Ben bugün gıttım ovulosyon testı yaptım dedim acaba koyulaşma var mı tabi yumurtlamadan sonra benim çizgilerim silikleşmeye başladı yumurta çatlamıştı hep de öyleydi sonra bugün de yaptım baktım koyu çıktı belki koyulaşırsa dıger gunler umutlanabilirım ama gerçi şunu diyenler de oluyor benim testim zaten pikti ama adet oldum dıyende var hamıle oldum dıyende ben yine de yapıyorum ne biliyim
çünkü duramıyorum bugunde özele gidicem ben de kist var ama bu hamile kalmama engel değil demişti doktor buna gittiğimde başka bir özel hastane idi şimdi değiştireceğim başkasına gideceğim inşallah giderim uyuya kalmazsam yumurtlama gönlümden on gün geçtiği için eğer varsa çıkar diye düşünüyorum hem de kistine baktıracağım doktor bir dese bakalım hani engel mi değil mi diye benim bu konuda biraz rahatlayamaya ihtiyacım var çünkü kasık ağrısına o yüzden söylemiyorum kistden dolayı olabilir hem onu soracağım hem de bebek var mı diye bir soracağım bir kan talebi bulunacagim gitmişken yaptırırım zaten varsa var yoksa yok artık çünkü sekiz ile on gün arasında kanda çıkıyormuş bilmiyorum artık çıkar mı ama çıkmasa da zaten adet gününe kadar bekleyeceğiz gecikmem olursa h iç testle uğraşmam kan veririm