Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Öyle canım da erken gebelik testiydi yaptığım olss en azından bir hayalet çizgi görürdüm ama tertemiz

Öyle canım da erken gebelik testiydi yaptığım olss en azından bir hayalet çizgi görürdüm ama tertemiz
O testlerede güvenme canım burda eskilerden bir arkadaş vardı oda 4 gün önce filan erken gebelik testi yapmıştı negatif daha sonra normal test yaptı pozitif ve kanla teyit etti o yüzden testlere de çok güvenme bekle Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

İnşAllah canım ya yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam teste gözlerim dolarak baktım kırmızı görebileyim diye Rabbim nasip etsin tez zamanda

Cok dogru konusuyorsun canim eminim ki oyledir bizim şer gbi gordgmzde kımbılır ne hayrlar vardır.zaten az önce sancımda başladı yarın yıne doktor gnum bakalım yarın kaç çıkacak değerim umarım sıfırlanmıstırda artıkrahat bı oh cekerim

Kizlar adetim 3 gun geciktiginde kan testi yaptirdim 0.05 cikti simdi uzerinden 3 gun gecti hala adet olmadim ve normalde adet olsaydim yarin adetimin son gunu olacakti ama hala adet olmadim ilk kez boyle gecikti gec dollenmeden dolayi sonucum boyle cikmis olabilir mi

İnşAllah canım ya yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam teste gözlerim dolarak baktım kırmızı görebileyim diye Rabbim nasip etsin tez zamanda
Kafanı rahatlat sakin kalmaya çalış canım biraz inşallah nasip edicektir

Canım bence bir doktora görün yada 10 gün olunca tekrar kan testi yaptır olmazsan eğer

Ihtimal var mi sizce
Canım ne diyebilirim bilmiyorum ama geç döllenme olmuş olabilir o zamanda 10 . Günde bile çıkan var seni ne çok umutlandırmak isterim nede umudunu kırmak inşallah gelmiştir meleğin

Canım ne diyebilirim bilmiyorum ama geç döllenme olmuş olabilir o zamanda 10 . Günde bile çıkan var seni ne çok umutlandırmak isterim nede umudunu kırmak inşallah gelmiştir meleğin
Insallah cok tesekkur ederim size bana kac gundur yardimci oluyorsunuz

Insallah cok tesekkur ederim size bana kac gundur yardimci oluyorsunuz
Canım me demek birbirimize yardımcı olmak için burdayız yeterki bol bol dua edelim Rabbim ol der ve olur bunuda unutmayalım

Merhaba arkadaşlr araniza yeni katildim.bi sorum olacak 19 gündür göğüs ağrisi çekiyorum normalde yarin adet olmam lazimdi ben dün oldum. Işin acikcasi adet miyim yoksa ustune görmemi tam bilmiyorum.günlerdir de uyuyorum fazlasiyla . Göğüs agrım adetime 1 hafta kala baslardi normalde ama bu ay dedigim gbi 19 gün sürdu ve hala da devam ediyo uzerine yatakaz haldeyim cinsel hayatimizi da oldukça olumsuz etkiledi sizce neden hamile olabilir miyim tecrübeli arkadaşlar yardimci olabilir mi

Selamlar,

ben bu ayı kimyasalla geçirdim. regl oldum ve acayip ağrım var bugün 4. gün olmasına rağmen

Selamlar,

ben bu ayı kimyasalla geçirdim. regl oldum ve acayip ağrım var bugün 4. gün olmasına rağmen
Doktora görün muhakkak yüksek sancilı adet kist belirtsisi olabilir ben yaşadım daa önceki dönemlerde şu an adet sancılarim cok normal

Kızlar buraya da yazayım her yere yazdım adetim 5 gün geçti test yaptım normalde baktığında bi şey yok ışığa tutunca hafif çizgi var artık testin çizgisi mi değil mi bilmiyorum zaten 5 gün geçmiş daha net ve kırmızı bi çizgi olması gerekmiyor mu

