bebeğin için çok sevindim canım maşallah =))) trip atacaktım daaaaaa vazgeçtim =))
daha 1 ayım var neyse bekleyeyım 1 ay daha bakalım ne olacak ınsallah ıyı olur dıyelım:)
nasılsın bebegimmmmmmmmmmmCanimmmmmmmmmmmm
inşallah kuzummm.. soğan kürüne başla adetin biter btmez... 15gün yap kuzum bi daha da yapma ara ver bi süre..:)olabılır ama her ay aynı tahlıller ya valla artık devlet yapmıycak artık:) ıns bebıs gelırde gerek kalmaz
nasılsın bebegimmmmmmmmmmm
inşallah kuzummm.. soğan kürüne başla adetin biter btmez... 15gün yap kuzum bi daha da yapma ara ver bi süre..:)
Iyi olur bebgim icin rahat olsun olumlu dusun ve artik akisina birak inan dr un cok cok ciddi birsey olsa.soyler sana tamam mi canim aklin icin raht olsun
evet bencede artık rahat olmayım Allah sukur hersey normal dedı beklıyorum bakalım Hayırlısını versın rabbim
canım bayadir girmiyordum buraya takılınca kafaya çok takıyorum die.bi bakınıp çıkıodm. herşeyin normal olmasına ve adet olmana çok sevindim. hayırlısı olur inşallah. Allahm en kısa zamanda nasip eder inşallah evlatlarımızı.
ayy ediyorum valla caniimm 3 güncük kaldi bilee :) 1 ay eziyet etmis ya kuzuum iyi dayanmışsinbisey soracam bu topiğin facebook grubu varmii ekim anneleri diye bi sayfada yapmislar orda gördüm :)
raporluydum canım dınlendım ewde 1 hafta canım...
sen neler yapıon
Ramel nasılsın canım görünmüyosun artıkk
canım 1 hafta raporluydum dınlendım o surede gıremedım
ıyıyım alllaha sukur...
buyuyoruz yawas yawas
ne yapayımm bende vakit geçirmeye calısıyorum 24 nısanı dört gözle beklıyorum:)) hayırdırr ne raporuu hem senın cınsıyet kesınleştımı :)
Çok iyi yapmışsın canım. Çok güzel prensesimiz büyüyecek tabi annesi :)
sen neler yapıosun durumlar nasıl canım
Bu ay çatlatma iğnesi oldum canım cuma günü kan verecem sonucu ogrenicem. Ama doktorum umutsuz aşılama diye tutturmus eşim se istemiyo aşılamayı
adet gunun gectmı canım...
eşin ndn ıstemıo sonucta doktorunda bı bıldıgı wardır
asılamada gayet normal bişey
Oyle oluyor tatlim heleki o kalp atislarini dduymak resmini gormek bambaska Rabbim bu duyguyu herkese yasatsınnn insallah canim Rabbim bebeklerimizi korusun bebk isteyen herkese evladini kavustursunnnnnnnnnnn
yok canım yaa ama senı ekleyebılıırım faceden ben yanı coguu kişi yok olduu zatenn kullanmıyolarkii facee :)) bi kaç kişi kullanıyoduu onlarda ekli zaten bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?