Ayni bnde senin gibiyim yarin ama tık yok goguslarim birazcik sizlio o kadar testte yaptim ondada tik yok insallah guzel hberini aliriz kuzumPrograma göre yarın canım hiç bir adet belirtisi yok
Benımde bazen kendılerı yımsak bazen hafof sos acıyo bazen ucları canı nasıl ısterseBenim ucunda değil de şiş ve sıkıştırınca acıyor canım
Canım sen bi gebelik testi yapsana yaKızlar şimdi yaptım ovulasyon testi silik olan öğlen koyu olan şimdi Eki Görüntüle 2286031 Eki Görüntüle 2286033
Bu testi bende denedim böyle yayılıyor negatif çıkmıştı zatenKızlar bu test ten yapan var mı silik çizgi var ama hamileminim değilmiyim bilemedim
Günün geçti mi canım? Bir de silik çizgi hemen mi çıktı yoksa bekledi mi?Kızlar bu test ten yapan var mı silik çizgi var ama hamileminim değilmiyim bilemedim
Hemen cıktı canım 1 gün gectiGünün geçti mi canım? Bir de silik çizgi hemen mi çıktı yoksa bekledi mi?
Eğer elinde varsa yarın sabah erken kalk, ilk idrarla tekrarla canım. Çünkü şimdi silikse sabah daha koyu çıkacaktır inşallahHemen cıktı canım 1 gün gecti
Tamam canım ya insallah hayırlısı olsun❤Eğer elinde varsa yarın sabah erken kalk, ilk idrarla tekrarla canım. Çünkü şimdi silikse sabah daha koyu çıkacaktır inşallah
Demin yaptıgım daha koyu ikiside nerdeyse aynı koyulukta eşimle test alıp geldım birkaç saat sıvı almayıp idrarımı tutup yapıcamCanım sen bi gebelik testi yapsana ya ☺ ikisinin aynı koyulukta olması garip geldi bana
tatlim ovulasyon testini gebelik icin mi yaptinDemin yaptıgım daha koyu ikiside nerdeyse aynı koyulukta eşimle test alıp geldım birkaç saat sıvı almayıp idrarımı tutup yapıcam
İnşallah dediğin gibidir canım bende ondan ümitlendim ama doğru çıkar inşallah yapınca yazarımovulasyon testinin adete yakin koyu cift cizgi cikmasi demek gebelik var demek diye biliyoruminsallah dogru biliyorumdur hamilesindir umarim. testi yapinca da mutlaka yaz buraya
Olabilir kuzum dediğin gibi aman sağlıklı olsunda sen cinsiyeti öğrendinmiKuzu şuanda 4 aylık olmak üzereyim ilk gebeliğimi öğrendiğim haftalarda 1. Ayda karnım daha büyüktühamilelik siskinligi oluyor canım
Cnm en garantisi yarın sabah ilk idrarla yap şimdi yapma yaaDemin yaptıgım daha koyu ikiside nerdeyse aynı koyulukta eşimle test alıp geldım birkaç saat sıvı almayıp idrarımı tutup yapıcam
Son testi yaparken tuttum canımvalla sanki var gibibende de ovu testi var da benim icin erken 6 gunum var su saat itibariyle. Testi yapmadan once idrarini tuttun mu su ictin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?