- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
Ederım tabi Allah saglıklı gebelıkler versın sana da ınsallah :) cok zormus gercekten kımseye yasatmasın rabbımBiraz ilerlemiş canim koyulasmiş gibi insallah saglikla ilerler
Bende bi dusuk bi kimyasal yasadim bana dua et cnm
Var koyulaşma canım hayırlı olsunKızlar bakar mısınız Koyulasma var mi üsttekini aksam 7 gıbı yaptım alttaki sabah ilk idrarla yaptım korkuyorum kimyasal olmasından Eki Görüntüle 2283284
Cok tesekkur ederım esim de sorun etme dıyor da ben korkuyorum c cızgısıne denk olana kadar diken üzerindeymVar koyulaşma canım hayırlı olsun
Doktora gitmisim benim ve eşimde sıkinti yokDra gitsen içindeki şüpheler gitse bir cesaret tatlim :)
AminEderım tabi Allah saglıklı gebelıkler versın sana da ınsallah :) cok zormus gercekten kımseye yasatmasın rabbım
Hamile kalmak icin biseler yaptinizmi acabaadetim çarşamba günü bugün yaptığım test bu şekilde çıktı. sizce hamile miyim ?
Testi göremiyorum benHamile kalmak icin biseler yaptinizmi acaba
Konu ney bilmiyorum ama progestan vitamin değil canım bende çok kullandım Rahmi gebeliğe hazırlar ve hamilelik döneminde de bebeği tutması için kullanılırÇok teşekkür ederim baya rahatladım iyi ki bu site var ben yoksa şimdiye hasta olmuştum baya iyi şey duramadım beni psikolojik etkiledi ohh Allah razı olsun kardeş senden ☺☺
Zaten progesterona vitemin yazmadım ben. Vitamin de verdi yazdimKonu ney bilmiyorum ama progestan vitamin değil canım bende çok kullandım Rahmi gebeliğe hazırlar ve hamilelik döneminde de bebeği tutması için kullanılır
He tamam canım zaman benim gibi falan okur allah korusun vitamin diye içer arkadaş diye yazdım kusura bakma canımZaten progesterona vitemin yazmadım ben. Vitamin de verdi yazdim
Yok canım sorun değilHe tamam canım zaman benim gibi falan okur allah korusun vitamin diye içer arkadaş diye yazdım kusura bakma canım
Insallah guzel sonuclar alirsin kuzum bnm cok sewindim guzel dusun guzel olsun rabbim saglikla nasip etsin insan bi kan verde bari icin rahat etsin iiceCanim kasigimda hafif minik kramplar vardı bu ay cok uzerınde durmayınca belirtiden saymadım dun adet gunum Dü belim cok agrıdı ayakta duramadım ama anlıktı o sonra gecti adet olacakmısm üşütmüşüm gibi sancılarım vardı ama ben adete yordum. Göğüsleriö cok agrımıyodu ama dokununca hafif acı vardı biraz da dolgunlastı bugun yıne test yaptım dünle aynı gibi şubatta kimyasal gecırmıs tm aynı olmasından korkuyorum. Test yapmayacaktım bugun denize girmeyi planlıyorduk dedım bır yapayım aklımda kalmasjn diye hemen cıktı
Kanda da cıkar da bıraz daha koyulasmasını bekleyeceğim ınsallaj :))Insallah guzel sonuclar alirsin kuzum bnm cok sewindim guzel dusun guzel olsun rabbim saglikla nasip etsin insan bi kan verde bari icin rahat etsin iice
Insallah cnm bnm hayirlisiyla mujdeni al bizede hber ver ⚘Kanda da cıkar da bıraz daha koyulasmasını bekleyeceğim ınsallaj :))
Canım inşallah gelmiştir meleğinSelam kızlar
Benim de bugün yumurtlamadan itibaren 10.günüm
Bu şekilde erkenden öğrenenlerde var ama ben henüz test yapamıcam galiba pek cesaretim yok
Tamam canm ınsallah darısı sizlere olsın bu bilr cok guzel ınan :))Insallah cnm bnm hayirlisiyla mujdeni al bizede hber ver ⚘
İnşallah kuzumCanım inşallah gelmiştir meleğin
Her ay belirti aramaktan helak olup belirti yaşamayıp aramayıda bıraktığı an hamile olduğumu öğrendim kuzum ben biliyorsun aylarca hep aradım ama bu ay yoktu o yüzden Yeterki Rabbim ol desin nasip etsin sağlıcaklaİnşallah kuzum
Ama hiçbir belirtim yok o yüzden nedense umudum da yok
Gerçi belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen bir sürü insan var ama yine de böyle düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
Sadece karnımda sıkı bir doluluk hissi var gibi hissediyorum okadar
İnşallah kuzum
Ama hiçbir belirtim yok o yüzden nedense umudum da yok
Gerçi belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen bir sürü insan var ama yine de böyle düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
Sadece karnımda sıkı bir doluluk hissi var gibi hissediyorum okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?