Yoo 4 damla koydumBozuk sanki ya da idrarı mı çok koydun acaba
Ne güzelHamile kaldığım ay bunu okumuştumardından da hacet namazı kılmıştım hatta
Kuzum yemin ederim 1 ayda 3 4 gun ewde tum gun duruorum cok yogun gecio gunlerim yok esimin ailesi yok bnm ailem yok misafir yok piknik ewi otel gibi kullaniorum saka degil ewlendigimden beri bole ama istemesemde gelio aklima iste elimde degil olsa olurdu yok iste yok nasibim yok napiyim ha eskisi gibi cok aglamiorum icim cidden bos istiorum diom belki suphe duyarsam gecikirim ama iste yine gecikio adetim farkindayim bu ayda gecikicem aman bilmiom nolcak cok yoruldum cidden yoruldum.Kuzum biliyorum ne desem üzüntün hafiflemeyecek. Kendimden biliyorum. İnan bana en beklemediğin an da geliyor mucizeler. Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah. Hergün sizin için dua ediyorum. Ben de aylarca hayal kırıklığı yaşadım ve tam 11 ay olmuştu. Sonunda kavuştum şükür. Her şey nasip kısmet. Zamanını bekliyor. En iyisi düşünmemeye çalışmak, başka şeylerle meşgul olmak. Biz eşimle 1 haftalığına gezmeye gitmiştik ve orda gebe kalmışım. Ramazana birkaç gün kala hem de. Her şey vaktini bekliyor kuzum. Sabret dua et.
3 hafta her gun kildim hacet namazini bnde nasip iste kuzum demekki kalbimle kilamamisim.Hamile kaldığım ay bunu okumuştumardından da hacet namazı kılmıştım hatta
Canım insanın en umutsuz olduğu an mucizesi geliyor sen ne olur umudunu kaybetme Rabbim en kısa zamanda nasp edecektir yeterki bol bol dua edelim sağlığımıza şükredelimBn biliorum adetim gecikcek ama hamile degilim olamicamda asilamaninda tutcagini dusunmuorum zaten bn anca hamilelerin haberlerine sewinirim nys gercekden kacamio insan. Artik bu son doktor veya 15 gun gecikirsem test mest yapcam ne olucagin belli bari kndimi yipratmayim umutsuz vakayim.
Canım gördüm ama hamileyken hiç yapmadım ben ovü testi o yüzden nasıl olur hiç bilmiyorum ama umarım meleğin gelmiştirBana yorum yapan olmadı
İnşallah canım adete yakın o kadar belirgin olması aklımı karıştırdı açıkcası göğüslerimde şiş acıyor çok gergin ve trip atıyorum birazda ishal hali var gibiCanım gördüm ama hamileyken hiç yapmadım ben ovü testi o yüzden nasıl olur hiç bilmiyorum ama umarım meleğin gelmiştir
Öle elbette ama hepinize cok ts ederim bna destek oldugunuz icin kimseye icimi dokemiorum anlamiolar allah razi olsun rabbim her dara dustugumuzde sizler gibi guzel insanlar nasip etsin saolun beklicez baska sansim yok bnm nasip artikCanım insanın en umutsuz olduğu an mucizesi geliyor sen ne olur umudunu kaybetme Rabbim en kısa zamanda nasp edecektir yeterki bol bol dua edelim sağlığımıza şükredelim
Kuzum hepimiz birbirimize destek için buradayız bende uzun bir süre bekledim ve hiç bir sorun da gözükmüyordu gerçekten her ay yıprandım ama en sonunda boşverdim yolun sonu değil Rabbim nasip edeceği zamanı bilir diye düşündüm çok fazla takılmadım ki şükür yolun başındayım bak gerçekten buraya da girme gerekirse bir süre kafana bebekle ilgili hiç birşeyi takma inşallah Rabbim nasip edecektirÖle elbette ama hepinize cok ts ederim bna destek oldugunuz icin kimseye icimi dokemiorum anlamiolar allah razi olsun rabbim her dara dustugumuzde sizler gibi guzel insanlar nasip etsin saolun beklicez baska sansim yok bnm nasip artik
İnşallah canım adete yakın o kadar belirgin olması aklımı karıştırdı açıkcası göğüslerimde şiş acıyor çok gergin ve trip atıyorum birazda ishal hali var gibi
Kuzu şuanda 4 aylık olmak üzereyim ilk gebeliğimi öğrendiğim haftalarda 1. Ayda karnım daha büyüktüAynen öyle valla kuzum ama kimide der iç karnın geniş değilse direk dışa Çıkar diye aman hayırlısı olsun sağlıklısı olsun kucaklarımıza alabilelim inşallah kuzum❤
Canım sakın korunma giden bebegin kıçı içeridedir derler arkadaşım 3 ay öncesi düşük yaptı doktor korun dedi korunmadi geçen ay kimyasal yaşadı ve doktor tekrar korun dedi ve o yine korunmadi ve bu ay tekrar hamile ve şuanda herşeyi gayet sağlıklı gözüküyorBen kararszm ya korunup korunmama konusunda
1senedir evliyim ilk gunden beri denioruz 26 yasindayim her ay husran hayirlisi elbet herseyi denedim olsun die unutmak icinde herseyi denedim ama neyazikki olmuo ne unutuluo nede mucizem oluo hayirlisi ya napiyimki yapilcak tek sans asilama fln oda tutarsa.s rabbim insallah isteyen herkeze nasip eder cnm ne diyim ts ederm cidden biraz daha ii oldum.Kuzum hepimiz birbirimize destek için buradayız bende uzun bir süre bekledim ve hiç bir sorun da gözükmüyordu gerçekten her ay yıprandım ama en sonunda boşverdim yolun sonu değil Rabbim nasip edeceği zamanı bilir diye düşündüm çok fazla takılmadım ki şükür yolun başındayım bak gerçekten buraya da girme gerekirse bir süre kafana bebekle ilgili hiç birşeyi takma inşallah Rabbim nasip edecektiryaş kaçtı bu arada ne zamandan beri deniyordun
Programa göre yarın canım hiç bir adet belirtisi yokHadi inşallah meleğinin habercisidiray okuduysamda kafa gidik hatırlamıyorum kuzum 3 günmü kalmıştı adete
Benımde adetmyarın sadece ucları acıyor goguslerımın testlerde nehatıfPrograma göre yarın canım hiç bir adet belirtisi yok
Ben gebelik testi yapmadım canım 1 2 gün beklicem bakalımBenımde adetmyarın sadece ucları acıyor goguslerımın testlerde nehatıf
Hayırlısı cnm nekle enguzel sonuc sonra adet olmak ıstıyorsun bıran once bıtsın dıye hıcbır adet belırtımde yokmgogus ucu acıması harıc cok ılgıncBen gebelik testi yapmadım canım 1 2 gün beklicem bakalım
Benim ucunda değil de şiş ve sıkıştırınca acıyor canımHayırlısı cnm nekle enguzel sonuc sonra adet olmak ıstıyorsun bıran once bıtsın dıye hıcbır adet belırtımde yokmgogus ucu acıması harıc cok ılgınc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?