• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Güzel dileklerin için çok teşeklürler cnm inşlah hamilesindir cnm bende belirti olarak ara ara gögüs ağrısı ve dolgunluk var zaten asıl belirtiler baby 5. Ve 6 cı haftasından sonra daha yoğun hissedilrmiş tabi kişiden kişiyede değişen bi durum
Ben dün çok tuhaf birşey yaşadım beklediğim reglime 3 vardı saat 12 gibi minik bir pembelik geldi akıntı ile birlikte sonra ki baktığında kahve renginsiydi regl olurken asla böyle olmazdı.Bende umutlandim yerleşme kanaması diye 5-6 saat sonra daha yoğun geldi ama hala çok hafif reglin ilk günü gibi asla değildi bende sahur vakti kalkınca hala hafif kanama olunca test yaptım negatif çıktı sonra yattım ve sabah regl tamamen başlamıştı bu tuhaflık beni çok umutlandı.
Birde benim 28 günlük olan döngüm evlendikten sonra 25-26 güne düştü bu normal mi acaba bilginiz var mı ??

Merhaba hanımlar.. çok üzgünüm ve paylaşmak istedim, ancak sizler anlarsınız..:( 4 senelik evliyim ve hala hamile kalamadım:(. Bu ay tekrr ovulasyon testleriyle denedik defalarca ve günlerdir yeeleşme kanamasıdır deyip umutlandığım şey bu sabah adete dönüştü.. günlerce kasık ağrısı çekmiştim.. pskljk olmuştu sanırım:(( allah hepimizin karnını kucağını bebeğimizle doldursun inşallah🙏🏻

Merhaba hanımlar.. çok üzgünüm ve paylaşmak istedim, ancak sizler anlarsınız..:KK43: 4 senelik evliyim ve hala hamile kalamadım:KK43:. Bu ay tekrr ovulasyon testleriyle denedik defalarca ve günlerdir yeeleşme kanamasıdır deyip umutlandığım şey bu sabah adete dönüştü.. günlerce kasık ağrısı çekmiştim.. pskljk olmuştu sanırım:KK43:( allah hepimizin karnını kucağını bebeğimizle doldursun inşallah🙏🏻
Slm canm seni çoook çok iyi anlıyorum çünkü bende 4 yıllık evliyim ve benimde olmadı 2 kez tüp bebek denedik bu arada yaş 40 sonra annem araştırdı benim için bi ot satın aldı hiç yumurtası olmayan biri bu sayede hamile kalmış hatta örnekleri çokmuş bnde 4 aydırniçiyodum işk defa pozitif çıktı testim normlde tarın regl olmm gerek hiç bir belirtim yok pzrteside doktora gitcem emin olmk için Allahım kimseyi evltsız bırakmasn inşlh

Slm canm seni çoook çok iyi anlıyorum çünkü bende 4 yıllık evliyim ve benimde olmadı 2 kez tüp bebek denedik bu arada yaş 40 sonra annem araştırdı benim için bi ot satın aldı hiç yumurtası olmayan biri bu sayede hamile kalmış hatta örnekleri çokmuş bnde 4 aydırniçiyodum işk defa pozitif çıktı testim normlde tarın regl olmm gerek hiç bir belirtim yok pzrteside doktora gitcem emin olmk için Allahım kimseyi evltsız bırakmasn inşlh
Çook teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻 Çok sevindim inşallahh hamilesinizdir❤️ Ne otuymuş acaba ben de kullansam? Gerçi ben yurtdışındayım ama bulabilirim belki

Çook teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻 Çok sevindim inşallahh hamilesinizdir❤️ Ne otuymuş acaba ben de kullansam? Gerçi ben yurtdışındayım ama bulabilirim belki
Slm canım bende yurtdışındayım saolsun annem araştırıp almıştı otu bana bugün doktora gittim pozitif çıktı darısı sana inşallah cnm otun bilgisini yazarım canm hangi ülkedesin yardımcı olurdum sana

Merhabalar, aranıza yeni katıldım ben de. 28 yaşındayım 3 senedir eşimle korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. Bu ay adetim 6 gün gecikti ve şu an göğüs uçlarım çok fazla acıyor, dün gece sağ kasığımda çekilme hissettim ve ara ara kramplar geliyor. Test yaptırmaktan korkuyorum yine negatif çıkacağını düşünerek, çünkü yerleşme kanaması veya lekelenme olmadı hiç :(

Ne otudur acaba, ben de aldırayım ordan
Dağ otu olarak geçiyo cnm istersen resimde atar
Merhabalar, aranıza yeni katıldım ben de. 28 yaşındayım 3 senedir eşimle korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. Bu ay adetim 6 gün gecikti ve şu an göğüs uçlarım çok fazla acıyor, dün gece sağ kasığımda çekilme hissettim ve ara ara kramplar geliyor. Test yaptırmaktan korkuyorum yine negatif çıkacağını düşünerek, çünkü yerleşme kanaması veya lekelenme olmadı hiç :KK43:
mrb cnm öncelikle çok rahhat olmalsn bı çok ömmli sende yada eşinde bir sorun yoksa stresten kaynaklı olabilşr bu srada bnde hamileyim benimde hiç lekelnmm olmadı herkeste olcak bişey değil bnce kafanı takmktnsa testi yap gitsn önünne bakarsn inşlh güzel haberini alırız cnm

