- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Kızıma hamileyken doğurana kadar yaptırdım canım doktoruma da danışmıştım zaten.. hatta sonuncusunu 39 haftalık yaptırıp 40+4’te Doğuma gitmiştim
Canim nasilsin yattin mi hastaneyeKızıma hamileyken doğurana kadar yaptırdım canım doktoruma da danışmıştım zaten.. hatta sonuncusunu 39 haftalık yaptırıp 40+4’te Doğuma gitmiştim
Kanamam oldu biraz ama çok değil bir şey olur mu ya ben çok korkuyorum düşük olursa diye
Dün sabah gittim, kürtaj yapıldı patolojiye gönderildi. İki ampul mtx yapıldı, akşam üzeri çıktım. 4.gün be 7.gün değerlerine bakılacak..Canim nasilsin yattin mi hastaneye
Allah razı olsun inşallah bi şey olmaz şimdi kesildi yine de gideceğim doktoraKuzum hemen doktora git protestan versin sana. Korkma lekelenme olması normalmiş ama o ilacı kullanman lazım. Mutlaka doktoruna git. Vakit kaybetme. İlacı içince bir sorun olmaz inşallah. Bazı insanlar doğuma kadar lekelenme yaşıyor. Korkma sakın.
Allah razı olsun inşallah bi şey olmaz şimdi kesildi yine de gideceğim doktora
Kuzum birşey yoktur az ise devam etmediyse ama sen doktoruna git ilaç versinKanamam oldu biraz ama çok değil bir şey olur mu ya ben çok korkuyorum düşük olursa diye
Günaydın kuzumGünaydın
Herkese hayırlı mutlu haftasonları diliyorum
Canım inşallah bundan sonrası sağlıklı hayırlısı olsun inşallahDün sabah gittim, kürtaj yapıldı patolojiye gönderildi. İki ampul mtx yapıldı, akşam üzeri çıktım. 4.gün be 7.gün değerlerine bakılacak..
Kuzum birşey yoktur az ise devam etmediyse ama sen doktoruna git ilaç versin
Kuzum mutlaka doktora git çünkü o ilacı kullanman lazım. Lekelenme olursa mecburen onu içiyorsun ama merak etme bu normal bir şey. Doktorum bana öyle dedi.
Ya acilden filan gitsen canım yokmu nerde yaşıyorsun senKesildi zannettim nokta nokta gibi geliyor kahverengi akıntı.Pazartesi günü gitsem randevum vardı şimdi doktor bulamam burda.inşallah bi şey olmaz pazartesi gününe kadar beklemek de zor
Sen kullanıyormusun canım progestan bana verdi ne olur ne olmaz diye daha iyi tutunsun diye ama vajinadan olanı nı 200 mg normalde ben Mart dan Mayıs a kadar içtim 100 mg lıkKuzum mutlaka doktora git çünkü o ilacı kullanman lazım. Lekelenme olursa mecburen onu içiyorsun ama merak etme bu normal bir şey. Doktorum bana öyle dedi.
Kesildi zannettim nokta nokta gibi geliyor kahverengi akıntı.Pazartesi günü gitsem randevum vardı şimdi doktor bulamam burda.inşallah bi şey olmaz pazartesi gününe kadar beklemek de zor
Sen kullanıyormusun canım progestan bana verdi ne olur ne olmaz diye daha iyi tutunsun diye ama vajinadan olanı nı 200 mg normalde ben Mart dan Mayıs a kadar içtim 100 mg lık
Syni durumdayiz cnm adetimi bkliom bnde kan akincakmis guzel bi hastaneye git bi sene oldu de esinede sanada bakarlar bn bklemiodum adetden sonra rahim ultrasyonu snrada asilama yapalim dediler sende git bnceGunaydin kizlar hamilelik beklerken yine husran agladim sinirimden neden nden hamile kalamiyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?