- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Zeynep insallah beklediğin haberleri verir doktorunKızlar yarın doktor randevum var...
Dua edin bana kesem oluşmuştu umarım içi dolmuştur bebeğim bana tutunmuştur geçen Çarşamba 5 haftalıktı bakalım kese gelişmiş mi yarın hepsini öğrenicem korkuyorum ve heyecanlıyım...
Hepinizden dua istiyorum yarın güzel haberlerle geleyim size şimdiden allah razı olsun hepinizden❤
Amin canım inşallah öyle olur sabahı sabah etcem herhalde bugünZeynep insallah beklediğin haberleri verir doktorun☺
Ben de ikinci bebek için buralardayımAmin canım inşallah öyle olur sabahı sabah etcem herhalde bugün
İyi olsun da hergün uykusuz kalmaya razıyımBen
Ben de ikinci bebek için buralardayım☺inan uykusuzluk onlar varken pik yapsa da hep mutlu oluyorsun.bugun de uyumayiver dimi
3000 küsurlarda olması lazım değerinin öyle anca görünür canım bende yeni hamileyim 9 haziran son adetim benimde ilk gebeliğim kalp atışı olmadığı için kürtaj olmustum inşallah sağlıklı gebelik olur ben geçen hafta gittim 5 haftalıktı kese göründü bebeği yarın görücem eğer sağlıklıysaİyi günler. 17 temmuzda acil serviste beta hcg sonucum 224 çıkmıştı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim on gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim? İlk gebeliğim kalp atışı olmadığı için kürtajla sonuçlanmıştı
Sizin benden 5 gün önde gidiyor son adet tarihine göre. Ben yarın gitsem görür müyüm yani hiçbir bilgim yok inanın ne yapacağım bilmiyorum3000 küsurlarda olması lazım değerinin öyle anca görünür canım bende yeni hamileyim 9 haziran son adetim benimde ilk gebeliğim kalp atışı olmadığı için kürtaj olmustum inşallah sağlıklı gebelik olur ben geçen hafta gittim 5 haftalıktı kese göründü bebeği yarın görücem eğer sağlıklıysa
1 hafta geçmiş bence tekrar kanda baktır ve öyle git canım 3000 geçtiyse gidersin en azından testlerin ve ilaç kullanman gerekirse erken öğrenmiş olursunSizin benden 5 gün önde gidiyor son adet tarihine göre. Ben yarın gitsem görür müyüm yani hiçbir bilgim yok inanın ne yapacağım bilmiyorum
Hiç korkma erir benim eltiminde 13 cm vardı ve kendiliğinden eridi hamilelikte bağlıydı onunda şuan 14 hafta sonra kisti yokKızlar biliyorsunuz idrar testim pozitif çıkmıştı bugün kan verdim sonuç 2000 küsürlerde. Hamileyim yani. Ama geç döllenme olmuş. Dahaca kese görünmez dedi. Asıl moralimi bozan sağ yumurtalığımda 7 cmlik kist oluşmuşbüyük ihtimal gebelikten kaynaklanıyor ilerleyen zamanlarda erir dedi ama çok kafama taktım. Yaşayan ya da bilen varsa yardım etsin lütfen 7 cm çok büyük geldi bana erir mi sizce. Ya da gebeliğe zararı olur mu
benim de adetlerim düzensizdir canım bu ay adet olamadım duspanton kullandım ama hala adet olmadım göğüslerim aşırı şiş ve uçlarında hassasiyet var 2 hafta önce ıdrar tahlili yaptım negatifti. dün de ovulasyon testi yaptım oda negatif ti ama bir türlü adet de olmuyorumKızlar bugun adet günüm 1 haftadır yogun sekilde kasık agrım var bu sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı. hamile değilim o belli ama 1 haftadır sanki hastalancakmış gibi kasık agrısı çeken var mı ya ?
Canım ya üç yıldır her ay negatif olunca insanönce olumsuzu düşünüyor malesef .kan verdim az önce sonuclar akşama çıkacak beklemedeyimHamilesin belki hemen neden ilaçlardan dolayı oldugunu düşündün ki
Vajinadan canım.Şuan hamileyim progestanı bende kullanıyorum canım progesteron hormonum düşük çıktı belki bebek oluşmayabilir dedi doktorum daha öncede kullandım adetim oldu hep
Peki sen ağızdan mı vajinadan mı alıyorsun
Canım herkesin belirtileri farklı oluyor Test yapmadan bilemezsin hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba. Adetime 4 gün kala açık pembe parçalar geldi. Biraz da açık kahverengi si bir akıntı gelmiş çamaşırıma. Adetime 1 gün kaldı. Bel ağrım ve biraz iğne batma hissi oldu yumurtalık bölgesine. Hamilelik şansı var mıdır merak ettim doğrusu. Göğüslerimde aşırı bir hassasiyet yok. Biraz hazımsızlık var bir iki gündür kabız gibiyim.
Aa hayırlısı olsun kuzum inşallahRegli oldum dün ama siteye giremedim hayırlı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?