Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

saol canım bende ıyıyım,,tatlı bı yorgunluk var..arkadaşalrımız yemeğe geldıler cay dı falan derken yorulmuşum..1 yaşında da kızları var,,nasıl tatlı nasıl zekı bı gorsenız

Allahım sana da versin inşallah....:Saruboceq:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiin..!kısslar hep dua ediyoruz ama farkındaysanız 3 sayfadır falan full çektik...))

ummahancım bizim dedektif hatun bugün yok galiba...:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool:[/QUOTE

ahanda geldim.bensiz yapamıyosun dimiiii?

şaka bi yana hayatım dün gece ben çıktıktan sonra yazdıklarının bugün okuyabildim.biraz alınmışsın galiba ben işi biraz gırgıra vurdum eğlenelim diye yanlış anlaşıldım galiba.

ben kaçıyorum kıslarr,,yatıp dınlenıyım yarın kursum var zate dıkıılıcem erkenden..opuyorum sızlerıı

ummahancım bizim dedektif hatun bugün yok galiba...:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool:[/QUOTE

ahanda geldim.bensiz yapamıyosun dimiiii?

şaka bi yana hayatım dün gece ben çıktıktan sonra yazdıklarının bugün okuyabildim.biraz alınmışsın galiba ben işi biraz gırgıra vurdum eğlenelim diye yanlış anlaşıldım galiba.

napiim canım..kaydirigubbakcemile3 çıktıktan sonra yazdıklarımı okuduğuna sevindim..kaydirigubbakcemile3 öyleyse hepinizi sevdiğimi yazdığımıda görmüşsündür...a.s. hg canım...

bundan sonra sana amirim diyebilir miyim? kaydirigubbakcemile3

istediğini diyebilirsin ben özgürlükten yanayım valla canım ya.ayrıca senin bi bebişin varmış anlat o zaman belirtilerini çabuk.amirin olarak sana emrediyoum.delikafadulden

ümmühancım mrb canım nasılsın

mrb vuslat iyim canım sağol sen nasılsın

valla canım çok ta iyi değilim.tabiri caizse mal mal oturuyom evde.uykum yok sabah işe gitcem yalnızım za etn bebeişimde yok evdede kaç gündür temizlik yapmadım onlarda gözümde büyüyo ütü dersen dağ gibi oldu bulaşıklar duruyo.........ne dertliymişim ben ya

istediğini diyebilirsin ben özgürlükten yanayım valla canım ya.ayrıca senin bi bebişin varmış anlat o zaman belirtilerini çabuk.amirin olarak sana emrediyoum.delikafadulden

ümmühancım mrb canım nasılsın

noldu canım hah şöyle yola gel bakim..:dance:benim bir tane oğlum var.:emir_bebek: reglimden 15 gün sonra bayılmaya başlamıştım..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama oğlum 9 aylık doğdu...kaydirigubbakcemile2şaka bir yana benim reglimde olan şeyler oldu.farklı birşey yoktu.midem bulandı ve ağrıdı.kasıklarımda batmalar ve yanmalar oldu.ağzımda sabahları çok acı bir tat oluyordu..tansiyonum düşüyordu vs..tek fark regl dönemlerimde ağzımda kötü bir tat oluşmaz.kafamçokkarıştı

X