Tmm ozmn nolur umudunu kaybetme esine keciboynuzu kuru yap kendinde incir kurunu yap butun bildiklerimi yazdim sana bende burdan dua edicem inaniyorum rabbim o guzel haberide vericek sanabitanem aynı markadan aldım. reglim düzenli hiç şaşmaz yumurtlama düzenli hiç şaşmaz. ama olmuyor işte
Allah bağışlasın bebeğini.. senin için çok sevindim hayatı boyunca mutlu huzurlu sağlıklı olur inşallah
Benimde içim bi garip oldu bu yerleşme kanaması olayına hep reglim benim kahverengi başlar ve 28 inde olmam gerekiyor ama bugün bu pembe akıntı beni mahvetti darmaduman oldum hamilemiyim diye bi garip oldum yrn sabah erken gebelik yapıcam idrarda çıkarmı ki
Çok teşekkür ederim kızlar allah isteyen herkese nasip etsin ama umutlanmak istemiyorum dediğin gibi ne olur ne olmaz çıkmaz daha testtecanım bence erken gebelik testi yapma. ben yaptım 20 lira bide ve tek çizgi .. özel hastaneler bile 30 liraya kan testi yapıyor kesin sonuç alırsın hem.. güzel haberlerini bekliyoruz bitanem..
Tmm ozmn nolur umudunu kaybetme esine keciboynuzu kuru yap kendinde incir kurunu yap butun bildiklerimi yazdim sana bende burdan dua edicem inaniyorum rabbim o guzel haberide vericek sana
Ewliliğimizin 5.yılına girdiktn sonra bebiş istediğimize karar werdim hiç korunmadan 6.aydan hamile kaldım ancak bu kaldıgım aya kadar okadar cok taktımki kafaya senin bi üst sewiyendi sanırım sonra yine bir regl olmamdan sonra biraz zırladım we eşimin o güzel konuşması beni toparladı o ay ne owulasyon gunume baktm nede adet tarihime bebeğim yasamadı kısmet olmadı ancak kafanı gercekten nezmana rahat bırakırsan ozaman oluyor birde Allah nezaman izn werirse tabiki hamiş kaldıgım ay owulasyon gununde bile ilişki olmamış sonradan bakmıştım inşallah rn kısa sürede bu güzel duyguyu yaşarsın we en önemlisi sağlıklı bir bebişin olur geç olsun güç olmasın!
Yazdıkları okurken acaba bunları ben mi yazdım diye bi ismine baktım inan.O kadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki..O kadar aynı yerdeyiz ki hayatta..Bizimde bu ay 8. deneyişimiz.Bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım.Dün iğnenin 11. günüydü işte erken gebelik testi yaptım negatifçok teşekkür ederim ilgin için. 5 ay mutlaka kısa bir süre olmalı ama o kadar yoruldum ki her ay belirtiler yaşayıp hüsrana uğramaktan. Birde çevre baskısı üstüne binince artık nefes alamıyor gibi oluyorsun
Yazdıkları okurken acaba bunları ben mi yazdım diye bi ismine baktım inan.O kadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki..O kadar aynı yerdeyiz ki hayatta..Bizimde bu ay 8. deneyişimiz.Bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım.Dün iğnenin 11. günüydü işte erken gebelik testi yaptım negatifAnlatılamaz yaşadığım hüsran, üzüntü.. Sanki hiç olmayacak gibi geliyor bebeğim..Hayatımın en kötü dönemini geçiriyorum, moralim hep bozuk, hiçbirşeyden zevk alamıyorum, kimseyle görüşmek istemiyorum bebek ne zaman sorularından kaçmak için...Zamana bırak rahatla diyorlar ama bunun imkansızlığını birbirimizden başkası anlamaz..Zaten kimseylede paylaşılamıyor böyle şeyler.Ancak burda sizlerle....
