Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Son adet tarihim 4 Aralık , 4 ocakta regl olmam gerekiyordu ama olmadım zaten gebelik şüphem de vardı yumurtlama günlerini değerlendirdik ama değerim 196.33 çıktı bu sizce geç döllenme mi ? Yani bana çok az gibi geldi değerim yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_4226.png
    128,8 KB · Görüntüleme: 24
Tebrikler drısı başımıza

Kızlar reglime 5-6 gün var prodoctor yapsam çıkar mı şuan sizce ?
Merhaba canım benim de suan aynı sekilde 5-6 gün var elimde de prodoctor var sen yaptın mı nasıl çıktı sonucun ben de yapıp yapmama konusunda çok kararsızımm

Arkadaşlar merhaba yumurtlama günum beş gün oncesiydi dün akşam başlayan bel ağrım var bayağı rahatsız edecek derecede hiç bel ağrısı yasyan biri değilim gebelik belirtisi olabilir mi adetime 9 gün var daha erken belirti bel ağrısı yasyan oldu mu ?

Belirti için çok erken gebelik 14 günde oluşuyor normalde

Acaba dedim oluşurken belirti mi veriyor umut işte
Tabiki umut canım benim , miden bulansa karnın açıksa insan gebeliğe bağlıyor aynıydım bende bence gebelik önceki folik asit kullan yumurtayı güçlendiriyormuş az önce böyle bi post okudum ve bütün kızçelerde tastikliyor vallahi

Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için sağlıkla alın kucaginiza inşallah sizde hamiş siniz sanırım

Kan testi kesin sonucu verir. Ev testinde ilk 3 dk içinde 2. Çizgi çıkmadıysa gebelik yoktur. Ama tabi regliniz geçerse yine kan testi yaptırın.

Merhaba bende 4 gün geciktim bugün kan verdim 113,3 çıktı normal mi ve tahmini kaç haftalıktır sizce kızlar

Hanımlar merhaba ben 8 aydır gebelik içim uğraşıyorum fakat olumlu sonuç alamadık eşimde spermde ileri harekette düşüklükj vardı birazda spermde düşüklük bu ay biraz artmış doktor ilaç kullanmaya devam et demişti bende geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdım fakat olmadı 21-23 gün arayla adet oluyorum yumurtlama genelde 10. 13. Günlerde oluyor afedersiniz akıntımdan anlıyorum bizde bu ay daha rahat olarak değerlendirdik iki gündür göğüs uçlarımda hafif ağrı var gibi sızlıyor gibi bir şey birde kasıklarıma hafif batma oldu normalde adet günlerim de çıkan sivilcelerim çıktı bende sizlere danışmak istedim ama adetime daha 10 gün var şimdiden çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler sonuçlar alırız

İlişkiden bir gün sonra adet olacakmış gibi kasık ağrısı yaşamak hamilelik belirtisi olabilir mi ? Biliyorjm çok erken ama böyle olmamıstı hiç

Kızlar merhaba 2 haftadır aşırı bi mide bulantım var 1 haftadır da kasıklarım ağrıyor karnım da aşırı gerginlik var göğüs hassasiyetim başladı adetime 9 gün var erken gebelik belirtisi ola bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…