Dağ otu olarak geçiyo cnm istersen resimde atar

mrb cnm öncelikle çok rahhat olmalsn bı çok ömmli sende yada eşinde bir sorun yoksa stresten kaynaklı olabilşr bu srada bnde hamileyim benimde hiç lekelnmm olmadı herkeste olcak bişey değil bnce kafanı takmktnsa testi yap gitsn önünne bakarsn inşlh güzel haberini alırız cnm

Ela-can, çok teşekkürler cevapladığı için :) sabah test yaptım ama negatif çıktım. 6 gün gecikti adetim, erken yapmış olabilir miyim testi?

Çok teşekkür ederim ☺️. Şu an ben de aynı durumdayım, bir yandan yaşım geçiyor diye korkuyorum , bir yandan yıllar oldu artk :(

Merhaba size bir sorum olacak reglim 4 gün gecikti test yaptım erken hamilelik testlerinden negatif fakat şöyle bir durum oldu üç hafta önce baygınlık geçirdim şeker ve tansiyon normaldi gebelik testi de negatifti bir de ilişki regl sonrası olmuştu. Şimdi regl de olmadım test negatif ama çok yorgun hissediyorum kafam böyle sarhoş gibi bir de sağ kaşığım inanılmaz ağrıyor alt tarafta batma hissi oluyor sabah öyle bir kasık ağrısı yaşadım ki regl oldım diye kalktım ama bir şey yok normalde gecikmezdi sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

Kızlar merhaba bende eşimle geçmiş reglimin üstüne 3 defa korunmasız ilişkiye girdik ve bu ay benim reglim 3 gün gecikti şuan da ise regli başlar gibi hafif pembemsi kanama geliyor ve biraz ağrım var sizce hamilemiyim ?

Eklentiler

• 7C7BDC74-7631-46C8-A333-F6BF24BEAC1B.jpeg
    7C7BDC74-7631-46C8-A333-F6BF24BEAC1B.jpeg
    151,8 KB · Görüntüleme: 132
arkadaşlar ben hep 28 günde adet olurdum bu ay iki gün gecikti testler bir silik çıktı bir negatif çıktı en son bir gün kala erken gebelik testi yaptım negatif geldi. Göğüs iclerim dolu ağrıyor üç gündür. Belim çok ağrıyor iki gündür. Dün adetimin birinci günüydü kasık ağrım çoktu ancak bugün hafif hafif pek yok. Böyle olupta gebelik olan var mı.

Normalde bugün regl olmam gerekiyordu olmadım. (günüm saatim asla şaşmaz benim) baş ağrısı için ağrı kesici almak istedim ama
Ne olur ne olmaz diye gidip erken gebelik testi aldım sonuç pozitif, silik çizgi çıktı ama sanırım çok erken yapmış olduğum için.
Belirtilerim kasık ağrısı ve en önemlisi 3 gün önce kahverengi akıntım oldu.
hiç bir regl öncesi bu akıntım olmadı.
Bir de regl ağrısından farklı olarak ben daha önceye regl olmaya yakın sanki rahmimi aşağı doğru çekiyorlarmış gibi ağrı hissederdim ama şimdi bel ağrısı, kasık ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum ve göğüslerim de hiç bir hassasiyet yok şişme yok gayet salık durumdalar. Regl öncesi şişer ve ağrısı fazla olurdu şimdi yok. Akıntım yok denilecek kadar az.
Regl ağrısıyla nasıl ayırt edilir diye sorarsanız çok yürüyüş yapınca bacak ve bel ağrısı olur ya öyle ağrılarım var. Beta hcg yaptırdım 180 çıktı.

Normalde bugün regl olmam gerekiyordu olmadım. (günüm saatim asla şaşmaz benim) baş ağrısı için ağrı kesici almak istedim ama
Ne olur ne olmaz diye gidip erken gebelik testi aldım sonuç pozitif, silik çizgi çıktı ama sanırım çok erken yapmış olduğum için.
Belirtilerim kasık ağrısı ve en önemlisi 3 gün önce kahverengi akıntım oldu.
hiç bir regl öncesi bu akıntım olmadı.
Bir de regl ağrısından farklı olarak ben daha önceye regl olmaya yakın sanki rahmimi aşağı doğru çekiyorlarmış gibi ağrı hissederdim ama şimdi bel ağrısı, kasık ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum ve göğüslerim de hiç bir hassasiyet yok şişme yok gayet salık durumdalar. Regl öncesi şişer ve ağrısı fazla olurdu şimdi yok. Akıntım yok denilecek kadar az.
Regl ağrısıyla nasıl ayırt edilir diye sorarsanız çok yürüyüş yapınca bacak ve bel ağrısı olur ya öyle ağrılarım var. Beta hcg yaptırdım 180 çıktı.
Tebrik ederim🌸 Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🥰

Back
X