Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım inşallah geçer
benım de ılk denemem dı cnm tutmadı ama mart a kaldık ıstecanım ikinizede sormuştum
özlemm oldumu açabildinmi
benım de ılk denemem dı cnm tutmadı ama mart a kaldık ıste
tatlım actım saol sen bunlardan hangısını uygulıycaksın
ben de yapayım aynısından bu arada benım 1 mart ve 6mart arası gebelık acısından sansımın en yuksek oldugu gunlermıs yarın baslıyoruz calısmalaaraaaaadelikafadulden
bozocuğum bende de vardı o sorun bende kullandım ve smear testi yaptırdım sonuç temiz çıktı yarayı yaktırdıktan sonrada akıntım azaldı şu bikaç gündür gene çoğaldı ama bakalım :)
hakkımızda hayırlısı olsun canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi tatiller byeee yarın yeni bir ay yeni bir gün hepimize uğurlu gelir inş.
merhabalar bende yeni üye oldum umarım aranıza benide alırsınız bende yeni anne aday adayıyım:=) umarım isteyen herkesin bebişi olur :=)
merhabalar bende yeni üye oldum umarım aranıza benide alırsınız bende yeni anne aday adayıyım:=) umarım isteyen herkesin bebişi olur :=)
hoşbulduk ozlemacar daha yeni diyebilirim 2.aya girdik henüz olmadı bakalım bu aydan ümitliyim ama hayırlısı:=)
evet cnmhehehe özlem ikimizde aynı anda aynı soruyu sormuşuzz
hoşbulduk ozlemacar daha yeni diyebilirim 2.aya girdik henüz olmadı bakalım bu aydan ümitliyim ama hayırlısı:=)
evet cnm
daha yenısın ben ve bozo da yenıyız canımmm bızım de subat ılk ayımızdı ama olmadı daha mart aynı sabırsızlıkla beklıyoruzz kac yıllık evlısın pekı
umarım ikinizinde en kısa zmanda olur ben 8 aylık evliyim yıl olmadı daha :=)siz kaç yıllık evlisiniz