Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim arkadaşımda yerleşme kanaması yaşadı adet oldu sanmıştık meğersem hamileymiş adete dönmesse tekrar baktır bence☺️
Adete pihti oluyormus yavrum bende oda yok sivi baya pembe kirmizi nasil bi rnk belli degil ama sicak su torbasiyla geziyorum cok agriyor kasiklarim insallah gebeyimdir herseye raziyim :KK43:

Merhabalar ben ilk defa bi konuya dahil olmak istedim geçen hafta iç camasirimda hafif lekelenme oldu sonrasında bi haftaya yakındır da adet agrilarim var ama olamıyorum adetim 2 gün gecikti bi kaç gün önce test yaptım ilk testte 10 dk sonra silik çizgi çıktı aynı saatte ikinci testi yaptım ama onda negatif çıktı sizlerde de bacaklarda kasiklarda ve belde ağrı oluyor mu bilen var mi yardımcı olur musunuz lütfen doktor cocugumun olmayacağını rahmimin yamuk tüplerin geride olduğunu söylemişti ilacli rahim filmi çektiler geçen ay acaba hamile kalma şansım var mi

Merhabalar ben ilk defa bi konuya dahil olmak istedim geçen hafta iç camasirimda hafif lekelenme oldu sonrasında bi haftaya yakındır da adet agrilarim var ama olamıyorum adetim 2 gün gecikti bi kaç gün önce test yaptım ilk testte 10 dk sonra silik çizgi çıktı aynı saatte ikinci testi yaptım ama onda negatif çıktı sizlerde de bacaklarda kasiklarda ve belde ağrı oluyor mu bilen var mi yardımcı olur musunuz lütfen doktor cocugumun olmayacağını rahmimin yamuk tüplerin geride olduğunu söylemişti ilacli rahim filmi çektiler geçen ay acaba hamile kalma şansım var mi
merhaba canım bende gecen ay rahim filmi cekildim rahim sag tarafta bi sorun olmaz dedi doktor tüperimde açıktı benimde bu gün adet olmam lazımdı belim kasıklarım göğüslerim ağrıyor olucak gibiyim doktor rahim filminden sonra 2 ay hamile kalma şansın çok yüksek dedi umarım hayalerimize kavuşuruz

merhaba canım bende gecen ay rahim filmi cekildim rahim sag tarafta bi sorun olmaz dedi doktor tüperimde açıktı benimde bu gün adet olmam lazımdı belim kasıklarım göğüslerim ağrıyor olucak gibiyim doktor rahim filminden sonra 2 ay hamile kalma şansın çok yüksek dedi umarım hayalerimize kavuşuruz
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıkli evlatlar nasip etsin inşallah benim tek aklımı karıştıran şey ilk testte silik çıktı ikincisinde çıkmadı adetim de gecikti ama fazla agrım var hiç böyle gecikme olmazdı tekrar test yapmaya da korkuyorum çünkü sonuç istediğimiz gibi çıkmayınca uzuluyoruz hayırlısı hepimizin hakkında inşallah

Arkadaşlar selamm. 7 Ekim'de yumurtlama gördüm, 7-8-9 değerlendirdim. Bat tarihim 22 Ekim. Battan 1 hafta önce kahverengi pıhtı şeklinde akıntım olurdu. Sonra adetim gelirdi. Şuan adete 4 gün var az önce sütlü açık kahve şeklinde sümüksü bir akıntı geldi. Şeffaf gelen akıntılar gibi ama rengi şeffaf sütlü kahve gibi değişik yani. Yerleştirme kanaması tam olarak nasıl oluyor yaşayan bilen var mı?

Kizlaar günaydiinnn. Burda hiç belirti yaşamayıp gebelik haberi alan var mı? Adetime 3 gün var adet belirtim yok hiçbir şekilde normalde 1 hafta kala başlardı belirtiler. Erken gebelik testi yaptım negatif. Acele mi ediyorum acaba?
Merhaba canim bem adetim 4 gun gecince silik testle ogrenmistim adetinin gecmesini bekle tekrarla testi bence 😇 belirtiler adet gunundede baslayabilir

Kizlar hamilelik yerine lh yapmışım yanlisla böyle cikti bugün 7.gunum yumurtlamadan sonra onceki hamileliğimde bundan biraz daha koyu çıkmıştı sizce silik olamsi gerekmez miydi

Eklentiler

• 1000026540.jpg
    1000026540.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000026539.jpg
    1000026539.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 1000026536.jpg
    1000026536.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 48
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıkli evlatlar nasip etsin inşallah benim tek aklımı karıştıran şey ilk testte silik çıktı ikincisinde çıkmadı adetim de gecikti ama fazla agrım var hiç böyle gecikme olmazdı tekrar test yapmaya da korkuyorum çünkü sonuç istediğimiz gibi çıkmayınca uzuluyoruz hayırlısı hepimizin hakkında inşallah
eninde sonunda ögreniceksin tezkez en azından tedbirli davranırsın bnce tekrarla bnmde hala olmadı 1 gün gecikti ama olucam gibi beyaz akıntı geliyor sürekli çamaşırım ıslanıyor kasiklarım belim çok ağrıyor kafam karıştı artık

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Kızlar merhabalar benimde sorum olacaktı adet oldum üstünden 12 gün geçti tekrar adet oldum (3gün) doktorum mevsimsel olabilir dedi. Şimdi diğer adetime 10 gün var kasıklarımda hafif hafif batmalar var göğüslerimde hafif sızı var sizce hamilelik belirtisi midir?

Kızlar merhabalar benimde sorum olacaktı adet oldum üstünden 12 gün geçti tekrar adet oldum (3gün) doktorum mevsimsel olabilir dedi. Şimdi diğer adetime 10 gün var kasıklarımda hafif hafif batmalar var göğüslerimde hafif sızı var sizce hamilelik belirtisi midir?
Yerleştirme kanaması olmuş olabilir mi sizde? Adet kanaması gibi mi geldi

Yerleştirme kanaması olmuş olabilir mi sizde? Adet kanaması gibi mi geldi
İlk gün leke gibi geldi ve koyu renk 2.gün yoğun geldi 3.gün leke gibi devam etti ama dün test yaptım ve maalesef negatif çıktı 😔 yerleşme kanaması olsaydı eğer testte belli olur muydu çünkü o kanamanın üzerinden de 12 gün geçti

İlk gün leke gibi geldi ve koyu renk 2.gün yoğun geldi 3.gün leke gibi devam etti ama dün test yaptım ve maalesef negatif çıktı 😔 yerleşme kanaması olsaydı eğer testte belli olur muydu çünkü o kanamanın üzerinden de 12 gün geçti
Olurdu diye düşünüyorum. Ama benimde olmuştu dongum Eylül 3 ile 7 sinde oldum 24 ünde tekrar olmuştum adet. Döngüm denk geldi. Ama mevsimsel de olabilir

Rahim filmini nerde cektirebiliriz canim

ne zamandır cocuk istiyorsunuz benim 1 yıldır olmayınca tüpler acıkmı diye bakmak istedi rahim filmiyle aciliyormus ama bi sıkıntı çıkmadı sadece rahim sag tarafta oldunu öğrendik

Son düzenleme:
X