- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fransa kaçıncı bölgede oturuyordunuz?Hayır şuanda yok 3 ay önce uterus kistim vardı o da ilaç la gitti şuanda yok cuma günü jinekolog randevum var yani olmuyor deniyoruz bazı testler yapacak bilmiyorum ne olduğunu
57 bolgesiFransa kaçıncı bölgede oturuyordunuz?
Olabilir canım tanıdığım bir abladada öyle oldu spirali kaymış hamile kalmış ama düşükle sonuçlandı şüphen varsa direk doktora git canım çıkarttırKızlar spiralim vardi 3.5 yıldır son 1 yıldır enfeksiyonla uğraşıyordum spiral yüzündenmiş. Adetime 10 gün kala çıkarttım. Spiral varken korunmadık nedense kendmi bu ay hamile gibi hissedyrm spiraldeyken kalmiş olabilir miyim acaba?
Cnm çıkarttm enfeksiyon var dye 10 gün kala çıkardm . Adetime 4 gun kaldi ama degisik belitilerim kasklarima igne batyr sanki goguslerimin yanlari cok acyor . Eczane uzak bana bir turku gidemdm cok merakkymOlabilir canım tanıdığım bir abladada öyle oldu spirali kaymış hamile kalmış ama düşükle sonuçlandı şüphen varsa direk doktora git canım çıkarttır
Ya geçmiş olsun kalbinden ne geçiyorsa o olsun canım ben 4 gün kala test yapmaya başladım bir tek bel ağrım var bide sanki herşey kokuyor burnuma şimdi bidaha yaptım bir gün gecikti adetCnm çıkarttm enfeksiyon var dye 10 gün kala çıkardm . Adetime 4 gun kaldi ama degisik belitilerim kasklarima igne batyr sanki goguslerimin yanlari cok acyor . Eczane uzak bana bir turku gidemdm cok merakkym
Benim de 7-8gün var 28i gibi bat tarihi ama daha çok erken belirti için. Zaten adet bwlirtisiyle aynı oluyo belirtiler o yğzden ayırt etmek imkansıza yakın. Gecikme olmadan test yapmayı düşünmüyorum. Kimyasal gebelik geçirdiğimde 2-3 gün gecikmem vardı öyle yapmıştım pozitif görmüştüm. Ertesi gün doktora gitmiştik eşimle beta değeri çok düşük çıkmıştı akşamına regl oldum zaten. Bu sefer hiç umutlanmak istemiyorum erkenden şöyle 1 hafta geçikirsem oyle yapıcam testBenim 8 gün kaldı su an benim de öyle oluyor ateş basmalarim ama her ay olduğu için regl olcam diye dusunuyorum sizin başka belirti var mj
Canım aynı durumdayiz 28 ocakta regl günüm ben dört aydır bekliyorum yine regl olacakmisim gibi belirtilerim var ama dedigin gibi belirtiler aynıymış inşallah gecikir ikimizin de sen ne kadar zamandır bekliyorsunBenim de 7-8gün var 28i gibi bat tarihi ama daha çok erken belirti için. Zaten adet bwlirtisiyle aynı oluyo belirtiler o yğzden ayırt etmek imkansıza yakın. Gecikme olmadan test yapmayı düşünmüyorum. Kimyasal gebelik geçirdiğimde 2-3 gün gecikmem vardı öyle yapmıştım pozitif görmüştüm. Ertesi gün doktora gitmiştik eşimle beta değeri çok düşük çıkmıştı akşamına regl oldum zaten. Bu sefer hiç umutlanmak istemiyorum erkenden şöyle 1 hafta geçikirsem oyle yapıcam test
7ay kadar oldu sanırım. 2 ay once kimyasal oldu işte beklemeye devam :) amin inşallah sağlıklı hayırlı olsun da gerisi onemli değilCanım aynı durumdayiz 28 ocakta regl günüm ben dört aydır bekliyorum yine regl olacakmisim gibi belirtilerim var ama dedigin gibi belirtiler aynıymış inşallah gecikir ikimizin de sen ne kadar zamandır bekliyorsun
a öyle mi hayırlısı olsun inşallah beklediğimiz anda oluur başka belirtiniz var mı7ay kadar oldu sanırım. 2 ay once kimyasal oldu işte beklemeye devam :) amin inşallah sağlıklı hayırlı olsun da gerisi onemli değil
Ayy cnm cok sevndm . Benmde gecen belim agridi smdi sag kasgma vuryr keske evde test olsada yapsm. Bence sen hamilesnYa geçmiş olsun kalbinden ne geçiyorsa o olsun canım ben 4 gün kala test yapmaya başladım bir tek bel ağrım var bide sanki herşey kokuyor burnuma şimdi bidaha yaptım bir gün gecikti adet
Yok malesef suanlık belirti diyebileceğim birşey. Haftaya belki bişeyler olur daha erken çoka öyle mi hayırlısı olsun inşallah beklediğimiz anda oluur başka belirtiniz var mı
Ay bana bı doktor şey demişti kimyasal da olsa bı gebelik gecirmissin sonuçta hamile kalabiliyorsun neden bidaha olmasın ki demişti sizde böyle düşünün motive olun inşallah7ay kadar oldu sanırım. 2 ay once kimyasal oldu işte beklemeye devam :) amin inşallah sağlıklı hayırlı olsun da gerisi onemli değil
Ya inşallah bakalım yarın kan vericem hayırlısıyla görürüz ikimizde bütün isteyenler canımAyy cnm cok sevndm . Benmde gecen belim agridi smdi sag kasgma vuryr keske evde test olsada yapsm. Bence sen hamilesn
Evet eşimle bunu söyleyip birbirimizi rahatlatıyoruz. Sonucta bir döllenme olduysa başka döllenme de elbet olacaktır demek ki zamanı değilmiş hayırlı değilmiş. geç olsun da güç olmasın derler ya öyle düşünüyoruz yani :)Ay bana bı doktor şey demişti kimyasal da olsa bı gebelik gecirmissin sonuçta hamile kalabiliyorsun neden bidaha olmasın ki demişti sizde böyle düşünün motive olun inşallah
Cnm beni etiketle sonucuna merk ettm ins yuksektr sonucunYa inşallah bakalım yarın kan vericem hayırlısıyla görürüz ikimizde bütün isteyenler canım
Ne zaman olursa olsun artık dediğin anda oluyor fazla düşünmemek gerekiyor aslında ama yinede kadın olarak ben şahsen duramıyorumEvet eşimle bunu söyleyip birbirimizi rahatlatıyoruz. Sonucta bir döllenme olduysa başka döllenme de elbet olacaktır demek ki zamanı değilmiş hayırlı değilmiş. geç olsun da güç olmasın derler ya öyle düşünüyoruz yani :)
İnşallah canım olur haber veririmCnm beni etiketle sonucuna merk ettm ins yuksektr sonucun
Cnm beni etiketle sonucuna merk ettm ins yuksektr sonucunYa inşallah bakalım yarın kan vericem hayırlısıyla görürüz ikimizde bütün isteyenler canım