Kuzum bazilarinda oluomus 6 aya kadar öle duydum bnde ama yinede emin olamiosan baska bi kadin doguma daha git her farkli olabilioYok kuzum kullanmıyorum. Benim bebek doktora ilk gittiğimde kesede görünmüştü. Lekelenmem olmadı dedim doktora, o da yine de sana yazayım lekelenmen olursa 1 tane iç demişti ama çok şükür Rabbime lekelenmem olmadı. İlacı aldım ama kullanmadım.
Kuzum bazilarinda oluomus 6 aya kadar öle duydum bnde ama yinede emin olamiosan baska bi kadin doguma daha git her farkli olabilio
Aman aman olmasında zaten kuzum inşallahYok kuzum kullanmıyorum. Benim bebek doktora ilk gittiğimde kesede görünmüştü. Lekelenmem olmadı dedim doktora, o da yine de sana yazayım lekelenmen olursa 1 tane iç demişti ama çok şükür Rabbime lekelenmem olmadı. İlacı aldım ama kullanmadım.
Amin inşallah canımm benim ❤❤Aman aman olmasında zaten kuzum inşallahBende inşallah haftaya görürüm sonrada kalp atışını sağlıcakla ilerler gebeliğimiz kucağımıza alırız
Kesinlikle gidicemSyni durumdayiz cnm adetimi bkliom bnde kan akincakmis guzel bi hastaneye git bi sene oldu de esinede sanada bakarlar bn bklemiodum adetden sonra rahim ultrasyonu snrada asilama yapalim dediler sende git bnce
Ay kiz ne bilem bu ara mal gibiyim milletle ugrasmakdan bi kafami toparliomiom ki yok bizim aile yok esimin aile yok komsu yok bebek derdi yeminle bayramdan önceki haftadan beri yatmaya geliom ewe 3 4 gun tum gun kalmisimdir onuda temizlikle ugrastim beynim iflasini verio bu ara bekarken daha rahattimBende sorun yok kuzum yanlış alıntıladın☺☺
Daha yapmadik bitnm bnde merak ediorum korkuorumda bu ayki adetten sonra baslio seruven neler olcak gorcez .sKesinlikle gidicemasilama yaptin peki sonuc nedir nasil oldu cnm
Insallah hersey yolunda gidrr ve en kisa zamaninda bebisin olurrDaha yapmadik bitnm bnde merak ediorum korkuorumda bu ayki adetten sonra baslio seruven neler olcak gorcez .s
Amin kuzum isteyen herkezin saglikli hayirli yawrusu olur allah razi olsunInsallah hersey yolunda gidrr ve en kisa zamaninda bebisin olurr
Ya acilden filan gitsen canım yokmu nerde yaşıyorsun sen
Acile gittim öğleden sonra hap verdiler ultrasyonda bebeğimin kalbinin sesini duydum.çok şükür iyi.doktor gebeliğin sağlıklı da ilerleyebilir düşükle de sonuçlanabilir dedi kafam karıştı inşallah bi şey olmazKuzum hiç stres yapma. Acile gidebilirsen acile git. Acildeki doktor o ilacı yazar. O ilacı içmen lazım. Ama sakın korkma stres yapma. Kötü bir şey yoktur inşallah.
Cok gecmis olsun canim insallah sorunsuz atlatırsın. Erken ogrendin ben igneyle bitecegune inaniyorum.ignesi cok fena bir sey amaDün sabah gittim, kürtaj yapıldı patolojiye gönderildi. İki ampul mtx yapıldı, akşam üzeri çıktım. 4.gün be 7.gün değerlerine bakılacak..
Bi riskimi varki çekmek istemedı anlamadımBu hafta son kontrole gittim doktora sordum hsg için. Cocugun varmi dedi yok dedim. Ameliyat da olmadin gebede kalabiliyorsun gerek yok dedi. Ama ben iki ay sonra su kist kaybolunca baska bir doktora gidip cektirmek istiyorum ya. Ne yapicam bilemedim doktor öyle soyleyince
Riski yok canim hatta rahimde tupte bir sorun varsa görülüyor. Bende anlamadim niye gerek görmedi. Baska bir doktora da sorucam bakalim. Senin ne oldu düşmeye devam ediyor mu degerBi riskimi varki çekmek istemedı anlamadım
Sen gönlünü ferah tut bol bol dua et canım Rabbimin izniyle sağlıkla kucağına Alman nasip olurAcile gittim öğleden sonra hap verdiler ultrasyonda bebeğimin kalbinin sesini duydum.çok şükür iyi.doktor gebeliğin sağlıklı da ilerleyebilir düşükle de sonuçlanabilir dedi kafam karıştı inşallah bi şey olmaz
Allah razı olsun canım inşallah hepimize nasip olur.Sen gönlünü ferah tut bol bol dua et canım Rabbimin izniyle sağlıkla kucağına Alman nasip olur
Ne guzl masllh.Allh tamamina erdirsnSelam hanımlar Nasılsınız..
geçen aylar da belirtilerimi yazmıştım bu ay 3. Denememizdi.3 aydır okumadığım araştırmadığım belirti kalmadı biliyorum ki benim gibi hamilelik isteyen hanımlar da her belirtiyi ayrıntıyı takip ediyor. O yüzden size belirtilerimi anlatmak istedim. Vucüt ısımı takip ettim ve ovulasyondan sonra düşüş olmadı 37.3 şeklinde devam etti. Şu kirpik karışması meselesi artık inanıyorum her gün kirpiklerimi takip ettim çatal çatal birbirine girdi bir haftadır. Kasıklarda sızlama şeklinde ağrı. Yoğun baş dönmesi ve tansiyon düşmesi. Ayağa kalkınca gözde kararma. Sık idrara çıkma çok çabuk sıkıştığını hissetme. Acayip uyku hali kafanı yastıktan kaldıramama. Halsizlik yorgunluk.
Bugün beklenen adet tarihim ihtimal vermeyerek test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür. Ancak hemen kesin gözüyle bakmadım İnşallah Pazartesi kan tahlili yaptırcam hayırlı sonuçlarRabbim hepimizin gönlüne göre versin
Amin inşallah canım Rabbim hepimizin gönlündekini versin. Geç döllenme olabilir ben 5 gün önce kadın doğuma gittim daha önceden normal muayene için randevu almıştım yumurtlamışsın yumurtan bekliyor dedi bende nasıl olur adetime 4 gün var dedim geç yumurtlamıl olabilirsin dedi büyük ihtimalle yumurta döllenme aşamasındaydı doktor ya anlamadı ya da bu aşamada anlaşılmıyordu. Hatta smear testi istedi onu bile yaptırdım salı günü sonuç göstercem hem de tekrar muayene olmuş olurum.Ne guzl masllh.Allh tamamina erdirsn
Bnm de 25 te olmam lazm bi gun sonra yani. Insllh olmam. Benm de nerdyse bir haftadr ayaga kalkinca goz kararmasi sersemlikk oluo.test yaptm ama bisy cikmadi insllh gec dollenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?