- 22 Şubat 2019
- 548
- 224
- 103
- 28
Canım imkanı yok ilişkiden 1 gün sonra gebelik belirtisi olamaz zaten gebelik 14 günde oluşuyor , enfeksiyon kapmış olabilirsin veya vajinandaki floran bozulmuş olabilir geçmiş olsunİlişkiden bir gün sonra adet olacakmış gibi kasık ağrısı yaşamak hamilelik belirtisi olabilir mi ? Biliyorjm çok erken ama böyle olmamıstı hiç
Evet ben ve benim asla düzelmeyen floramCanım imkanı yok ilişkiden 1 gün sonra gebelik belirtisi olamaz zaten gebelik 14 günde oluşuyor , enfeksiyon kapmış olabilirsin veya vajinandaki floran bozulmuş olabilir geçmiş olsun
Evet ben ve benim asla düzelmeyen floramteşekkür ederim
Ben gebeliğimi önce artımed kaset test ile teyit etmek içinde days doctor erken gebelik testi yaptığımda öğrendim ikisinde de hayalet çizgi vardı reglim 1 gün gecikince Freely erken gebelik testi yaptım daha nettiD.doctor hamilelik testi çok mu fazla yalancı pozitif gösteriyor
Gebelik var gibi görünüyor ilk idrarla mı yaptınız testi ?6-7 saniyede bu şekilde çıktı
Gün içinde yaptım aslında, bir ilaç almam gerekiyordu hamileliği tam beklemiyorum ama yine de regl 3-4 gün geciktiği için ne olur ne olmaz diye yaptım yani alelade bir saatte. Kuruma çizgisi değil birkaç saniyede çıktı böyle ama emin de olamadım bu teste herkes yalancı pozitif veriyor yazmış. Sağlık ocağına da gidemedim sanırım kapalılar. Başka bir testle mi denemek lazımGebelik var gibi görünüyor ilk idrarla mı yaptınız testi ?
için rahat etmediyse bu markayla muhakkak başka bi marka ile testi tekrarlamalısınGün içinde yaptım aslında, bir ilaç almam gerekiyordu hamileliği tam beklemiyorum ama yine de regl 3-4 gün geciktiği için ne olur ne olmaz diye yaptım yani alelade bir saatte. Kuruma çizgisi değil birkaç saniyede çıktı böyle ama emin de olamadım bu teste herkes yalancı pozitif veriyor yazmış. Sağlık ocağına da gidemedim sanırım kapalılar. Başka bir testle mi denemek lazım
Amin hepimiz içiniçin rahat etmediyse bu markayla muhakkak başka bi marka ile testi tekrarlamalısınRabbim hakkında hayırlısını versin
canım kan geldi diyorsun. Bazı zamanlar regller bu şekilde olabilir bana normal geldi. Benimde ilk gün kan sonra kahveye dönüyor genelde. Mevsimsel de değişiyor. Gebe olma ihtimalin yok diye düşünüyorumKızlar acil yardımcı olur musunuz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ya benim regl olmam gereken günden 1 gün geçtikten sonra ertesi günü akşam bayağı böyle damla damla kan geldi ped taktım biraz pede kırmızı kan şeklinde geçti gece geri durdu bu sabah da baktım kahverengi leke geliyor peçeteye baktığımda. Normalde adet olmam gereken günün 3.günündeyim test yapsam çıkar mı bilmiyorum. Bi de normalde adet olduğumda aşırı kasık ağrım olur bu kez o ağrı olmadı ne yapmalıyım
Benim ilk kez bir reglim 1 gece oldu sadece ondan merak ettim bi de ovulasyon testleri yapıp değerlendirmiştim belki de normaldir haklısınızcanım kan geldi diyorsun. Bazı zamanlar regller bu şekilde olabilir bana normal geldi. Benimde ilk gün kan sonra kahveye dönüyor genelde. Mevsimsel de değişiyor. Gebe olma ihtimalin yok diye düşünüyorum
Gebelik testi yapabilirsiniz, belki dünkü kanama yerleşme kanamasıdır. Gebeyseniz şu süreçte testte çıkma ihtimali yüksek. Umarım güzel sonuçlar alırsınızKızlar acil yardımcı olur musunuz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ya benim regl olmam gereken günden 1 gün geçtikten sonra ertesi günü akşam bayağı böyle damla damla kan geldi ped taktım biraz pede kırmızı kan şeklinde geçti gece geri durdu bu sabah da baktım kahverengi leke geliyor peçeteye baktığımda. Normalde adet olmam gereken günün 3.günündeyim test yapsam çıkar mı bilmiyorum. Bi de normalde adet olduğumda aşırı kasık ağrım olur bu kez o ağrı olmadı ne yapmalıyım
Ya ümitlenmek de istemiyorum ama test yapayım olmazsa bilemedm çok teşekkürler güzel dilekleriniz için ⚘️Gebelik testi yapabilirsiniz, belki dünkü kanama yerleşme kanamasıdır. Gebeyseniz şu süreçte testte çıkma ihtimali yüksek. Umarım güzel sonuçlar alırsınız
Kızlar acil yardımcı olur musunuz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ya benim regl olmam gereken günden 1 gün geçtikten sonra ertesi günü akşam bayağı böyle damla damla kan geldi ped taktım biraz pede kırmızı kan şeklinde geçti gece geri durdu bu sabah da baktım kahverengi leke geliyor peçeteye baktığımda. Normalde adet olmam gereken günün 3.günündeyim test yapsam çıkar mı bilmiyorum. Bi de normalde adet olduğumda aşırı kasık ağrım olur bu kez o ağrı olmadı ne yapmalı
Canım bence yerleşme kanaması olabilir ya da kimyasala dönüyor olabilir test yap için rahat etsin umarım bebeğin seninledirKızlar acil yardımcı olur musunuz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ya benim regl olmam gereken günden 1 gün geçtikten sonra ertesi günü akşam bayağı böyle damla damla kan geldi ped taktım biraz pede kırmızı kan şeklinde geçti gece geri durdu bu sabah da baktım kahverengi leke geliyor peçeteye baktığımda. Normalde adet olmam gereken günün 3.günündeyim test yapsam çıkar mı bilmiyorum. Bi de normalde adet olduğumda aşırı kasık ağrım olur bu kez o ağrı olmadı ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?