Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar uyandığımdan beri başım ağrıyor ya geçmedi ne yapabilirim bi yandan da miğdem acayip ya e ilaçta içemiyorum

Kızlar uyandığımdan beri başım ağrıyor ya geçmedi ne yapabilirim bi yandan da miğdem acayip ya e ilaçta içemiyorum

Ah ahh başladı hormonlar kuzum. Mideni boş bırakma. Ara ara atıştır. Baş ağrısı çok normal. Olmazsa doktoruna git ona göre ilaç verir. Hormonlar yükseldiği için bunlar oluyor. Bir şey yedikten 1 saat sonra su iç. Beraber içersen mideyi çok bulandırıyor.

Ay oturdum ağladım kuzum inanki ya hiç birşey de yapamıyorum nane ye biraz filan dedi annem el kaynanam ama onuda yapmadım felaket ağrıyor geçer dedim ama yok eşimde uyuyordu uyandı geçmezse acile gidelim dedi ne bileyim şaşırdım ne yapacağımı ya

Kuzum çok rahatsızsan acile git ve gebe olduğunu söyle. Ona göre bir şeyler yaparlar. En azından için rahat olsun.

Kuzum çok rahatsızsan acile git ve gebe olduğunu söyle. Ona göre bir şeyler yaparlar. En azından için rahat olsun.
Eşimde öyle söyledi kuzum ya serum filan takarlar belki dedi bekliyorum geçsin diye bakalım patates haşlamıştım onu bile yiyemiyorum şu Anda ya normalde yerdim yani

Insallah cnm bnm insallah hayirli zamanda hayirli saglikli yawrular nasip etsin rabbim

kuzum benim
keşke bilsem elimden bişeyler gelse
ama hormonlardan olduğunu bilebiliyorum sadece
geçecek bu haftalar sonra daha keyifli zamanlarınız olacak inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…