Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ne güzel yazmışsın bilgilendirmişsin emeğine sağlık. Tiroid ilacının gebeliğe engel olduğunu ilkkez burda okudum. Çok komik. Ülkece cehaletten ölecez.
Bu arada hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Slm kizlar bisey danismak istiyorum cvplarsanz sevnrm
Bat 22 hazirandi henuz gelen giden yok bel ve sırt ağrısından ölebilirim snrm akinti ara ara oluyor bat gunu erken gebelik testi yapmıştım negatifti karnımda gerilme gibi farkli bi ağrı hissediyorum gebelik belirtisi olabilir mi bugun gevikmemin 4. Gunu kan vermek istemiyorum testte pozitifi görmeden

Regli döneminiz hep düzenli mi

Canım inşallah Rabbim sağlıcakla nasip eder bir an önce meleğini ama şöylede birşey var bazen idrar testinde çıkmayabiliyor yani en temizi geciktiysen kan testi

Regli döneminiz hep düzenli mi
genelde 30-32 gun arasi aslinda gecen ay ilk defa 40 gun oldu döngüm o yuzden hemen kan vermeye kosamadim açıkçası gec yumurtlama olduysa die ama iki uc gundur ara ara karın ağrısı oluyor regl agrisi gibi vajinal sizlama yok mesela adet zamank cok olurdu nasip bklm
Canım inşallah Rabbim sağlıcakla nasip eder bir an önce meleğini ama şöylede birşey var bazen idrar testinde çıkmayabiliyor yani en temizi geciktiysen kan testi
Amin insAllah cnm Rabbim isteyrn herkese nasip etsin insAllah
Kanda negatifi gormek doktorun karsisinda daha kotu ediyor beni malesef esim zaten acele ediyorsun her ay die söyleniyor gelmezse hala yarin sabah bi daha test yapayim diorum arkadsm erkende cikmadi normalde çıkmıştı dedi bi de normal test aldm

Evet canım kiminde çıkmıyor erken testte hayırlısı olsun inşallah

Kızlar başka başlık altı bulamadım buraya yazmak istedim bir bilgisi olan varmı . Ultrasona girdim 3. Ayımdayim normalde baş çevresi karin çevresi uyluk kemiği uzunluğu kilosuna göre hepsi ayrı hafta gösteriyor . Neden olduğu hakkında bir bilginiz var mı acaba ve ben kaçıncı haftamda oluyorum

Eklentiler

• 15615240045191151815905948687638.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 47
Bir üstte yazan 15+0 senin haftan bildiğim ve kızımdan hatırladığım kadarıyla.. diğerleri de haftana göre ileride ve geride olan bölümler. Normal yani biraz ileride biraz geride gitmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…