Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar yarın falan adet günüm programa göre geçen ayda erken gelmişti 3 4 gün içinde ovulasyon testi yaptım idrarımı tutmadan çay falan içmiştim demin test yapayım dedim tek attığım bugün olan ve göğüslerim çok şiş

Kuzum yemin ederim 1 ayda 3 4 gun ewde tum gun duruorum cok yogun gecio gunlerim yok esimin ailesi yok bnm ailem yok misafir yok piknik ewi otel gibi kullaniorum saka degil ewlendigimden beri bole ama istemesemde gelio aklima iste elimde degil olsa olurdu yok iste yok nasibim yok napiyim ha eskisi gibi cok aglamiorum icim cidden bos istiorum diom belki suphe duyarsam gecikirim ama iste yine gecikio adetim farkindayim bu ayda gecikicem aman bilmiom nolcak cok yoruldum cidden yoruldum.

Canım insanın en umutsuz olduğu an mucizesi geliyor sen ne olur umudunu kaybetme Rabbim en kısa zamanda nasp edecektir yeterki bol bol dua edelim sağlığımıza şükredelim

Canım gördüm ama hamileyken hiç yapmadım ben ovü testi o yüzden nasıl olur hiç bilmiyorum ama umarım meleğin gelmiştir
İnşallah canım adete yakın o kadar belirgin olması aklımı karıştırdı açıkcası göğüslerimde şiş acıyor çok gergin ve trip atıyorum birazda ishal hali var gibi

Canım insanın en umutsuz olduğu an mucizesi geliyor sen ne olur umudunu kaybetme Rabbim en kısa zamanda nasp edecektir yeterki bol bol dua edelim sağlığımıza şükredelim
Öle elbette ama hepinize cok ts ederim bna destek oldugunuz icin kimseye icimi dokemiorum anlamiolar allah razi olsun rabbim her dara dustugumuzde sizler gibi guzel insanlar nasip etsin saolun beklicez baska sansim yok bnm nasip artik

Öle elbette ama hepinize cok ts ederim bna destek oldugunuz icin kimseye icimi dokemiorum anlamiolar allah razi olsun rabbim her dara dustugumuzde sizler gibi guzel insanlar nasip etsin saolun beklicez baska sansim yok bnm nasip artik
Kuzum hepimiz birbirimize destek için buradayız bende uzun bir süre bekledim ve hiç bir sorun da gözükmüyordu gerçekten her ay yıprandım ama en sonunda boşverdim yolun sonu değil Rabbim nasip edeceği zamanı bilir diye düşündüm çok fazla takılmadım ki şükür yolun başındayım bak gerçekten buraya da girme gerekirse bir süre kafana bebekle ilgili hiç birşeyi takma inşallah Rabbim nasip edecektir yaş kaçtı bu arada ne zamandan beri deniyordun

İnşallah canım adete yakın o kadar belirgin olması aklımı karıştırdı açıkcası göğüslerimde şiş acıyor çok gergin ve trip atıyorum birazda ishal hali var gibi

Hadi inşallah meleğinin habercisidir ay okuduysamda kafa gidik hatırlamıyorum kuzum 3 günmü kalmıştı adete

Aynen öyle valla kuzum ama kimide der iç karnın geniş değilse direk dışa Çıkar diye aman hayırlısı olsun sağlıklısı olsun kucaklarımıza alabilelim inşallah kuzum
Kuzu şuanda 4 aylık olmak üzereyim ilk gebeliğimi öğrendiğim haftalarda 1. Ayda karnım daha büyüktü hamilelik siskinligi oluyor canım

Ben kararszm ya korunup korunmama konusunda
Canım sakın korunma giden bebegin kıçı içeridedir derler arkadaşım 3 ay öncesi düşük yaptı doktor korun dedi korunmadi geçen ay kimyasal yaşadı ve doktor tekrar korun dedi ve o yine korunmadi ve bu ay tekrar hamile ve şuanda herşeyi gayet sağlıklı gözüküyor

1senedir evliyim ilk gunden beri denioruz 26 yasindayim her ay husran hayirlisi elbet herseyi denedim olsun die unutmak icinde herseyi denedim ama neyazikki olmuo ne unutuluo nede mucizem oluo hayirlisi ya napiyimki yapilcak tek sans asilama fln oda tutarsa.s rabbim insallah isteyen herkeze nasip eder cnm ne diyim ts ederm cidden biraz daha ii oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…