Aynen dediğiniz gibi bende her ay test yapıyordum kafamda kurdukça belirtiler çıkıyordu sonra Aralık ayında eşimi aldım karşıma dedim ben diyete başlıyorum vitaminler takviyeler beni şişirdi, yaza kadar da çalışırım sonra izin vakti
tüp Bebek yaptırırız. Ben kendimi kalori hesabı kıyafet ayıklama derken o kadar kaptırmışım ki, adetim gecikmiş haberim yok. Hatta kayınvalidemle hamama gitme planı yapmıştık hamam çantam kapıda hazır bir ağrı bir şişlik, ay dedim sıcakta gevşer bi de orda olursam mikrop kapadım, kadını da oyaladım bugün yarın diye... Sonra hastaneden aldığım bir randevu vardı çok dolu diye 40 gün sonraya vermişti üniversite hastanesi oraya gittim orda ki bir değerden hamile olabileceğimi söylediler, beta hcg için kan verdim o gece evde ki son testi bulup yaptım ve hamileymisim. Ne belirtim vardı ne aklıma gelmişti, evet adetim gecikmisti ama olucak gibiydim. Bana da takma kafana sal bak olucak diyolardı. Ben her gece ağlayarak dua ederek uyuyordum. Gerçekten bir yerde akıldan gidince o zaman oluyor bunu yaşadım. Kimseye takma diyemem çünkü takmamak imkansız bence ama kendinizi oyalayın bence
umarım kalbinde evlat sevgisi olan herkes annelik duygusunu tadar. Bende sağ salim kavuşurum inşallah