Hiç bekleme yap test cnm bn 15.gunde pozitif çıktı Rabb'im kucağını boş bırakmasın insaalah cnm dualarım seninleKızlar selam
Günlerdir burada yazılabilecek her yazıyı okudum ve şimdi sizlere bende soru sormak istiyorum.. eylülde evliliğimizin 2. Yılını dolduracağız. Yaklaşık bir yıldır korunmuyoruz ama çok düzenli ilişkiye girdik yumurtlama takip ettik falan diyemem. Evlenmeden önce adet döngüm çok düzenliydi her ay 2-3 gün geri atardı asla bilmem ki geciksin. Evlendikten sonra bazı aylar gecikmeler oldu hatta 2023 Ocak ayında 35 gün sonra falan olmuşum ama iki üç aydır 26. - 27.- 28 -. Günde regli oldum. Bir çok kez hamile olduğumu sanıp test yaptım ve hayal kırıklığı çok fazla oldu. Geçtiğimiz Nisan ayı kendime bir söz verdim ve hamilelik konusunu hiç düşünmeme kararı aldım olursa Allahın izniyle zaten olacak kendimi strese sokmak istemedim artık. Son regli tarihim 02.04 ve 29.04 de tekrar olmam gerekiyordu. Bugün itibariyle 4 gün gecikti. Belirti olarak yaklaşık 2 haftadır sağ kasıklarıma ağrı giriyor ama hemen geçiyor. Aşırı yorgun hissediyorum sürekli uyumak istiyorum. Bu kadar başkada bir şey yok. Açıkçası tekrar negatif görmekten korktuğum için test yapmıyorum. 1 hafta geçsin diye bekliyorum ama sürekli buradaki yazıları okuyorum offf ne yapmalıyım. Uzun oldu biraz ama dertleşelim istedim