Eklentiler

• PicsArt_06-19-10.36.16.jpg
    128,8 KB · Görüntüleme: 44
  • PicsArt_06-19-10.36.16.jpg
    128,8 KB · Görüntüleme: 52
  • PicsArt_06-19-10.30.48.jpg
    130,8 KB · Görüntüleme: 50
Selam arkadaşlar yaklaşık bayadır siteyi geçmiş sayfalırı okudum. Benim bir sorum olcak benim Mayıs 16sıdan sanırsam Yumurtalık günlerimdi hiç takip etmedim korunmalı ilişkiye girdim presativ ile tabiki boşalmadan önce takıyordu. (30 Nisa’nda son adettendir)Neyse hayız (25.Mayıs)günüme 5gün kala sabah erken vakitlerde ilişkiye girildim ama busefer presativsiz hemen boşaldı ama içime deyil son anda çıkartı böyle yazıyorum kusura bakmayın arkadaşlar aslında anlatılmaz biliyorum. 28 ve 29 Mayıs’ta baş Ağrı vardı sol tarafta ve sonra sağ tarafta bütün gün (anlayamadım asla olmaz öyle iki gün)(30.5.19) 5gün sonra ben sabah erken vakitte karnımda birşey patladı balon sanki ve bir sıvı geldi WC gittim kan pembe kırmızı adet oldum adet tarihimdi amaç az az geldi o gün her WC çıktımda idrar torbamı boşaltıkca kan akıyordu siyah renkte de beraber akıyordu tuvalet kagıtına sildikce kan yine pembe kırmızı ve ince pıhtılı akşam üstü 10dakkikalık bir kramp cektim çok acı birşekilde bir gün o şekilde geldi ikinci gün leke leke ama kan 3gün hiç gelmedi 4-5gün beyaz akıntı ile kahverengi geldi ara ara ama Kasık batmaları ile sürekli sonra abdest aldım birdaha gelmedi ama öğünden beri tabiki beyaz jel gibi afedersiniz sümük gibi akıntım oldu taki ayın 8de ilişkiye girdim korunmalı artık nekadar korunmalı ise presativ ile kasık ve karın arısı oldu sanki birşeyler vardı içimde 1saat sonra WC gittim pembe leke vardı 1saat sonra yine sonra yine gittim akıntı normal akıntı ile kahverengi akıntı vardı sabahsı tekcizgi akıntı ile kahve rengi vardı birdaha da olmadım ve ogün çok Kasık karın bacak agrım oldu fena şekilde ben asla öyle acılar çekmedim ertesi gün kızımı kucama aldım mecbur bırakmalıydım sol Kasım’dan bacam tutuldu kısa şidetli idi derken ara ara argınlarım oldu ve bir baş agrısı tutu sol tarafdan bütün gün nerdeyse.bu ay yumurtalama günü yaşamadım olacam tarihte kuruydu onu fark ettim midemde yanma var ve arada bir karın kasık agrılarım oluyor ani hareketler de belimde kalçalarıma Ağrı oldu yatakta sağa ve sol taraf yatamadım bir gecelik sinirlerim oluyor ayın 30da adet olmam lazım gögüslerde sadece geriliyor ve bir iki damar belirgin li var . Azımda kuruyor bir kaç gündür iki haftadır ışıka karşi sabahları gözlerim hashaslaşıyor baş agrım yok artık mide bulantısı yok elerim ayaklarım uyuşuyor arada bir benim fazla Türkçem yok Almanya’da yaşıyorum okudunuz için Hakkınızı helal edin yazmamın sebebi belki gebeyimdir içimden öyle geciyor ne hikmetse yar yardanım hayırlısını kılsın hepmiz için birde aklıma gelen Mayıs ayında çok midem bulanıyordu tiksem vardı ben o lekeleri gördüm mide bulantım ve tiksinmem gitti 8.6.2019 dan beri.

Bide bele cek sayfayı kulanmasını bilmiyorum ben
Allah hakınızda hayırlısını versin cizgi görünüyor yar yaradanımız saglık ile hayırlısı ile kucağına nasip etsin bebeynizi amin.

Benim küçük kızımda ben şüpelenmiştim adetime yakın doktora gittim doktor muayene etti hamilelik yok demişti adetini görecen dedi ve bir recete vermişti adını bilmiyorum hapın ama receteyi evde öyle bırakmıştım kan aldı testler için akşam üstü beni aradı hanelik yok dedi kanaman olur dedi (adettin) aradı akşam adet oldum 3gün sürdü az az ama sonra ben şüphelendim 22.ocak2019 adet gelmedi devam etti 5hafta geçti test aldım birşey çıkmadı negatif (22/12/2018 son adet tarihimdi) keşke o receteyi kullansaydım dedim korktum hast felanmıyım diye adetim gelmedi diye ama sonra daha çok şüphelendim 6hafta da tekrar test aldım iki cizgi göründü ikinci cizgi fazla beli değildi (halen saklıyorum) sonra doktora gittim 7haftalık gebe oldum çıktı ortaya doktorda şaşırdı.diyorum hersey Allahtan ve bir anne his ediyor acaba o receteyi kulansaydım bebeyim yaşarmıydı bilmiyorum kızımı çok istemiştim rabbime hergün dua ediyordum namazlarımda adet olmama rağmen gebeydim bir gercek.arkdaşlar önce Allah sonra tıp ve hisleriniz ve iki adettinizi bekleyin. Hersey Allah’a bırakın dualar edin ben şimdi gebeysem şükür ederim yaradana o öyleistemiş derim allah hayırlısını versin cümlemize inşallah amin. Ve ilişkiye Hayızınız bitikten sonra her 3günde bir ilişkiye girin yumurtalıklarınızı takip etmeyin bence istisnalar dışında umarım yazımın bir faydası olur Sağlık cakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…