolla hamile kalan cok kişi var. bende de çikolata kisti var sağ overda 7 cm, çatlatma iğnesi, kolamen vs bir sürü ilaç tedavisi gördüm bu ay. bakalım tuttu mu tutmadı bilemiyorum da akşam eve giderken 2 tane idrar testi alıcam meraktan ölüyorum. şu an işime bile odaklanamıyorum düşünmekten. allah yardımcımız olsun.

inş bu kez olur canım, sorunu olup doğal yolla hamile kalan cok kişi var. bende de çikolata kisti var sağ overda 7 cm, çatlatma iğnesi, kolamen vs bir sürü ilaç tedavisi gördüm bu ay. bakalım tuttu mu tutmadı bilemiyorum da akşam eve giderken 2 tane idrar testi alıcam meraktan ölüyorum. şu an işime bile odaklanamıyorum düşünmekten. allah yardımcımız olsun.
İnşallah pozitifi görürsün canım. Benim pcos var ama çoğu zaman ultrasonda görünmüyo bile. Hormonlarım normal çıkıyo. 2.5 yıldır deniyoruz. Bu ayda olmazsa tüp bebek yaptırıcaz öyle karar aldık. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin..

İnşallah pozitifi görürsün canım. Benim pcos var ama çoğu zaman ultrasonda görünmüyo bile. Hormonlarım normal çıkıyo. 2.5 yıldır deniyoruz. Bu ayda olmazsa tüp bebek yaptırıcaz öyle karar aldık. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin..
inş bu ay olur cnm. adetine kaç gün var?

hissettiğim tek şey hafif bir göğüs ağrısı
başkacıkta bir nane yok :rolleyes:
asıl sen ne yaptın kuzum yaa anlat
Ben adet oldm cnm 🤗
Bugun 3.gunum. cok sukur hafif gecio. Tutmams demk ki .yum haftasi degerlndrmistk.
Daha bi haftan var du baklm 😊

Kızlar bana da bi yorum yapsaniz😣 adetim 3 gün gecikti normalde adetten önce göğüslerim ağrırdı ağrımadı bu ay adet günümde ağrımaya başladılar elleyince açıyor. Akintim var ama çok değil kasiklarima bazen ağrı oluyor hafif geçiyor. Bu göğüsler beni şüphelendirdi bu sefer adet gecikmesinden sonra ağrımaya başladığı için.Acaba diyorum benim gibi oluo hamile kalan varmi. Test yapmaya korkuyorum negatif olucak diye.
Test yap canm bende üç gün geçince yapmıştım

Kızlar bana da bi yorum yapsaniz😣 adetim 3 gün gecikti normalde adetten önce göğüslerim ağrırdı ağrımadı bu ay adet günümde ağrımaya başladılar elleyince açıyor. Akintim var ama çok değil kasiklarima bazen ağrı oluyor hafif geçiyor. Bu göğüsler beni şüphelendirdi bu sefer adet gecikmesinden sonra ağrımaya başladığı için.Acaba diyorum benim gibi oluo hamile kalan varmi. Test yapmaya korkuyorum negatif olucak diye.
bende senin gibiyim maalesef, 4 gün gecikti. ama bende korkuyorum. dr umla konuştum kan testi yaptır bana da bilgi ver dedi. akşam eve giderken idrar testi 2-3 tane alıp onları yaparım diye düşünüyordum ama 20 dk dır karnıma ağrılar girdi. acaba adet mi olucam bilemedim. inş olmam ve hamileyimdir. allahım sen yardım et :(

Haklısın canm biz kadınlar hep Bi tedirginiz her konuda olduğu gibi😊
Aynen öyle kuzum aman yeterki sağlıklı olsunlar ya başka hiç birşey istemiyor insan Rabbim herkesede sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin şeninde az kalmış Rabbim kolaylaştırsın doğumunu sağlıcakla al kucağına inşallah canım 🙏🏻

bende senin gibiyim maalesef, 4 gün gecikti. ama bende korkuyorum. dr umla konuştum kan testi yaptır bana da bilgi ver dedi. akşam eve giderken idrar testi 2-3 tane alıp onları yaparım diye düşünüyordum ama 20 dk dır karnıma ağrılar girdi. acaba adet mi olucam bilemedim. inş olmam ve hamileyimdir. allahım sen yardım et :KK43:
Canım ya inşallah hamilesindir. Karnın ağrıyabilir hamileyken de . Benim ilk kızımda da oldu . Ama bu sefer bende ikilemde kaldım . Yaz buraya test yaparsan

Kızlar, doktora gittim bugün smear testi yaptı, tam kapsamlı kan testi be idrar testi yaptı sonuçları yarın alıcam. Ama şunu sorucam... kistik yapıda yumurtaların dedi ... ne demek bu sonuçlardan sonra konuşuruz dedi ama bi iyi doktora denk gelemedim güya çok iyidi.:-/ bilen varsa cevaplayabilecek biri var mu

Canm belki şunu demek istemiş olabilir . Bazen yumurtladiktan sonra yumurtalar döllenmeyince kiste dönüşüyor. Ve daha sonra kendi kendilerine yok oluyorlar adetle birlikte atılıyorlar.

Aynen öyle kuzum aman yeterki sağlıklı olsunlar ya başka hiç birşey istemiyor insan Rabbim herkesede sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin şeninde az kalmış Rabbim kolaylaştırsın doğumunu sağlıcakla al kucağına inşallah canım 🙏🏻
Amin canm inşallah sende sağlıcakla al kucağına rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın inşallahh🙏

Canım senin belirtilerin neydi acaba . Adet günün ve sonrası test yapana kadar
Ben adet olcam zamanki gibi bel ağrısı çektim canm karın ağrısı bide acıkıyodum normalde açlığımı unutabilen biriyim dikkatimi çeken bunlardı sonradan farkettiğimde bonyodan sonra temiz çamaşırım dahi pis gibi kokuyordu bana eşime sorardım her seferinde kıyafetim kokuyo mu diye

Back