Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Haklısın canım gerçekten yıpratıcı olabiliyor xende test almaya gidiyorum gecikmenin 5. Gününne giricem 4. Gün önce negatifti gene negatif çıkarsa adet olmayı beklerim
Umarım gönlünüze gönlümüze göre olur, test yerine sizde kan verseniz keşke. En garantisi o en azındam daha stressiz

Kan testini adetten kaç gün önce verdiniz

Sonuç ne oldu

Kan versene ay çok merak ettim şuan

Kızlar,su gibi akıntı yaşadınız mı,benim regle 1hafta var 24,25 Mart gibi.
Şuan ilk kremsi beyaz akıntım oldu daha sonra su gibi sızıntı gibi akıntı geldi.Böyle bişey yaşadınız mı

Kanda negatif olursa çok üzülürüm diye gitmiyorum bi türlü awox aldım oruçluyum şimdi yapmalımıyım yoksa sahur gibi mi emin olamıyorum
Haklısınız,o zaman orucunuzu açıp 1 saat sıvı tüketmedikten sonra yapın idrar testinizi, sıvı seyreltir doğru sonuç vermez diyorlar

Aminn canım senin kan kaç çıktı. Forumda 1 ile yükseliş gören var.
Valla bilmiyorum tam sonucuda 1.20’den küçük olduğu yazıyor valla benim yumurtlama döneminden beri kaşık ağrısı bel ağrısı vardı göğüslerim şişti ara ara mide bulantılarım oldu cuma test verdim negatifti sonra iki gün bi belirtim olmadı dünden beri dediğim gibi sol kasığım batıyor bacağıma vuruyor ve belimin sol tarafı ağrıyor göğüslerim aşırı sertleşti gibi hissediyorum yani saçma birde ama gözlerim kaşınıyor meğer o da belirtiymiş yeni okudum

Canım hamile isen zaten 2 günde bir 2 katı artsa yarın gebelik tetleşir. Testi özelden atarmısın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…