Hastaneye gitmem biraz zor, bu aldım iyice yanegatif cıktıysa ıkı günde yansıyacak kadar yükselmemiştir sanıyorum normal teste...nasıl olsa kanda vereceksin bence en temizi kan yaptır..
Sakin kuzumDemin girdim canım sonuç kısmında 2.30 yazıyor ödüm koptu meğerse 5 ayda yapılan testmiş ya ohh dedim sonra
sağlık ocağı falan ?Hastaneye gitmem biraz zor, bu aldım iyice ya
Evet işte bu maşallah kuzum çok sevindim sağlıcakla kucağına Alman nasip olsun inşallahKızlar Allah’a şükürler olsun hamileyim192 çıkmış sonucum
Allah razı olsun canım benim inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur aynen düşünmeyince oluyor gerçektenEvet işte bu maşallah kuzum çok sevindim sağlıcakla kucağına Alman nasip olsun inşallah❤❤❤Ne zaman beklemezsek o zaman geliyor bizim minişler ❤
Olucak inşallah kuzum sakın diğerini düşünme bak bunda sağlıcakla alıcaksın kucağına düşünüp mercimeğinide üzme sakınAllah razı olsun canım benim inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur aynen düşünmeyince oluyor gerçekten
İnşallah rabbim olmayanlara da nasıp etsin üzülmicem en iyisi neyse onu düşüncem bundan sonra değerim nasıl peki canım senin kaçtı ilk öğrendiğindeOlucak inşallah kuzum sakın diğerini düşünme bak bunda sağlıcakla alıcaksın kucağına düşünüp mercimeğinide üzme sakınEvet ben ovulasyon testi yapmayı bile bırakmıştım Rabbim nasip etti inşallah sağlıcakla da alırız kucağımıza ay çok sevindim ya❤❤
wow supermişşş...tebrikler canım..sağlıkla inş.Kızlar Allah’a şükürler olsun hamileyim192 çıkmış sonucum
Aminn inşallahİnşallah rabbim olmayanlara da nasıp etsin üzülmicem en iyisi neyse onu düşüncem bundan sonra değerim nasıl peki canım senin kaçtı ilk öğrendiğinde
yaaaaKızlar Allah’a şükürler olsun hamileyim192 çıkmış sonucum
canımmm geriden gele gele okudum sayfaları girememiştim haftasonu hiçKızlar Allah’a şükürler olsun hamileyim192 çıkmış sonucum
wow supermişşş...tebrikler canım..sağlıkla inş.
Süper yaaa tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım. Darısı başımıza...Kızlar Allah’a şükürler olsun hamileyim192 çıkmış sonucum
Allah razı olsun canım darısı sizin başınızawow supermişşş...tebrikler canım..sağlıkla inş.
ya hala bu aptal sistem sayfalarına bakıp duruyorumSen ne yaptın canım
Benim dündü adet günüm gitsem kese falan görünür mü sen ne zaman gördün keseyi falan canımAminn inşallahtüm isteyenlere nasip etsin inşallah bence değerinde iyi 2 gün sonra tekrar baktır benim adet günü 133 tü canım
tekrar baktıracakmısın...benim 26 cıkmıstı cuma gunu bugun baktırdım işte yenidenAllah razı olsun canım darısı sizin başınıza
Çok saol canım dua edicem sizlere de hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın rabbimyaaaacoook sevindim tatlim gozun aydin darisi biz bekleyenlere
1 hafta bekle kuzum 2 gün sonra değerine baktır tekrar ben 1 hafta sonra gördüm 5 +4 deBenim dündü adet günüm gitsem kese falan görünür mü sen ne zaman gördün keseyi falan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?