- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
mrb beydanur cum bendeki belirtiler şöyle;
1)gögüslerimde aşırı ağrı yürürken yatarken bile sızlıyor ne yapacağımı şaşırdım.
2)karnım çok sızlıyor ama belki açlıktanda olabilir.
3)ara sıra kasıklarıma çekilme gibi sancı giriyor ve vajinama vuruyor ağrısını.
4)başım ağrıyor tabi buda açlıktan olabilir sonuçta oruçluyum ama baş dönmem yok.
5)2 gündür böyle sahur ile sabah 6 saatleri arasında yoğun mide bulantısı yaşıyorum.
6)gaz sancım vardı ama geçti belim acayip ağrıyor sanki kırıldı.
7)sırtım ve yanlarım üşütmüşüm gibi ağrıyor dokunamıyorum bile.
8)bacaklarım kollarım heryerim ağrıyor yorgunum halsizim bak saat kaç oldu halen yemek yapmadım ayağa kalkacak halim yok.
8)sık sık idrara gidiyorum uzun süre su içmememe rağmen nedir bu idrar?ve idrarımın rengi açık çok açık ancak 2 gündür sarı bir akıntım var kaşıntı veya koku yok.
9)vajinam yumuşacık çok akıntım yok ama hep ıslak altım.
10)artık en son beklenen adetin gelmemesi kaldı allahtan hayırlısı.
eğer bunlara rağmende gebe değilsem ve bunlar psikolojikse ne diyeyim kendime üzülürüm ağlarım yapacak birşeyde yok.
ama sanırım bu ayda olmazsa bu kadar mübarek günde bu kadar dua ve tam yumurtlama günlerinde ilişki olmasına rağmen gebe değilsem yok artık bırakıyorum bıktım çünkü.
1)gögüslerimde aşırı ağrı yürürken yatarken bile sızlıyor ne yapacağımı şaşırdım.
2)karnım çok sızlıyor ama belki açlıktanda olabilir.
3)ara sıra kasıklarıma çekilme gibi sancı giriyor ve vajinama vuruyor ağrısını.
4)başım ağrıyor tabi buda açlıktan olabilir sonuçta oruçluyum ama baş dönmem yok.
5)2 gündür böyle sahur ile sabah 6 saatleri arasında yoğun mide bulantısı yaşıyorum.
6)gaz sancım vardı ama geçti belim acayip ağrıyor sanki kırıldı.
7)sırtım ve yanlarım üşütmüşüm gibi ağrıyor dokunamıyorum bile.
8)bacaklarım kollarım heryerim ağrıyor yorgunum halsizim bak saat kaç oldu halen yemek yapmadım ayağa kalkacak halim yok.
8)sık sık idrara gidiyorum uzun süre su içmememe rağmen nedir bu idrar?ve idrarımın rengi açık çok açık ancak 2 gündür sarı bir akıntım var kaşıntı veya koku yok.
9)vajinam yumuşacık çok akıntım yok ama hep ıslak altım.
10)artık en son beklenen adetin gelmemesi kaldı allahtan hayırlısı.
eğer bunlara rağmende gebe değilsem ve bunlar psikolojikse ne diyeyim kendime üzülürüm ağlarım yapacak birşeyde yok.
ama sanırım bu ayda olmazsa bu kadar mübarek günde bu kadar dua ve tam yumurtlama günlerinde ilişki olmasına rağmen gebe değilsem yok artık bırakıyorum bıktım çünkü.