- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım 2 gün sonra tekrar baktır kötü getirme aklına inşallah meleğin seninleBilmiyorum ya sevinmelimi acaba..daha önce 32 de görmüştüm regl oldum sonra..
Hahah inatçı kuzu olcak aman sağlıklı olsundaGöstermiyor bir türlü tam cinsiyetine bakacağız bacaklarını kapatıyor ama doktor pipi girmedim kıza benziyor dedi bakalım salı günü tekrar bakıcaz cinsiyetine inşallah gösterir. Ne yaparsam yapayım bi türlü göstermiyor anliyo heralde tam cinsiyetine bakacağımiz zamanı
Çok saol canım inşallah doğrudur ya heyecandan ölüyorum sabah yine yapıcamKuzummmm gözün Aydın çok sevindim besbelli çizgin var ayyy❤
Ya kuzum doğrudur tabi hem doğru olmasa bu kadar çizgi belli olmaz inan gördüm ellerim titredi çok mutlu oldum ya kuzum inşallah sağlıcakla gelicek meleğinÇok saol canım inşallah doğrudur ya heyecandan ölüyorum sabah yine yapıcam
Insallah dediğiniz gibi olurCanım 2 gün sonra tekrar baktır kötü getirme aklına inşallah meleğin seninle
Amin canım benim inşallah ya allah herkese nasip etsinYa kuzum doğrudur tabi hem doğru olmasa bu kadar çizgi belli olmaz inan gördüm ellerim titredi çok mutlu oldum ya kuzum inşallah sağlıcakla gelicek meleğin❤
Insallah artik gecikince anliyicamGebelik belirtisi kararma net olarak aslında..
İnşallak kuzum Rabbim herkese nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alalımAmin canım benim inşallah ya allah herkese nasip etsin
Valla canım ben belirti yaşamadım her ay yaşadım boş çıkmıştı çünkü geçen ay pek bişey hissetmedim adet tarihi öncesi bebeğin nasip olur en kısa zamanda sağlıkla inşallahMerhaba hanımlar.. İki yıllık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadım. Altı ay sonra doktora gittim muayene oldum hormonlara vesaire bakıldı bir sıkıntı olmadıgını ogrendim. bi altı ay daha bekledik yine olmayınca bu defa eşim sperm tahlili yaptı. ileri hızın düşük olduğunu öğrendik ve 3 aylık ilaç tedavisine başladık.. üç ay sonra tekrar tahlil yapıldı ve değerler yukselmişti ama ben yine hamile kalamadım.. bi süre bosverdim işime yoğunlastım böylece bir yıl daha geçti.. sonra ovulasyon testi denemeye karar verdim ve bu ay o testlerle calısmalara başladık. 27 haziranda piki gördüm.. suan pikin üzerinden 9 gün geçti ve bi kaç gün gögüs hasasiyeti kasık agrısı yasadım ama dün bayağı siddetlendi.. bugun ise o agrı ve hassasiyet kayboldu.. adetime de yaklasık bi hafta var.. hamile arkadaslara sorum su sızınde adet yaklasınca belirtileriniz ne durumdaydı.. bu ay umitlenmeli miyim acababiraz uzun oldu ama cevap verirseniz cok mutlu olurum
Telefonla arayıp öğrenseydın keşke canımaman ya sağlık ocakları böyle oluyor galiba bilseydim başka yere giderdim..
Valla canım ben belirti yaşamadım her ay yaşadım boş çıkmıştı çünkü geçen ay pek bişey hissetmedim adet tarihi öncesi bebeğin nasip olur en kısa zamanda sağlıkla inşallah
Benım kanamam olmaya başlamıştı yanı lekelnmem sonra dedım ovulasyon yapım 5 gun faln ovu yaptm hrp koyu cıkınca gebelık yaptım oda koyu cık gebelgımı oğrndgm gnlerde aşırı sivilcelendim koca kocaydı bide kustum bi sabah gogslermde acıodu .benı unutms olabılrsn dıs gebelık gecıren bayanımPeki belirtilerin neydi cnim
Amin canım inşallah isteyenlere de tez zamanda nasip etsin RabbimAmin canım benim. sanırım sen hamilesin rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin sana da
Bende bir önceki hamilelikte 10.haftada kalp atışlarını duymadığımız için kürtaj olmustum Şubat ayında 2.aşılamamda tutmuştu bu ay bebek için ilişki olsun diyerek gitmedim kendim içimden gelerek istediğim için oldu 3 ay olmadan annelerimize bile söylemek istemiyorum çok korkuyorum test yanlışsa yada bişey olur diye sabah eşim tekrar test alacak inşallah çıkar
10.haftaya kadar hiç duymadım canım kalp atışlarını maalesefKuzum önceki gebeliğinde kalp atışlarını hiç mi duymamıştın, yoksa sonra mı kalbi durdu?
Kötü düşünme sakın kuzum. İyi düşün iyi olsun. Kimseye de söyleme. Ben 9.haftamdayım ama hala sadece ailelerimiz biliyor başka kimse bilmiyor. Nazardan çok korkarım ben. Sürekli dua ediyorum. Bol bol Ya Musavvir oku, bebeğin tutunması için 3-4 ay sürekli okunması gerekiyormuş. Ben hergün elimi karnıma koyup içten okuyorum.
Dua et ve Rabbime bırak kuzum bir şey olmaz inşallah.
Allah razı olsun canımÇok sevindimmm ♥
Estagfrullah canim unuturmuyumm Rabbim onun yerine daha saglikli bir gebelik nasip etsin sanaBenım kanamam olmaya başlamıştı yanı lekelnmem sonra dedım ovulasyon yapım 5 gun faln ovu yaptm hrp koyu cıkınca gebelık yaptım oda koyu cık gebelgımı oğrndgm gnlerde aşırı sivilcelendim koca kocaydı bide kustum bi sabah gogslermde acıodu .benı unutms olabılrsn dıs gebelık gecıren bayanım
Yarın mı yapçaksın canım yineAllah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?