Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ne guzl denk gelmissin ben de degerlndrdim elimden geldgince ama bklm kismet neyse ..

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kavuşalım meleklerimize

Canım miratech bana bi kere yanlış sonuç verdi ama hamile değildim o zaman . İnşallah onun negatif olanı yanlıştır bebeği gelmiştir diyelim peki yeni yaptığı testin markası neymiş

Canım miratech bana bi kere yanlış sonuç verdi ama hamile değildim o zaman . İnşallah onun negatif olanı yanlıştır bebeği gelmiştir diyelim peki yeni yaptığı testin markası neymiş
Aynı marka canm aradan biraz zaman geçince negatif olan tekrar pozitif olmuş yine son adeti şüpheli olmuş daha 10 gün varmış adet olmasına üçüncü test aynı marka hepsimi bozuk bunların anlamdık

Aynı marka canm aradan biraz zaman geçince negatif olan tekrar pozitif olmuş yine son adeti şüpheli olmuş daha 10 gün varmış adet olmasına üçüncü test aynı marka hepsimi bozuk bunların anlamdık
Allah allah valla kuzum bilemedimki ya tekrar buraya atabilsen resmi yorumlayabilsek daha da erken ama inşallah meleği gelmiştir

Arkadaşlar merhaba. Siteye yeni üye oldum o yüzden saçma sapan yerlere yazıyor olabilirim kusura bakmayın Reglim 17 gün gecikti. Partnerimle geleneksel yöntemlerle korunarak ilişkiye girdik diyeyim. İlikiden bir hafta sonra koyu kahve siyaha yakın lekelenmem oldu 3-4 gün. İştahım çok çok açıldı bir de sivilcelerim çıktı. Bunlar dışında hiçbir belirti yok. 3 kez idrar testi yaptım negatif çıktı. Yine de hamile olma ihtimalim var mı sizce lütfen fikir verin.

Kizlar merhaba lutfen yardimci olun ovulasyon testi aldim. Suan adetimin 2.gunundeyim ben bunu hangi zaman nasil kullanicam cok karisik gelsi bana cocuk sahibi olmak istiyoruz insallah ovulasyon testi vesile olur bize

Kizlar merhaba lutfen yardimci olun ovulasyon testi aldim. Suan adetimin 2.gunundeyim ben bunu hangi zaman nasil kullanicam cok karisik gelsi bana cocuk sahibi olmak istiyoruz insallah ovulasyon testi vesile olur bize
Canım adet bittiği günden say 5 gün başla. 1 saat sıvı almadan yapıyorsun 1 ile 4 arası birde instada Ebru abla var bir bebenin günlüğü istersen onun videolarını izle daha iyi Bilgin olur Rabbim tez zaman da sağlıklısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…