Erken Hamilelik Belirtileri sadece yalan :(

Kızlar regl olma tarihim 28 Mart normalde günüm düzenli değildir ama Reglm hep kahve akıntılarla başlar ama şimdi WC'ye gittim pembemsi akıntı vardı Yerleşme kanaması olma ihtimali var mı bi heyecan Yaptım yoksa psikolojik olarak o belirtiyi de mi getirdim

Haketmiyorum deme sakin tabikide hakediyosun canim.. ama inan bazi seyler beklemedigin anda oluyo bende her ay seninki gibi belirti yasadim hamileyim sandim sonuc olumsuzdu ve bigun yeter artik rabbim nezaman derse ozmn olur dedim beklemeyi biraktim ve inan hic belirti yasamadigim ay hamile oldugumu ogrendim.. ovulasyon testi kullan canim bide onu dene ben o ay oylesine hic umutlanmadan kullanmistim internetten laboquick die bi marka almistik inan esimle hic umudumuz yoktu oylesine denemistik.. rabbim saglikla bebisini versin sana ama olumsuz dusunme nolur..

Üzüldüm sıkma canini Allahim en hayirlisini en hayırlı zamanda versin stres en büyük düşman takma katana en azından takmamaya çalış ben karar verdigimde her ay test yapıyorum sonrası hüsran kafami başka şeylerle meşgul etmeye çalışırken ogrendimki hamileymisim

Bence kesin yerleşme kanaması ..

tam anlamıyla duygularıma tercüman olmuşsun hemen hemen deneme sürelerimiz aynı benimde 5 ay oldu. her ay ne belirtiler yaşıyorum bir bilsen mide bulantısından tut göğüs ağrısına aman efendim gece aşermelere bel agrıları teşlenmeler uyku hali..... hepsi psikolojik beynime hamilelik sinyalleri okadar vermişimki resmen bünyem hamile gibi davranıyor. regli gunlerim çok düzenliydi saati saatine olurdum ama stresle o düzenide bozdum bazen bi hafta önce bazen bi hafta geç geliyor benimle beraber eşiminde psikolojisini bozdum. hep aynı şeyler aslına bakarsan daha kısa bi süre diyorum sorun yok Allah nezaman nasip ederse diyorum.ve en acısı bunları yazarken reglim 2 gün gecikti içimden kendimi dua ederken buluyorum hakkımızda hayırlısı

bitanem aynı markadan aldım. reglim düzenli hiç şaşmaz yumurtlama düzenli hiç şaşmaz. ama olmuyor işte

Allah bağışlasın bebeğini.. senin için çok sevindim hayatı boyunca mutlu huzurlu sağlıklı olur inşallah

Ya ciddi misin bu şekilde mi oluyor baya akıntıların Arasında pembe pembe var ne kadar Sürer regl olmuş olma olasılığım daha yüksek ama dizidizi

bitanem kimi bi kaç damla oluyor kimi gebe olmasına rağmen üzerine bir kaç ay regl oluyor.. inş. hamilesindir

senin adına çok sevindim. umarım benimde yakında olur hayırlısı ise.. 7nci haftasında demek meleğimiz. sağlıkla kolay bir hamilelik olur inşallah.

canım benim reglim iki geçse 2000 tane test yapardım. benim psikolojim fena durumda

inşallah senin gecikme gebelikten dolayıdır.

Canım üzülme sakınn. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde 5 ay olacak ama bana sanki 5 yıl gıbı geldi. Her ay bat a son 1 hafta kala bir stres, bir panik böyle içim içimi yiyor. Çalışıyorum kendimi işe veremiyorum. Sürekli bebek odası takımlarına bakıyorumm. Kendime engel olamıyorum. Öyle keyif alıyorum ki bakarken.

Benimde şu hayatta kendimi bildim bileli en çok istediğim şey evlat sahibi olmaktı. İnsan en çok istediğiyle sınanırmış bunuda biliyorum. O yüzden isyan etmeden beklemek istiyorum ama evet çok zor. Birde eşimde sorun çıktı doğal yolla hamile kalmam çok zormuş ama yinede 1 yılımı doldurmak istiyorum.

belirtilere gelirsek şuan en yakın 3 arkadaşım hamile Üçüde hiçbir belirti yaşamadan hamile kaldı. Hatta biri kanamam gelir diye ped koymuş çamaşırına ama hamileymiş. Adet belirtilerini yaşamış sadece. Bende artık inanmıyorum o belirtilere filan. Kendimizi çok dinlediğimiz için oluyor bunlar. Birde burda belirtileri okuyorum mesela hamile kalmış biri gögüslerim çok agrıdı dedıyse yarın benimkilerde ağrımaya başlıyor :) tamamen psikolojimi etkiliyor böyle şeyler. Ama ne olursa olsun iyi ki böyle bir platform var da içimizi döküp bizimle aynı sorunları yaşayan insanlarla dertleşebiliyoruz.

Ne olursa olsun umudunu kaybetme. İnsanların doğacağı gün ve öleceği gün asla değişmezmiş. Bizim bebişlerinde bellidir de işte biz bilmiyoruz:)

canım benim reglim iki geçse 2000 tane test yapardım. benim psikolojim fena durumda

inşallah senin gecikme gebelikten dolayıdır.

ooo kaç tane test yaptım hepsi negatif bembeyaz azıcık silik hayalet bile çizgi yok inş. isteyen herkese en kısa zamanda verir rabbim amin

Ben o salak gerzizekalı 2. çizgiyi ovulasyon testinde bile göremedim :)) o kadar da bahtsızım :)

canım inşallah kendiliğinden hamile kalırsın.. tedaviye gerek kalmadan..

gerçekten yazılanlar çok etkiliyor. bugün şort çorap giydim. çorap iz yapmış göbeğime dedim göbek çizgim belli olmuş kesin hamileyim diye.. çizgi olayınıda dün okumuştum :) evet birlikte olmamız destek olmamız çok güzel ama çok etkileniyoruz .. umarım Rabbim gönlümüze göre verir

Ben o salak gerzizekalı 2. çizgiyi ovulasyon testinde bile göremedim :)) o kadar da bahtsızım :)

Ya kızlar bu topik te hepimiz aynı dertten muzdaribiz.. peşpeşe arka arkaya hamileyiz yazarmışız en yakın zamanda ne güzel olur

Ya kızlar bu topik te hepimiz aynı dertten muzdaribiz.. peşpeşe arka arkaya hamileyiz yazarmışız en yakın zamanda ne güzel olur
sus sus ne zaman umutlansam adet oluyorum, hemde inadına çok sancılı şekilde sanki evren bana mesaj gönderiyo :))) hayırlısı ya benim bat 7 nisan daha çok var yani beklicez mecbuurrr :)))

ooo kaç tane test yaptım hepsi negatif bembeyaz azıcık silik hayalet bile çizgi yok inş. isteyen herkese en kısa zamanda verir rabbim amin

testte çıkacak diye bişey yok.. reglin geciksin kan testinde çıksın yeter

Benimde içim bi garip oldu bu yerleşme kanaması olayına hep reglim benim kahverengi başlar ve 28 inde olmam gerekiyor ama bugün bu pembe akıntı beni mahvetti darmaduman oldum hamilemiyim diye bi garip oldum yrn sabah erken gebelik yapıcam idrarda çıkarmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…