Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar nolur Allah rızası için banada yardımcı olun :KK43: geçen sene bir kimyasal gebelik geçirdim 3 senedir bebek istiyoruz fakat olmuyo doktorada gittim sorun gözükmüyor fakar bu ay biraz farklı belirtim var adetime 10 gün kala 1 gün boyunca fena bir sırt ağrım oldu arada yatarken sol kasığımda sızlama bi kerede gece kasık ağrısıyla uyandım göğüslerim şiş ara da bi sadece saniyelik sızlama oluyo ve uyku halim çok baskın otururken bile nefesimde daralma oluyo sanki aldığım nefes yeterli gelmiyo gibi hissediyorum :KK43: idrarada çok çıkıyorum birde bazen ateşim çıkmış gibi yanaklarım kızarıyo ve aşırı akıntım var beyaz renkte ayaklarımda sürekli bir üşüme var adetime 4 gün var sizce hamilemiyim erkenn gebelik testi yapmalımıyım nolur yardımlarınızı bekliyorum😔
Adetin 1-2 gun gecsin oyle yap kesin sonuc alirsin stres yapma bu surecte uykuna hersyine dikkat et saglikli beslen su tuket folik asit kullanyormusun bu arada bu belirtiler usutmus olabilirsin ondanda olablir bende 1 hafta once adet oldum ama suan ayaklarim usuyor kasiklarim sizliyo cok idrara cikiyorum akintimda var gebelik suan olamaz ama oyuzden usutmus olablrsn dikkat et canim

Kizlar dayanamadm ovulasyon testi aldim yarin ilk yumurtlama gunum hesaplarima gore hizli teslimat diyor gelir insallah yarin yaparim hemen

Kizlar dayanamadm ovulasyon testi aldim yarin ilk yumurtlama gunum hesaplarima gore hizli teslimat diyor gelir insallah yarin yaparim hemen
Hadi hayırlısı bakalım canım 😍 ben hiç yapmadim ovulasyon testi akıntımdan çözmeye çalışıyorum ☺️ testte en koyu olduğu zaman mi yumurtlama oluyordu yoksa silik olmaya başladığı ilk gün mü

Hadi hayırlısı bakalım canım 😍 ben hiç yapmadim ovulasyon testi akıntımdan çözmeye çalışıyorum ☺️ testte en koyu olduğu zaman mi yumurtlama oluyordu yoksa silik olmaya başladığı ilk gün mü
Iki cizgi cok koyu olursa yumurta buyumus catlayinca cizgi siliklesmis oluyo ben yapmstm ama sonuc alamamistm hep koyu cikiyodu uzun sure bu sefer dikkatli duzenli yapabilirim insallah 😇 yarin gelor umarm

Iki cizgi cok koyu olursa yumurta buyumus catlayinca cizgi siliklesmis oluyo ben yapmstm ama sonuc alamamistm hep koyu cikiyodu uzun sure bu sefer dikkatli duzenli yapabilirim insallah 😇 yarin gelor umarm
Anladım canım iyi öğrenmiş oldum ben de 😍 yaparsın bence bu sefer merak etme 😇

Kızlar selam 👋 bu ay ovulasyonumu çok sıkı takip ettim gün aşırı ilişki oldu çok heyecanlıyım adetime 10 gün var sizce ne zaman test yapmalıyım 🫣 bide grip olduğum döneme denk geldi bağışıklığım baya düşük gebe kalmamı etkilemez umarım 🙏🏻

Kızlar selam 👋 bu ay ovulasyonumu çok sıkı takip ettim gün aşırı ilişki oldu çok heyecanlıyım adetime 10 gün var sizce ne zaman test yapmalıyım 🫣 bide grip olduğum döneme denk geldi bağışıklığım baya düşük gebe kalmamı etkilemez umarım 🙏🏻
İnşallah pozitif sonucu alırsınız adetiniz 1 2 gün geçince yapın testi en sağlıklı sonuç icin

Bende bugün başlayacağım ovulasyon testine bakalım ne olacak sonucu inşallah bende güzel haberlerini paylaşırım sizinle

