Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar yarın doktor randevum var...
Dua edin bana kesem oluşmuştu umarım içi dolmuştur bebeğim bana tutunmuştur geçen Çarşamba 5 haftalıktı bakalım kese gelişmiş mi yarın hepsini öğrenicem korkuyorum ve heyecanlıyım...
Hepinizden dua istiyorum yarın güzel haberlerle geleyim size şimdiden allah razı olsun hepinizden

Zeynep insallah beklediğin haberleri verir doktorun

İyi günler. 17 temmuzda acil serviste beta hcg sonucum 224 çıkmıştı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim on gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim? İlk gebeliğim kalp atışı olmadığı için kürtajla sonuçlanmıştı

3000 küsurlarda olması lazım değerinin öyle anca görünür canım bende yeni hamileyim 9 haziran son adetim benimde ilk gebeliğim kalp atışı olmadığı için kürtaj olmustum inşallah sağlıklı gebelik olur ben geçen hafta gittim 5 haftalıktı kese göründü bebeği yarın görücem eğer sağlıklıysa

Sizin benden 5 gün önde gidiyor son adet tarihine göre. Ben yarın gitsem görür müyüm yani hiçbir bilgim yok inanın ne yapacağım bilmiyorum

Sizin benden 5 gün önde gidiyor son adet tarihine göre. Ben yarın gitsem görür müyüm yani hiçbir bilgim yok inanın ne yapacağım bilmiyorum
1 hafta geçmiş bence tekrar kanda baktır ve öyle git canım 3000 geçtiyse gidersin en azından testlerin ve ilaç kullanman gerekirse erken öğrenmiş olursun

Hiç korkma erir benim eltiminde 13 cm vardı ve kendiliğinden eridi hamilelikte bağlıydı onunda şuan 14 hafta sonra kisti yok

Kızlar bugun adet günüm 1 haftadır yogun sekilde kasık agrım var bu sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı. hamile değilim o belli ama 1 haftadır sanki hastalancakmış gibi kasık agrısı çeken var mı ya ?

benim de adetlerim düzensizdir canım bu ay adet olamadım duspanton kullandım ama hala adet olmadım göğüslerim aşırı şiş ve uçlarında hassasiyet var 2 hafta önce ıdrar tahlili yaptım negatifti. dün de ovulasyon testi yaptım oda negatif ti ama bir türlü adet de olmuyorum

Kızlar merhaba. Adetime 4 gün kala açık pembe parçalar geldi. Biraz da açık kahverengi si bir akıntı gelmiş çamaşırıma. Adetime 1 gün kaldı. Bel ağrım ve biraz iğne batma hissi oldu yumurtalık bölgesine. Hamilelik şansı var mıdır merak ettim doğrusu. Göğüslerimde aşırı bir hassasiyet yok. Biraz hazımsızlık var bir iki gündür kabız gibiyim.

Canım herkesin belirtileri farklı oluyor Test yapmadan bilemezsin hayırlısı olsun inşallah

slm kızlar size bir sorum var. Dupaston kullandıktan kaç gün sonra adet olunur. adet olunmazsa hamilelik var denilebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…