- 19 Aralık 2024
- 381
- 45
- 13
- 22
Göğüste şaşkınlık ve kaşıntı var garip bi migde ağrısı ve rahtsz bir durum var çözemiyorum inşallah hasta olmazsm yarın kan vericem4 gün önce idrarda pozitifi gördüm. Adet günümdede kan testiyle kesinleştirdim. İnşallah seninledir. Allahım her isteyene nasip etsin çok heyecanlı
Benim şuan hala göğüslerim şiş. Büyüdüde. İnşallah sizdede gebelik vardırGöğüste şaşkınlık ve kaşıntı var garip bi migde ağrısı ve rahtsz bir durum var çözemiyorum inşallah hasta olmazsm yarın kan vericem
Allah razı olsun inşallah yarın kan vericm sabaha kadr dua ederm artıkBenim şuan hala göğüslerim şiş. Büyüdüde. İnşallah sizdede gebelik vardır
Allahım hayırlısıyla güzel haber almayı nasip etsin inşallahhhhAllah razı olsun inşallah yarın kan vericm sabaha kadr dua ederm artık
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah çıkarsa mutlulugumu tabiki sizinle paylasicmAllahım hayırlısıyla güzel haber almayı nasip etsin inşallahhhhburayada yaz güzel haberlerini
Canım yaptın mı kan testi ?Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah çıkarsa mutlulugumu tabiki sizinle paylasicm
Olsun Allahım hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallahEvet negatif
Amin inşallah Allah razı olsun isteyen herkese Rabbım kolaylıkla nasip etsin inşallahOlsun Allahım hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah
Öncelikle bebeğinizi kaybettiğiniz için üzgünüm. ben de 1,5 sene önce bebeğimi 2 aylık hamileyken kaybettim.Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir düşük yaşadım ilk hamileliğimdi onda göğüs hassasiyeti bulantı halsizlik metalik tat vardı âdet öncesinden şimdi adetimden 3 gün geçti sadece metalik tar var belirti olarak adet öncesi her zaman göğüs hassasiyeti kramplar olurdu şimdi hiç bir şey yok sizce gebelik ihtimali var mı acaba yaşayan var mı?!
Çok teşekkür ederim sizin içinde üzgünüm evde test yaptım negatif çıktı ama hala regel olmadım ve hiç bir belirti yok genelde regel olmadan önce bir iki gün önce kasık ve göğüs arım olurdu ama onlarda omladı sadece metalik tat var birde iki üç güne kadar yoğun kıvamlı beyaz bir akıntım vardı yaklaşık bir hafta sürdü ve ara sıra sağa bacama buran bir arı giriyorÖncelikle bebeğinizi kaybettiğiniz için üzgünüm. ben de 1,5 sene önce bebeğimi 2 aylık hamileyken kaybettim.
Ben de 8 aydır klomen+çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. İlk kez bu ay hiç belirtim yok adetime 4 gün var. Siz de aynı şeyi yazınca merak ettim test yaptınız mı??
Göğüs hariç aynı belirtiler bende de var adetime daha 8 gün var test yaptınız mı sonuç nedirKızlarrr. Üç aylık evliyim iki aydır çocuk istiyoruz:) Adet tarihlerim düzenlidir. Bu ay yumurtlamamın olduğu günü ve öncesini değerlendirdik. Yumurtlamadan sonra şiddetli bel ağrılarım başladı iki üç gün sürdü ama çok ayakta kaldığım günlerdi ona bağladım. Sonrasında bir gün göğsüme şiddetli bir ağrı girdi koltuk altıma doğru hatta kalp krizi falan mı geçiricem diye korktum. Ara ara kasıklarımda batma da oluyor. Her gece 2-3 defa tuvalete kalkıyorum. Son iki gündür de sürekli ağzıma bişeyler atma isteği oluyordu bugün o yok. Göğüsümde bu sabahta sızlama oldu içten bi sızı ağrı giriyor. Aynı zamanda yumurtlama gününden beri her gün olmasa da iki günde bir falan şeffaf akıntım geliyor ilk iki gün şeffaf ve beyaz karışıktı bugün akıntım da yok. Hamile olabilir miyimm??
Adetime 5 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?