Canım ben bi uygulama indirdim ondan takip ediyorum (adetlerim düzenlidir) sen ayrı bi test mi yapıyorsun ?
Takvimim diye bi uygulamayi kullanyorm ama adetim ileri atyo benim ovulasyon testi aldim bugun baslayacagim 8-10 saatleri arasi yapcam sabah sivi aldim unuttum aklima gec geldi yapinca paylasirim burada lh testleri internette satiliyor biraz pahali ama 5 ay olcak negatif gormek yordu usteleyince bende test aldim bakalim guzel haberlermi paylasirim insallah ilk gebeligim 1.5 yilda oldu bu sefer daha blincli ilerlemek istedim 😊

Kızlar yerleşme ağrısı nasıl oluyor bilen var mı

20231021_203706.jpg
kizlar adet sonrasi 10. Gun ilk lh ovulasyon testimi yaptim daha pik degil sanirim yarinki testimi atarim yine🙂

sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Ben suan 3 gun geciktim hic bir regl belirtim yok normalde hissederdim bir iki gun oncesinden ve hic gecikmem asla atlamaz. sadece ara sira sol kasigima bi batmalar var egilince veya uzaninca ve nefes aldikca. Bu sabah test yaptim negatif cikti ben 3 senedir evliyim 3 senedir de cocugum olmadi doktor ik kbasta rahim bozuklugu dedi knun ameliyatini oldum duzeltirdim gecen sene. Boyle olunca bir heycan basti ama cok umutlandigim icin zamaninda artik umutlanmak istemiyorum bilmiyorum kan vermeye de korkuyorum artik

Cikarmi ki yarın 3 gün olcak gecikme âdet günüm düzenli her ay 2 3 gün geri gelir ama 3 gündür olmuyorum yarın 3 olucak yani bilmiyorum
Demin 2007 deki uyuye yzdim okumaz herhalde kizlar bende 3 gun geciktim test yaptim negatif 3 yildir da evliyim ilk defa gecikme oldu ara sira soltarafima batmalar oluyor hic agrim yok bu ay belirti de yok bende artik sasirdim kan testinden korkuyorum kimseye de suan soyleyemiyorum artik napacagimi sasirdim😟

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim özel isparta hastanesine kadin dogum doktoruna giden varmi memnun mu
Ay sakınnn ümmühan hanıma gitme çocuk istediğim için gittim ikametgahım ordaydı eşim işinden dolayı şuan orda değilim ümmühan hnma cok gittim hiç ilgilenmiyor

Demin 2007 deki uyuye yzdim okumaz herhalde kizlar bende 3 gun geciktim test yaptim negatif 3 yildir da evliyim ilk defa gecikme oldu ara sira soltarafima batmalar oluyor hic agrim yok bu ay belirti de yok bende artik sasirdim kan testinden korkuyorum kimseye de suan soyleyemiyorum artik napacagimi sasirdim😟
Beklenen gecikmeyle varsa gebelik pozitif cikmaliydi 1 haftayi tamamlayp yine test yapjn bence varsa kesin cikar sonuc negatfse de adet icin beklersiniz hava degisimi uyku. Duzeni beslenme hersey etkiliyor adet zamanini umarim bebis haberiyle gelirsiniz

Beklenen gecikmeyle varsa gebelik pozitif cikmaliydi 1 haftayi tamamlayp yine test yapjn bence varsa kesin cikar sonuc negatfse de adet icin beklersiniz hava degisimi uyku. Duzeni beslenme hersey etkiliyor adet zamanini umarim bebis haberiyle gelirsiniz
Yani inshallah o haberi alirim bilmiyorum iste cok istahsizim herseyden tiksinyorum acim da ama yiyemiyorum ve gogusumu sıkınca sivi geliyor cok halsizim yorgunum canim hic birdey yapmak istemiyor bilemedim bende haftaya saliya kadar beklerim sali gunu yine olmazsam mecbur bir kan veririm doger uc gun calisyorum bir yolunu bulup kan vermem lazim

X