- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Amin kuzum şimdi nasılsın peki devam etmiyordur inşallahAllah razı olsun canım inşallah hepimize nasip olur.
Ne guzl denk gelmissinAmin inşallah canım Rabbim hepimizin gönlündekini versin. Geç döllenme olabilir ben 5 gün önce kadın doğuma gittim daha önceden normal muayene için randevu almıştım yumurtlamışsın yumurtan bekliyor dedi bende nasıl olur adetime 4 gün var dedim geç yumurtlamıl olabilirsin dedi büyük ihtimalle yumurta döllenme aşamasındaydı doktor ya anlamadı ya da bu aşamada anlaşılmıyordu. Hatta smear testi istedi onu bile yaptırdım salı günü sonuç göstercem hem de tekrar muayene olmuş olurum.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımSelam hanımlar Nasılsınız..
geçen aylar da belirtilerimi yazmıştım bu ay 3. Denememizdi.3 aydır okumadığım araştırmadığım belirti kalmadı biliyorum ki benim gibi hamilelik isteyen hanımlar da her belirtiyi ayrıntıyı takip ediyor. O yüzden size belirtilerimi anlatmak istedim. Vucüt ısımı takip ettim ve ovulasyondan sonra düşüş olmadı 37.3 şeklinde devam etti. Şu kirpik karışması meselesi artık inanıyorum her gün kirpiklerimi takip ettim çatal çatal birbirine girdi bir haftadır. Kasıklarda sızlama şeklinde ağrı. Yoğun baş dönmesi ve tansiyon düşmesi. Ayağa kalkınca gözde kararma. Sık idrara çıkma çok çabuk sıkıştığını hissetme. Acayip uyku hali kafanı yastıktan kaldıramama. Halsizlik yorgunluk.
Bugün beklenen adet tarihim ihtimal vermeyerek test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür. Ancak hemen kesin gözüyle bakmadım İnşallah Pazartesi kan tahlili yaptırcam hayırlı sonuçlarRabbim hepimizin gönlüne göre versin
Canım miratech bana bi kere yanlış sonuç verdi ama hamile değildim o zaman . İnşallah onun negatif olanı yanlıştır bebeği gelmiştir diyelim peki yeni yaptığı testin markası neymişMerhaba kızlar Bi sorum olcak size arkadaşım dün miratech diye Bi test yapmış pozitif ama t çizgisi c çizgisinden ince çıkmış fotosu var ama yükleyemedim bu sabah testi tekrarlamış negatif sizce pozitif olanın bozuk olma ihtimali varmı yada bu testi deneyen varmı aranızda
Aynı marka canm aradan biraz zaman geçince negatif olan tekrar pozitif olmuş yine son adeti şüpheli olmuş daha 10 gün varmış adet olmasına üçüncü test aynı marka hepsimi bozuk bunların anlamdıkCanım miratech bana bi kere yanlış sonuç verdi ama hamile değildim o zaman . İnşallah onun negatif olanı yanlıştır bebeği gelmiştir diyelim peki yeni yaptığı testin markası neymiş
Hapı kullanmaya başladıktan sonra kesildi biraz inşallah başlamaz yine.Amin kuzum şimdi nasılsın peki devam etmiyordur inşallah
Allah allah valla kuzum bilemedimki ya tekrar buraya atabilsen resmi yorumlayabilsek daha da erken ama inşallah meleği gelmiştirAynı marka canm aradan biraz zaman geçince negatif olan tekrar pozitif olmuş yine son adeti şüpheli olmuş daha 10 gün varmış adet olmasına üçüncü test aynı marka hepsimi bozuk bunların anlamdık
Hapı kullanmaya başladıktan sonra kesildi biraz inşallah başlamaz yine.
Korkumdan en ufak iş yapmıyorum zaten yatıyorum hep.İnşallah kuzum hiç bir şey yapma gerekirse uzat ayakları yastık koy altına öyle yat Rabbim korusun inşallah
Amin canım aman şu dönemde bol bol dinlenKorkumdan en ufak iş yapmıyorum zaten yatıyorum hep.
İnşallah canım.hepizinkini korusun inşallah..
İnşallah canm dosya ekleyen basıyorum ama atamıyorum sağol cevabın içinAllah allah valla kuzum bilemedimki ya tekrar buraya atabilsen resmi yorumlayabilsek daha da erken ama inşallah meleği gelmiştir
Hadiya anladım canımİnşallah canm dosya ekleyen basıyorum ama atamıyorum sağol cevabın için
Bence var gibi canım bi gidip kan testi yaptırsın inşallah gelmiştirEki Görüntüle 2281551 bu da Bi önceki testi cnm
Eki Görüntüle 2281551 bu da Bi önceki testi cnm
Canım adet bittiği günden say 5 gün başla. 1 saat sıvı almadan yapıyorsun 1 ile 4 arası birde instada Ebru abla var bir bebenin günlüğü istersen onun videolarını izle daha iyi Bilgin olur Rabbim tez zaman da sağlıklısını nasip etsin inşallahKizlar merhaba lutfen yardimci olun ovulasyon testi aldim. Suan adetimin 2.gunundeyim ben bunu hangi zaman nasil kullanicam cok karisik gelsi bana cocuk sahibi olmak istiyoruz insallah ovulasyon testi vesile olur bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?