Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gidicem.baska doktorada canım. Bakalim o ne diyecek

Kızlar doktorumla konuştum 2 gün arayla yükselmesine baktır dedi oda çok sevindi valla 1 senedir o bakıyordu aşılamalarımı o yapmıştı

Ts ederm ya soru sorulmuoki doktorlara yolluo direk gidince sorcam ama yarin umarim pes pesine olur kafam rahat olur ama rahim filmi cekildikden snra normal gebelik oluomus cogu kiside ole okumustum hatta yakinimda biride o sekilde solemisti ve dediginiz gibi ise rahim filminin pesinden asilama yapmazlar bir ay sonraya kalir of yani bir ay daha beklicem uzuldum umudum pes pesine olursa belki bi ihtimal gebelik olurdu. Nys hakkimizda hayirlisi olsun ya yapcak bisey yok .s umarim seninde guzel hberini aliriz bu ara bnle konusan cogu kisi hamile oluo insallah sanada bulasir bu sans

Canim hayirli olsun tebrik ederim belirtilerini soylermisin ve adetine daha 4 gun varken seni test yaomaya iten sey neydi genelde kimse cesaret edemiyor benim gibi
Bu ay sağdan yumurtlamıştım ve sağ yumurtalığımda göz seğirmesi gibi titreme gibi bi hareket vardı ara ara. Sarı beyaz çok yoğun akıntım oldu bu da ilkti benim için. Ovulasyon tarihimi net biliyordum ovulasyonun üzerinden 10 gün geçince idrarda varla yok arası silik çizgiler çıkmaya başladı. Gidip kan verdim. Sanırım erken döllenme benim.

Maşallah Allah mubarek eylesin saglicakla kucagina alirsin insallah Benimde 3 gun kaldi Artik bakalim kirmizi kart gorcekmiyim gormiyicekmiyim

Kızlar, geç yumurtlama olunca gebelik haftası neye göre hesaplanacak? Kafam çok karıştı

gonca1907 nasılsın kuzum bulantın filan varmı ya benim iştahım açıldı resmen

Abowww kuzum sürekli midem bulanıyor. Sadece yoğurtlu makarna, haşlanmış patates ve yoğurt çorbası yiyebiliyorum. Tereyağı ve yumurtadan tiksindim. En çok sevdiğim şeylerden tiksindim. Günde 3 kez kusuyorum. Bebeğimin canı sağolsun da napalım çekeceğiz 1 ay daha

Bugün bir şey fark ettim. Ağlarken gözyaşım jelimsi akıyor. Sanki yoğun ve yapış yapış gibi.
Ahh bu hormonlar

Sen nasılsın kuzum? İştahın açıldıysa bol bol ye

Ay ALLAH yardımcın olsun kuzum benim yok şükür sadece sabahları oluyor bide bazen 1 gün oluyorsa ertesi gün olmuyor bazen yemeği çok kaçırırsam bulanıyor .Ben şimdilik yumurta yemeye devam yiyebilirken yiyeyim Ay bende saçma sapan sebeplere ağlıyorum yaa ama hiç dikkat etmedim yaşların nasıl olduğuna Aman sağlıklı olsunda meleklerimiz inşallah doktora da daha çok var gitmeme merak da ediyorum Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…