Bi senle ben kaldikİnşallah kuzum
Ama hiçbir belirtim yok o yüzden nedense umudum da yok
Gerçi belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen bir sürü insan var ama yine de böyle düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
Sadece karnımda sıkı bir doluluk hissi var gibi hissediyorum okadar
Bence tekrar test yap bi bak için rahat etsin normal gebelik testlerinden yoksa akışına bırak ondan olur mevsim geçişinden olur sıcaktan olur soğuktan olur biz kadınız her zaman adetlerimiz aynı olmazKızlar benim adetim 6 gün gecikti. Adetime 4 gün kala enfeksiyon için vajinal fitil kullanmaya başladım bir hafta boyunca. Onun etkisi olabilir mi? Adete 4 gün kala kan testi negatif çıktı çünkü hamile olabilir miyim?
Vallahi canım herkesin belirtileri aynı değil bu kadar belirti yaşayıp hamile olmayanda var . Hiç belirti yaşamadan hamile kalanda . O yüzden en iyisi hiçbirine kulak asmadan kendini dinlemeden adetini beklemek. Ben 1 sene ardından mart ayında gebe kaldım yumurtlama gününden sonra sürekli kasik ağrılarım oldu adetime yakın yanı 1 hafta kalada sağ kasik ve sağ belim tarafı ağrımaya başladı . Göğüs uclarim acıdı sızladı gögus değil ama uçları sadece ve göbeğimde çizgi belirdi bende böyle olmuştu canımArkadaşlar merhaba adetime 7 gün var 15 gün kala keskin kasık ağrıları,boğaz ağrısı,halsizlik,yorgunluk göğüslerim şiş ve ağrısı var ayakta beş dakikada dursam bel ağrım var geceleri bile ağrıyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Alıntı
Canım geçtiğimiz perşembe gittim şükür keseyi gördük bu hafta yine gidicez doktor şuanlık herşey yolunda dedi bi takıldığım sanki o bana 11 cm dedi keseyi ama kağıtta 1.04 yazıyor galiba anlamıyorum da ne yazıyo hiç üstünde sen nasılsınmilasudoruk canım ne yaptın bidahaki doktor günün ne zaman ne zaman gideceksin
Selam kızlar
Misafirim gelecek bugün koşturuyorum
Sizler napıyosunuz bakalım
Test yapacaktım ama yapmadım bugün
Şimdi çıkmazsa üzülürüm misafirlerimde olacak
Bekleyelim bakalım biraz daha
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza umarım o şans bize de uğrarVallahi canım herkesin belirtileri aynı değil bu kadar belirti yaşayıp hamile olmayanda var . Hiç belirti yaşamadan hamile kalanda . O yüzden en iyisi hiçbirine kulak asmadan kendini dinlemeden adetini beklemek. Ben 1 sene ardından mart ayında gebe kaldım yumurtlama gününden sonra sürekli kasik ağrılarım oldu adetime yakın yanı 1 hafta kalada sağ kasik ve sağ belim tarafı ağrımaya başladı . Göğüs uclarim acıdı sızladı gögus değil ama uçları sadece ve göbeğimde çizgi belirdi bende böyle olmuştu canım
Canım kan testi erken yapılmış bence birdaha yaptırabilirsin ama fitilde etki edebilir yani bilemedim inşallah en kısa zamanda meleğin gelir en kısa zamandaKızlar benim adetim 6 gün gecikti. Adetime 4 gün kala enfeksiyon için vajinal fitil kullanmaya başladım bir hafta boyunca. Onun etkisi olabilir mi? Adete 4 gün kala kan testi negatif çıktı çünkü hamile olabilir miyim?
Arkadaşlar merhaba adetime 7 gün var 15 gün kala keskin kasık ağrıları,boğaz ağrısı,halsizlik,yorgunluk göğüslerim şiş ve ağrısı var ayakta beş dakikada dursam bel ağrım var geceleri bile ağrıyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Alıntı
İnşallahCanım herkesin yaşadığı farklı oluyor bende adet öncesi çok belirgin birşey olmadı mesela adetini bekle öyle testini yap hayırlısı olsun meleğin gelir en kısa zamanda inşallah
Bir hafta on gün geçmesini bekleyin ama neden kopkoyu olmasını bekliyorsun kiKızlar adet bugun gecikeli 2 gun oldu Koyulasma normal mi kopkoyu ne zaman olur. En üstteki bu sabah yaptıgım Eki Görüntüle 2283606
Kimyasal yasamıstm daha once ve rengi hıc ilerlememıstı korkuyorum yıne kimyasal olur diye endişeliyimBir hafta on gün geçmesini bekleyin ama neden kopkoyu olmasını bekliyorsun ki
Bunu bekleme bence o risk var ise kan testi verip sonra ultrason baktırKimyasal yasamıstm daha once ve rengi hıc ilerlememıstı korkuyorum yıne kimyasal olur diye endişeliyim
Insallah yarın ilk ısım kan vermek olacakBunu bekleme bence o risk var ise kan testi verip sonra ultrason baktır
Canım bence normal kopkoyu olması için 1 hafta geçmesi lazım ve hcg nin 1000 i geçmesi lazım diye biliyorum hadi hayırlısı olsunKızlar adet bugun gecikeli 2 gun oldu Koyulasma normal mi kopkoyu ne zaman olur. En üstteki bu sabah yaptıgım Eki Görüntüle 2283606
Ama bence hamilesin sağlıklı bir gebeliğin var Allah bilir ama ben öyle hissettim Allah kalbine göre hayırlısını versinInsallah yarın ilk ısım kan vermek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?