Üzülme benimde 6 sene oldu Allah büyük elbet bizde yazarız birgünBir gün şuraya hamileyim diye yazabilecek miyim acaba ?Yine bir iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim adına çok sevindim. Ama her hamile haberi aldığımda kalbime bıçak saplanıyor...3 sene olacak, her ay hayal kırıklığına uğramaktan o kadar yoruldum ki...
Bende test yaptım.. dayanamadım.. akşam üstü yaptım ama sonuç negatif.. hala regli olmadım bakalım. Yarın da olmazsam 5 gün gecikmiş olacakdün yaptım akşam üzeri çıkmadı.. bir sürü belirtimde var. çok istemiştim çıkmasını. yarın eşimin doğum günü ne güzel sürpriz olurdu ona..
Bende sizin gibiyim fobi oluştu gerçekten mesela benim de full bu ay denendi ama adet donemim ayın 30 yada 1 i ama 27 sinde elimde gebelik testi yoktu ovulasyon ile yaptım ikiside pik kıpkırmızı sonra yarınsı gün içinde yine yaptım yine aynısı ama gebelik testi yaptım negatif ama adet donemim henüz gelmemişti şimdi bekliyorum ayın yedisine kadar dedim ki almicam ve yapmicam bakalımYa gerçekten şu gebelik test benim korkulu rüyam ya fobim oldu resmen negatif göreceğim diye elim gitmiyor dillendirmeye bile korkar oldum o derece çok saçma ama öyle ya.. en iyisi sabah ilk idrarla olanmış dediğin gibi inşallah seninde gönlünce okur sürpriz olur sanada ne güzel olur
Çok teşekkür ederim araştırdım 5 gün kala negatif görüp sonra pozitif olanlar var kahvaltı ettim yine şişkinlik ve gaz oldu aylardır böyle bir şey hatırlamıyorum yıllar sonra heveslendim diye böyle oldu galibaa yaa çok garip keşke Ama keşke hamilelik belirtileri adetle bambaşka olsa herkes anlayabilseydiGünaydın bitanem Ayn en güzel sonuç için batı bkle hem şüphen de en güzel haberlerle gelmeni bekliyorum inşallah canım
NaptınızKızlar bütün regl olmam lazım ama olmadım henüz daha önce yazdığım gibi belirtilerim var ve devam ediyor 2 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştışimdi tekrarlasam mı biraz daha beklemeli miyim ? Acil cevap verin dışardayım test alıcam
Saatler sonraki çizgiye kuruma çizgisi diyolar ama ben kaç kere yaptım bundan hiç öyle bişey başıma gelmediKızlar sabahtan beri evde yoktum eve geldim 6gb merakla baktım evet kurumu çizgisi olabiliyor çoğu zaman Ama bu çok yerinde ya acaba diyorum hcg'yi algıladı kuruyunca mı ortaya çıktı kızımd da predictor earlyde kıl gibiydi kuruyunca çok belirgin olmuştu daha önceki testlerde de böyle bir şey tam yerinde bitek kızımda yasadım predictor de 9 gun kala bole bu tarzdı yıne
Senin en güzel haberleri alman için çok ama çok dua edeceğim güzel kardeşim benim belirtilerin hepsi sanki âdet olacakmış gibiydiÇok teşekkür ederim araştırdım 5 gün kala negatif görüp sonra pozitif olanlar var kahvaltı ettim yine şişkinlik ve gaz oldu aylardır böyle bir şey hatırlamıyorum yıllar sonra heveslendim diye böyle oldu galibaa yaa çok garip keşke Ama keşke hamilelik belirtileri adetle bambaşka olsa herkes anlayabilseydi
Yok yahu hepsıgenelik belirtisi benm goguslerm batmaz adetten önce veya bel kasıgım agrımaz gazım da olmuyorSenin en güzel haberleri alman için çok ama çok dua edeceğim güzel kardeşim benim belirtilerin hepsi sanki âdet olacakmış gibiydi
Teşekkürler kızımda da böyleydii bakın 9 kala ve 4 kala bu sefer de böyle oldu kaldım şaştmSaatler sonraki çizgiye kuruma çizgisi diyolar ama ben kaç kere yaptım bundan hiç öyle bişey başıma gelmedi
İnşallah hamilesinizdir
İnsalah gebesindir cnmmm insalah tabikide her kadının bünye farklı çalışırYok yahu hepsıgenelik belirtisi benm goguslerm batmaz adetten önce veya bel kasıgım agrımaz gazım da olmuyor
Şimdi kaset test yaptım bir şey çıkmadı gecikmemin 2. Günü anlayamadımNaptınız
Bende bugün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bakalım inşallah güzel haberler alırızŞimdi kaset test yaptım bir şey çıkmadı gecikmemin 2. Günü anlayamadımnormalde hiç böyle olmazdı günü gününe olurdum hep
İnşallahBende bugün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bakalım inşallah güzel haberler alırız
Bende kaset test yaptım. Boş çıktı. Ama bana kaset testi regl gecikmesinde yapmam gerekir diye söylediler bilmiyorum. Bende bekliyorum bakalımİnşallahbu testten sonra pek umudum kalmadı ama belki geç döllenme falan olmuştur
Merhaba rica etsem bıkac saat sonra kaset testi atmadıysanız bakar msnz. Benm sonradan çıktı şöyle cızgı. Bata 5yada 6 gün var bu sabah yaptm. Acaba kuruma çizgisi gb bsy mı merak edıyorum da.Bende kaset test yaptım. Boş çıktı. Ama bana kaset testi regl gecikmesinde yapmam gerekir diye söylediler bilmiyorum. Bende bekliyorum bakalım
Canım çoktannnnn atmıştım boş diyeMerhaba rica etsem bıkac saat sonra kaset testi atmadıysanız bakar msnz. Benm sonradan çıktı şöyle cızgı. Bata 5yada 6 gün var bu sabah yaptm. Acaba kuruma çizgisi gb bsy mı merak edıyorum da.