Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
döllenme olası adet tarihinden 14 gün geriye saydığımızda meydana geliyor. çünkü yumurta o gün olgunlaşıyor. eğer ki adet tarihin düzenli ise buna göre hesap yapabilirsin bence.
benim 16. gün biliyorum ama azda olsa tutma ihtimali diğer günlerde oluyor diye biliyorum acaba olmuşmudur
meraba arkadaşlar ...benim adetimde 10 gün geçti test negatif ama kasıklarımda ağrı ve şişlik var hamilelik belirtisi olabilirmi acaba bu testlerde doğruluk olsılığı ne kadardır
bence üstüne görmüşsündür dr a gittinmi hiç
sağol canım opuyorumnanaktanbeklicem mecburen zaten bu hafta doktorum hastanede yok bu arada bgn testi nedir ben hiç duymadım haa bide belirtilerin varsa belki üstüne görmüşsündür olabilirmi bilmiyorumkismilebence sen doktora yinede bi git bakalım :uhm:idrar testi yanıltabiliyor aslnda....gerçi bana bakarsan hcbse kesın deılde....bekleyebıldgn kadar bekle bence sorun yaşamadıkça....ben bgn test yaptrdm ..dr pozıtıf sonucun bırdaha gel dedı ıkı gun sonra.ama adet gördm..bircok belırtm var normalde....
dayımın kızı normal adet olmuş ve aslında üstüne görmüş oysa hamile kalmış ve bunu bebek 2.5 aylıkkken öğrenmiştiüstune görme lekelenme gbı oluyor dıye bılıorm ama adet görmek normal brsey mi acaba...:?
sağol canım opuyorumnanaktanbeklicem mecburen zaten bu hafta doktorum hastanede yok bu arada bgn testi nedir ben hiç duymadım haa bide belirtilerin varsa belki üstüne görmüşsündür olabilirmi bilmiyorumkismilebence sen doktora yinede bi git bakalım :uhm:
dayımın kızı normal adet olmuş ve aslında üstüne görmüş oysa hamile kalmış ve bunu bebek 2.5 aylıkkken öğrenmişti
:)bgn test derken bugün demek ıstedm beta-hcg testı yaprdm..kanda gebelik...yuksek bır deger olmasada pozıtıf sınırları dahilinde bir degerdi...kımyasal olabbıleceğinden şüphelenıorm..sen azck daha bekle cok kafana takarsan baktır kanda..idrara güvenme ...inşallah vardır cnm kolay gelsın....
önemli diil tatlım sende sağol zemuszemusinşallah seninde vardır hayırlısı olsun herşeyin RABBİM herkese nasip etsin biz çabalamaya devam edelim napalım birgün olacak elbet :Saruboceq:evet o şekılde olanlarıda duydum nadiren de olsa....ben adetım btsınde belırtıler btmzse gderım cnm..cok saolasın....
canım şimdi baktım internetten yumurtlamanın ikinci ve üçüncü günü çok verimliymiş sonraki gün inşallah birlikte olmuşsundur
Tam İkİ hafta adet gİbİ sancılar yasadım,gÖĞÜslerİm ŞİŞtİ damarları Çıktı İÇİnde sert kİtleler oluŞtu...kasıklarım sÜreklİ battı,ardından lekelenme yasadm bİr gÜn İkİ damla kahverengİ....İdrar testım pozİtİf Çıktı....adet 7 gun gecıkıncede kanda baktrdm pozıtıf Çıktı......amaaaaaaaaaaaaa adet oldum....anlıcanız hersey tamam bebek yokk..:)