Öyle canım da erken gebelik testiydi yaptığım olss en azından bir hayalet çizgi görürdüm ama tertemizCanım daha 4 gün var hemende yok kanısına varmışsın bazen geç döllenme olabiliyor bekle adetin gelmezse geçince kan testi yaptırırsın ne çok umutlan nede umudunu kaybet Rabbim inşallah meleğini nasip etmiştir
O testlerede güvenme canım burda eskilerden bir arkadaş vardı oda 4 gün önce filan erken gebelik testi yapmıştı negatif daha sonra normal test yaptı pozitif ve kanla teyit etti o yüzden testlere de çok güvenme bekle Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahÖyle canım da erken gebelik testiydi yaptığım olss en azından bir hayalet çizgi görürdüm ama tertemiz
İnşAllah canım ya yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam teste gözlerim dolarak baktım kırmızı görebileyim diye Rabbim nasip etsin tez zamandaO testlerede güvenme canım burda eskilerden bir arkadaş vardı oda 4 gün önce filan erken gebelik testi yapmıştı negatif daha sonra normal test yaptı pozitif ve kanla teyit etti o yüzden testlere de çok güvenme bekle Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Cok dogru konusuyorsun canim eminim ki oyledir bizim şer gbi gordgmzde kımbılır ne hayrlar vardır.zaten az önce sancımda başladı yarın yıne doktor gnum bakalım yarın kaç çıkacak değerim umarım sıfırlanmıstırda artıkrahat bı oh cekerimEst canim benim. Bas etmek ile alakali degil. Ne desem yanlış olur. Umut vermek de istemiyorum. Umudunu törpülemek de. Hayirlisini diliyorum allahtan. Mevlam neyler neylerse guzel eyler. Oyle avutuyorum kendimi. Rabbim bizim icin en dogrusunu bilir diyorum. Belkide gelecek güzel gunler icin bu anlari yasamamiz gerekiyordur.
Kafanı rahatlat sakin kalmaya çalış canım biraz inşallah nasip edicektirİnşAllah canım ya yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam teste gözlerim dolarak baktım kırmızı görebileyim diye Rabbim nasip etsin tez zamanda
Canım bence bir doktora görün yada 10 gün olunca tekrar kan testi yaptır olmazsan eğerKizlar adetim 3 gun geciktiginde kan testi yaptirdim 0.05 cikti simdi uzerinden 3 gun gecti hala adet olmadim ve normalde adet olsaydim yarin adetimin son gunu olacakti ama hala adet olmadim ilk kez boyle gecikti gec dollenmeden dolayi sonucum boyle cikmis olabilir mi
Ihtimal var mi sizceCanım bence bir doktora görün yada 10 gün olunca tekrar kan testi yaptır olmazsan eğer
Canım ne diyebilirim bilmiyorum ama geç döllenme olmuş olabilir o zamanda 10 . Günde bile çıkan var seni ne çok umutlandırmak isterim nede umudunu kırmak inşallah gelmiştir meleğinIhtimal var mi sizce
Insallah cok tesekkur ederim size bana kac gundur yardimci oluyorsunuzCanım ne diyebilirim bilmiyorum ama geç döllenme olmuş olabilir o zamanda 10 . Günde bile çıkan var seni ne çok umutlandırmak isterim nede umudunu kırmak inşallah gelmiştir meleğin
Canım me demek birbirimize yardımcı olmak için burdayız yeterki bol bol dua edelim Rabbim ol der ve olur bunuda unutmayalımInsallah cok tesekkur ederim size bana kac gundur yardimci oluyorsunuz
Allah hepimize yardim eder insallahCanım me demek birbirimize yardımcı olmak için burdayız yeterki bol bol dua edelim Rabbim ol der ve olur bunuda unutmayalım
Doktora görün muhakkak yüksek sancilı adet kist belirtsisi olabilir ben yaşadım daa önceki dönemlerde şu an adet sancılarim cok normalSelamlar,
ben bu ayı kimyasalla geçirdim. regl oldum ve acayip ağrım var bugün 4. gün olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?