Oyle canim her ikiside cok ama cok zor Rabbim hepimize guc ve kolaylik versin insallah Hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz bebekleriyok canım daha ilk hamileliğim normal istiyorum...eğer bir aksilik çıkmazsa..
canlı canlı o acıyı çekiyosun ama sezeryanda da anestezinin etkisi geçtiğinde çekiyosun...
ne biliyim ben böyle düşünüyorum...
Gunaydin canlar hepiniz annesiniz nasilsiniz bakalim
cmm gunaydin.sen istanbul'da mi yasiyorsun doktor onericem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cmm gunaydin.sen istanbul'da mi yasiyorsun doktor onericem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Secidom nasilsin napiyorsun
İyi diyelim iyi olsun canim bende bilmiyorum yeni bir dokt gidiyorum sil bastan bakalim ne olacak sen nasilsin bebis nasil
inşallah iyidir canım yarın kontrole gidecem dua edin benim içinde
fbcan ım nasılsın bebek nasıl
yo canım malatyadayım :) ama yınede cok sagol
ıyıyım bebegımmm doktorumun gelmesını beklıyorum bu doktordan cok umutluyum esımde test yaptıracak:) heycanla beklıyorum
ne yaptın canmm
Testi ctesi verdim ankaraya gidecekmis ctesi sonuc ciiar dediler ama doktor bu hafta yurtdisinda pazartesi sonucu gostericwm hafif hafifde kirmizimsi lekeler gelmeye basladi insallah olurum da kurtulurum su pislikten
cok sukur buraya kadar geldin bundan sonrasında bırsey olmaz sağlıkla kucagına alırsın allahın ıznıyle:)
Testi ctesi verdim ankaraya gidecekmis ctesi sonuc ciiar dediler ama doktor bu hafta yurtdisinda pazartesi sonucu gostericwm hafif hafifde kirmizimsi lekeler gelmeye basladi insallah olurum da kurtulurum su pislikten
rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin canım geçmiş olsun
inşallah sökülürr canm kırmızı lekeler iyiyee işarett görelim bakalımm :))
Canim benim haftaya sağlıkla sihhatle gor melegini inşallah♡ keşke uyku bassa en azindan uyurum zaman gecer gider ama malesefki oyle olmadi anneme cekmisim galibayazik bana beslenemedim kac zamandir Allah yardimcimiz olsun bebeklerimizi korusun gizimmmmmm:)
canim benimm bitaneciimm amin insallah çok çok teşekkür ederim..Rabbim yardımcımız olsun insallah kuzum sanada dayanma gücü versin....ama miden bulandiginda kendini en kötü hissettigin anda bebeginin sana iyi oldugunun ve yerlesmeye çalıştığının sinyallerini verdiğini unutma biseyden miden bulaniyorsa kendini yemek zorundayım diye zorlama bulantinin geçmesini bekle ve minik minik ye..bide alternatif bulmaya calis kuzum ornegin sütten miden bulaniyorsa nesquik koy yada yogurttan bulaniyorsa meyveyle cazip hale getir yoğurdu yada ayran ic..böyle bul bitanem hepsinden midem bulanacak diye ön yargi yapma emi...Allah dayanma gücü versin hepimize kuzuumm minişler saglikli olsun insallah
ıyıyım bebegımmm doktorumun gelmesını beklıyorum bu doktordan cok umutluyum esımde test yaptıracak:) heycanla beklıyorum
canim benimm bitaneciimm amin insallah çok çok teşekkür ederim..Rabbim yardımcımız olsun insallah kuzum sanada dayanma gücü versin....ama miden bulandiginda kendini en kötü hissettigin anda bebeginin sana iyi oldugunun ve yerlesmeye çalıştığının sinyallerini verdiğini unutma biseyden miden bulaniyorsa kendini yemek zorundayım diye zorlama bulantinin geçmesini bekle ve minik minik ye..bide alternatif bulmaya calis kuzum ornegin sütten miden bulaniyorsa nesquik koy yada yogurttan bulaniyorsa meyveyle cazip hale getir yoğurdu yada ayran ic..böyle bul bitanem hepsinden midem bulanacak diye ön yargi yapma emi...Allah dayanma gücü versin hepimize kuzuumm minişler saglikli olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?