• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İyi akşamlar her kese sizlere bişey danışmak istiyorum. Benim normalde adetim az karın ağrılı olur ve ishal olurum. 2 gün önce kahverengi leke gelir adet olacağımı anlarım ağrı dışında. Bu ay adetim 3 gün önce geldi. Ağrı falan yoktu. İşten eve gelirken yolda ıslaklık his ettim. Eve geldim pembe akıntı olmuş. Ped taktim. Gece 2 3 kere kalkıp kontrol ettim. Çamur gibi akıntım gelmisdi. Sabah aynı sekilde 1 gün boyunca devam etti. Ptsi akşam başladı salı akşam bitti. Sonra kahverengi leke oldu. O da bir gün sürdü ve bitti tamamen. Temizlendikten sonra ilişkide kahverengi leke yine geldi. Dedim her halde tam temizlenmemis sonra yine gelmedi. 3 gündür de midem kötü yedigim her şeyi çıkarıyorum. Gabzlik var. Normalde adette ishal olurdum. Bugün de belim ve kasiğım ağrıyor. Adet olduysam yumurtlama olması imkansız. Bu neyin ağrısı olabilir acaba.
Uzun yazdım kusura bakmayin
Merhaba yerleşme kanaması olabilir göğüs hassasiyetiniz var mı

En iyisini siz yapmışsınız nasıl sabrettinix okadar banada bı taktik verin yapmiycam test diyorm kendimi test yaparken buluyorum 🥺
Adet belirtileri yaşadığım için pek anlamadım aslında ta ki kahverengi akıntı yaşayana kadar onun dışında sivilcelenme göğüs hassasiyeti mide bulantısı bunlar her ay adet öncesi sendromumdu zaten benim 🥲

Adet belirtileri yaşadığım için pek anlamadım aslında ta ki kahverengi akıntı yaşayana kadar onun dışında sivilcelenme göğüs hassasiyeti mide bulantısı bunlar her ay adet öncesi sendromumdu zaten benim 🥲
Hamileliğiniz de rahat rahat geçer inşallah 🤲☺️ lekelenmeniz kaç gün olmuştu ☺️

+ yaptığım ilk test artı med erken gebelik ama sonra buradaki yorumlara baktım herkes sahte pozitif gösteriyor demişti o zaman ümidi kesmiştim

Eklentiler

• 1000047279.jpg
    1000047279.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 22
Yaaaaa benim çıkmış kadar çok sevindim inan ki Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına vermeyi nasip etsin inşallah 🥰😍😍😍
Kızlar merhaba ben 5 yıllık evliyim ve pkosum var 1 aydır hiç yaşamadığım sancı ağrı yaşadım belim kasıklarım ve alt karnımda oldu bugün de rüyamda hamile olduğumu gördüm ve erken gebelik testi yaptım silik çıktı ilk dakikalarda 5 dk içinde oldu testinin markası days doctor bir bakar mısınız

Eklentiler

• 1000000337.jpg
    1000000337.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar merhaba ben 5 yıllık evliyim ve pkosum var 1 aydır hiç yaşamadığım sancı ağrı yaşadım belim kasıklarım ve alt karnımda oldu bugün de rüyamda hamile olduğumu gördüm ve erken gebelik testi yaptım silik çıktı ilk dakikalarda 5 dk içinde oldu testinin markası days doctor bir bakar mısınız
Bende 10-15 gün her akşam yarım saat kadar sancı kasık ağrısı yaşamıştım ve şuan hamileyim inşallah seninde öyledir benimde erken gebelik testi silik çıkmıştı

Bende 10-15 gün her akşam yarım saat kadar sancı kasık ağrısı yaşamıştım ve şuan hamileyim inşallah seninde öyledir benimde erken gebelik testi silik çıkmıştı
Ayyy canım çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde öyle çıkar benimde öyleydi yarım saat sürüyordu en az 15 dk sürüyordu bazen

Merhaba yerleşme kanaması olabilir göğüs hassasiyetiniz var mı
Geçen ay ki adetten sonra yumurtlama bitti göğüs ucu ağrım oldu. Dolgunluğu anlayamıyorum ben genelde dolgun olduğu için 3 gündür sağ kasiga batmalar oluyor midem yanıyor ne yesem.ilk hamileligimde adet olmustum 2 aylıkken ogrenmistim ama hatırlamıyorum kaç gün surduguni. Çamur gibi adet ilk defa gördüm.

Geçen ay ki adetten sonra yumurtlama bitti göğüs ucu ağrım oldu. Dolgunluğu anlayamıyorum ben genelde dolgun olduğu için 3 gündür sağ kasiga batmalar oluyor midem yanıyor ne yesem.ilk hamileligimde adet olmustum 2 aylıkken ogrenmistim ama hatırlamıyorum kaç gün surduguni. Çamur gibi adet ilk defa gördüm.
Dolgunluk hissi değil de ucunun ve diplerinin ağrıması şeklinde oldu bende batmalar olmadı mide yanması için çok erken bence onunla ilgisi yok ama çamur gibi adet bende de olmuştu yerleşme kanamasıymış bir de kasıkta gerginlik hissetmiştim bir sabah ve göbek deliğine doğru çekmeler

Back