Erken hamilelik belirtileri nelerdir yardımci olabilirmisiniz?

selimekrpz1504

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
178
115
23
26
Merhabalar;
Erken hamilelik belirtileri hakkında bilgi almaya geldim. Vücudumdabazı farklılıklar yaşıyorum. Akıntı fazlalığı. Ayak üşümesi kasıklarda ağrı baskı iğneli kramplar halsizlik böyle hastalık halı gibi.... sizce gebelik olabilir mi yardımcı olurmusunuz?

Merhabalar;
Erken hamilelik belirtileri hakkında bilgi almaya geldim. Vücudumdabazı farklılıklar yaşıyorum. Akıntı fazlalığı. Ayak üşümesi kasıklarda ağrı baskı iğneli kramplar halsizlik böyle hastalık halı gibi.... sizce gebelik olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
Aynısını bende var sağ kasığımda Ağrı halsizlik uyku isteği

Aynısını bende var sağ kasığımda Ağrı halsizlik uyku isteği
Halsizlik üşengeçlik hiç geçmedi. Cumaertesi regl günüm gecikme bekliyorum. Ama tabiki gebelik olabilir diye yormuyorum.Fakat bugün tüm gün içtiğim suyu dahi kustum. Korkmaya başladım. 1 kere daha kusma yaşarsam acile gitmeyi düşünüyorum.

Tıpkısının aynısı. Birebir aynısını yaşıyorum. Hep boşa çıktı belirtiler,çok da takmamaya çalışıyorum. Benimde bat'a 2 gün kaldı. Yaşayıp görelim,hayırlısı olsun.

Bende alıştım tabiki artık. Ama daha önce vucüdum böyle bir tepki vermiyordu bata 1 gün bekleyip görücez sizin için de hayırlısı olur inşallah
Tıpkısının aynısı. Birebir aynısını yaşıyorum. Hep boşa çıktı belirtiler,çok da takmamaya çalışıyorum. Benimde bat'a 2 gün kaldı. Yaşayıp görelim,hayırlısı olsun.

Merhabalar;
Merhaba sonucunuz nedir acaba test yaptınız mı?

bugün 2 günlük gecikmenin içindeyim. Regl olmadım hala biraz daha bekleyip o şekilde test yapicam 7 günde İnşallah güzel bir sonuç alırım.
İnşallah pozitif görürsünüz bu mübarek ayda sizin için dileğimdir😊 benim de son 4 günüm bazen umutlanip bazen de ya bu ay da olmayacak deyip unutmaya çalışıyorum 😊

İnşallah pozitif görürsünüz bu mübarek ayda sizin için dileğimdir😊 benim de son 4 günüm bazen umutlanip bazen de ya bu ay da olmayacak deyip unutmaya çalışıyorum 😊
İnanın bende öyleyim... biran kendimi geldin sanırım bebeğim derken buluyorum. Daha sonrasında sanırım henüz zamanı değil yoktur diyorum. Çok farklı bir duygu... sonucumu bile almadan ağlıyorum. Çünkü korkuyorum. Dilerim sizlerde güzel sonuçlar hayırlı evlatllar dünyaya gwtirebiliriz🙏

İnanın bende öyleyim... biran kendimi geldin sanırım bebeğim derken buluyorum. Daha sonrasında sanırım henüz zamanı değil yoktur diyorum. Çok farklı bir duygu... sonucumu bile almadan ağlıyorum. Çünkü korkuyorum. Dilerim sizlerde güzel sonuçlar hayırlı evlatllar dünyaya gwtirebiliriz🙏
Ayy bende ve iki gecedir üst üste hamile olduğumu görüyorum umutlanip hayal kuracağım an hemen topla kendini kızım aylardır tek çizgi var yine olmayacak sonra üzülürsün diye avutuyorum 😂ve yinede binlerce amin olsun😊 test yaparsanız paylaşın lütfen merak ederim 🌸

Ayy bende ve iki gecedir üst üste hamile olduğumu görüyorum umutlanip hayal kuracağım an hemen topla kendini kızım aylardır tek çizgi var yine olmayacak sonra üzülürsün diye avutuyorum 😂ve yinede binlerce amin olsun😊 test yaparsanız paylaşın lütfen merak ederim 🌸
Mutlaka sonuç paylaşırım ama çok ince pempe bir kan geldi sanırım geliyor regl. Tam da anlayamadım çok az gelmiş pespembe şimdi yok yine

Çatlama olalı 6 gün oldu bugün 7.gün. Dünden beri alt karnım sol tarafta tek bir noktada sızlama tarzı bişey oluyor. 1-2 saniye sürüyor. Belirti olarak hiç sızlama diye bişey okumadım. Sizce ne olabilir? :/

Back
X