- 1 Ocak 2025
- 96
- 30
- 3
- 25
4 gün kala dün yaptım negatifi bugün de kasıklarımda ağrı geliyor ara ara regli bekliyorumGöğüs hariç aynı belirtiler bende de var adetime daha 8 gün var test yaptınız mı sonuç nedir
Tebrikler drısı başımızaSon adet tarihim 4 Aralık , 4 ocakta regl olmam gerekiyordu ama olmadım zaten gebelik şüphem de vardı yumurtlama günlerini değerlendirdik ama değerim 196.33 çıktı bu sizce geç döllenme mi ? Yani bana çok az gibi geldi değerim yardımcı olabilir misiniz
Amin teşekkür ederim canım benim Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşallahTebrikler drısı başımıza
Merhaba canım benim de suan aynı sekilde 5-6 gün var elimde de prodoctor var sen yaptın mı nasıl çıktı sonucun ben de yapıp yapmama konusunda çok kararsızımmKızlar reglime 5-6 gün var prodoctor yapsam çıkar mı şuan sizce ?
Belirti için çok erken gebelik 14 günde oluşuyor normaldeArkadaşlar merhaba yumurtlama günum beş gün oncesiydi dün akşam başlayan bel ağrım var bayağı rahatsız edecek derecede hiç bel ağrısı yasyan biri değilim gebelik belirtisi olabilir mi adetime 9 gün var daha erken belirti bel ağrısı yasyan oldu mu ?
Acaba dedim oluşurken belirti mi veriyor umut işteBelirti için çok erken gebelik 14 günde oluşuyor normalde
Tabiki umut canım benim , miden bulansa karnın açıksa insan gebeliğe bağlıyor aynıydım bendeAcaba dedim oluşurken belirti mi veriyor umut işte
Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için sağlıkla alın kucaginiza inşallah sizde hamiş siniz sanırımTabiki umut canım benim , miden bulansa karnın açıksa insan gebeliğe bağlıyor aynıydım bendebence gebelik önceki folik asit kullan yumurtayı güçlendiriyormuş az önce böyle bi post okudum ve bütün kızçelerde tastikliyor vallahi
Rica ederim canım , aminnnn güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet dün öğrendim hamile olduğumuTeşekkür ederim canım bilgilendirdigin için sağlıkla alın kucaginiza inşallah sizde hamiş siniz sanırım
Allah tamamına erdirsin darısı bize ve tüm bekleyenlere inşallahRica ederim canım , aminnnn güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet dün öğrendim hamile olduğumu
Amin canımAllah tamamına erdirsin darısı bize ve tüm bekleyenlere inşallah
Kan testi kesin sonucu verir. Ev testinde ilk 3 dk içinde 2. Çizgi çıkmadıysa gebelik yoktur. Ama tabi regliniz geçerse yine kan testi yaptırın.Merhabalar kusura bakmayın benimde bir sorum olacak 08.12.2024 adet gördüm
04.01 2025 de gece mide bulantısı bas donmesi oldum acile gittik kan verdi beta 1.20 negatif
Ama ben 04.01.2025 de cumartesi günü öğlen gebelik testi yaptim evde tek çizgi çıktı diye koydum ama akşam gelince eve bir baktım ikinci cizgi silik anlamadım adetimede 1 gün kaldi
Biraz dusuk gec dollenme yada sagliksiz olabilir testi 2 gun snra tekrarlayinMerhaba bende 4 gün geciktim bugün kan verdim 113,3 çıktı normal mi ve tahmini kaç haftalıktır sizce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?