Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım günün geçmiş miydi senin
Gecen ay 25 oldum regli dün leke gibi geldi kahve kahve pembe tonlarinde is çamaşırı petece ile sildim penbe tunida akıntı geldi ama dünden bugün hala gelen giden yok bugün bir ara hafif karnım ağrır gibi oldu sadece birde bazen reglidrn öncekötü kahve leke gelirdi sonra adet başlardı bazen direk kırmızılar gelir kafam karsik ablam veremedim test de yapmak istemiyorum ne zaman yapsam 1 saat yada 1 gün geçmeden geçmeden kırmızılar geliyor ondan direk kendisi gelsin istiyorum

Anladın kuzum hayırlısı olsun inşallah valla değişik olmuş ya inşallah meleğin gelmiştir bekle bakalım biraz daha test yaparsın ona göre hayırlı haberler alırız inşallah senden de

Msjı anca gördüm cnm kusura bakma Bi kavanoz bitene kadar her sabah bir yemek kaşığı inşallah hayırlı haber alırsın

Anladın kuzum hayırlısı olsun inşallah valla değişik olmuş ya inşallah meleğin gelmiştir bekle bakalım biraz daha test yaparsın ona göre hayırlı haberler alırız inşallah senden de

Valla kuzum gonul isterki hemen olsun müjdeli haberi vereyim ama içinde hic oyle bir hoş yok hasta olacak isim gibime geliyor

Valla kuzum gonul isterki hemen olsun müjdeli haberi vereyim ama içinde hic oyle bir hoş yok hasta olacak isim gibime geliyor
İnşallah kuzum inşallah hiç belli olmaz ama benimde hiç belirtim birşeyim yoktu inşallah seninde öylede

Güzel haberler verirsin inşallah canım
Canm ağdayı sormuşsun sanırım ben epilasyon yapıyordum bıraktım zararı yok ama hormonların etkisiyle acı fazla oluyo şuan 4 aylığım kaşlarımı alırken bile acıyı fazla hissediyorum sende de aynısı olcak diye bişey yok ama söylemek istedim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hadi ya Ay ben normal hamile değilken bile acı çekiyordum ya ama korkmayayım en azından sıkmayayım kendimineyse artık bi deneyeyim baktım çok acıyo yarıda bıraktırırım valla çok sağol kuzum Amin hepimiz inşallah

Son üç ayda yaptırma canım.erken doğumu tetikliyormuş öyle okudum.

Yani iltihaptan dolayi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…