İnşallah..Ya sağlıkla bi gelsin diyorum ne isterse yapsın bana sabahlara kadar uyutmasın, oturtmasın işte ne yaramazlık istiyosa işte gıkım bile çıkmıcak..Bebekleri uyutmuyo die söylenen arkadaşlarıma bi sinir oluyom ki ne çok kadar istiyorum anne olmayı.Asıl biz hakediyoruz bu duyguyu.Benim kendimden yana bu ay umudum yokta umarım senin güzel haberlerini alırız.ve herkesin..Canım zaten o zamana bırak rahatla diyenler en çok strese sokanlar. Hiç aklımızda yokken sorup sonra boşver takma derler bide.. Ama ben inanıyorum hala bu mutsuzlukla ve umutsuzlukla hala inanıyorum.. Çok yakında bizimle olacak miniklerimiz belki şuan da bizimledir
AMin canim sendende kisa surede alicaz o guzel haberi ben inaniyorum sende inan ve umudunu kaybetme nolur.. beklemeyi biraktigin anda gelicek bebisin burda hep birlikte sevinicezeşim benim bu kadar taktığımı bilmiyor ki. onun için şuan hemen olması da gerekmiyor. ve ölüceksin desem keçiboynuzun yanından bile geçmez
duaların ve sen iyi ki varsın.. Yaptığın düşündüğün yazdığın tüm güzelliklerin bin fazlasını nasip etsin Rabbim sanada
İnşallah..Ya sağlıkla bi gelsin diyorum ne isterse yapsın bana sabahlara kadar uyutmasın, oturtmasın işte ne yaramazlık istiyosa işte gıkım bile çıkmıcak..Bebekleri uyutmuyo die söylenen arkadaşlarıma bi sinir oluyom ki ne çok kadar istiyorum anne olmayı.Asıl biz hakediyoruz bu duyguyu.Benim kendimden yana bu ay umudum yokta umarım senin güzel haberlerini alırız.ve herkesin..
AMin canim sendende kisa surede alicaz o guzel haberi ben inaniyorum sende inan ve umudunu kaybetme nolur.. beklemeyi biraktigin anda gelicek bebisin burda hep birlikte sevinicez
ovulasyon testine göre adetin 21, günü yumurtluyorum ben, ama bu ay adetimin 13, günü doktora gittin vajınal ultrasonla baktırdım yumurta oluşmuş dedi e2 testi yaptı yarın çatlar dedi. dedim ama testte 21, gün çıkıyo, banamı inanıyosun testemi dedi. o testler herzaman doğru sonuç vermiyomuş, ben bıraktım test yapmayıi doktor en iyisi adetten hemen sonra başlayıp, gün aşırı ilişki denemesi yaparsan yumurtlamayı kaçırmazsın dedi. doktorun yalancısıyım :)))uyusunlar ama ya :) canım benim melek gibi bir anne olacağından eminim. her evlat gibi annesine tapan uslu bebekin tez zamanda olur inşallah
canım ya iyi ki varsınız öyle güzel moral veriyorsunuz ki anlatamam..
birde dün akşam iki tane ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi belirdi. reglime 5 gün var.. yumurtlamamda 16 martta oldu oysaki.. yeniden mi yumurtluyorum :)
ovulasyon testine göre adetin 21, günü yumurtluyorum ben, ama bu ay adetimin 13, günü doktora gittin vajınal ultrasonla baktırdım yumurta oluşmuş dedi e2 testi yaptı yarın çatlar dedi. dedim ama testte 21, gün çıkıyo, banamı inanıyosun testemi dedi. o testler herzaman doğru sonuç vermiyomuş, ben bıraktım test yapmayıi doktor en iyisi adetten hemen sonra başlayıp, gün aşırı ilişki denemesi yaparsan yumurtlamayı kaçırmazsın dedi. doktorun yalancısıyım :)))
valla sorma bende 50 li aldım çok yaparım aman kaçırmıyım diye :) yanındada 15 tane gebelik testi var (hemde erken gebelik) napcaksam okadar gebelik testini :) ben bıraktım artık ovulasyon falan işlerini busefer kafamda kuruyorum olmuyo bu ayda düşünmeden denedim bakalım olcakmıo testi biz taaa gittigidiyorlardan sipariş veriyoz nasıl yanlış çıkar sende bi yanlışlık var bi test daha yap diyemedin mi doktora :)
valla sorma bende 50 li aldım çok yaparım aman kaçırmıyım diye :) yanındada 15 tane gebelik testi var (hemde erken gebelik) napcaksam okadar gebelik testini :) ben bıraktım artık ovulasyon falan işlerini busefer kafamda kuruyorum olmuyo bu ayda düşünmeden denedim bakalım olcakmı
evet nisan 7 bakalım, inşallah olmayacağım hamileyim diye böğüre böğüre gezcem burlardahadi inşallah.. nisanın ilk haftası regl dönemin değil mi? eğer öyleyse ben bir haftalık hamiş olurum o zaman galiba sanırım heralde kesin :)
bende senin gbi oldum. testler silikti. kan koca bir sıfır. neden bilmiyorum piskolojimiz mi yapıyor idrarı pozitif. ve tam 10 gün adet oldum. ve ömrümde ilk adet gecikmemdi. umarıms seninki gebeliktri.
evet nisan 7 bakalım, inşallah olmayacağım hamileyim diye böğüre böğüre gezcem burlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?