- 11 Eylül 2023
- 560
- 311
- 35
Aminn canim aminnn insallah ❤Hayirlisi olsun allah kimseyi evlatsiz birakmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canim aminnn insallah ❤Hayirlisi olsun allah kimseyi evlatsiz birakmasin
Durumun boyle olmasina uzuldum ama insallah saglikla bir gebelik gecirip yavrunuzu kucagnza alsirsniz gebelik saglikli degilse dollenme saglikli olmamissa vucut ters gden bisey var diye o gebeligin devam etmesine izin vermiyomus canim Allah im saglikli gebelik nasib etsin vardir bir hayir bundada insallah bubsevinci tez zamanda yasarsin sen saglikli beslen muaynelerini ol esinde gelsn gerektgi terlerde muayne olsun4. Gebeligimide bu aksam dusurdum suan icin korunmak en iyisi diye dusunuyorum allah buyuk guzel beslenmeye caliscam dr kontorulu altinda gebe kalmak en iyisi onu anladim cnku vucudum dusurmeye alisti gibi geliyor bana her ay gebeyim ama tutunmuyor kolay gebe kaliyorum ama tutunmayincada olmuyor
Belirtiler icin erken canim beklenen adet gectikten sonra belli olur belirtiler bendede vardi polikistik diyetle duzelttim bu durumu dahiliye kan ver vucudnda ne eksik ne fazla soykesin ben spora basladim fitnes 4 ay diyetle yaptim 4. Ay hamileydim cok sukur sende muayne ol kan ver bakilsin canim yumurtlamani duzene sokarsin saglikli yumurtan gelisir bu sekilde ben gittigim spor salonunada gebelik icin yumurtlama polikistik sorunum oldgnu belirtleerek gttm fayda gordum canimKızlar ben 3 yıllık evliyim ve bende polikistik ovır sendromu var dediler çok zor hamile kalırsın dedı doktor şimdi adetten çıkalı 10 gün oldu mide bulantım var kasıklarım çok agrıyor bacaklarım da hafif bir agrı var ve bende kan çok değil az hafif yanı geldi inşallah hamileyim dir lütfen yardımcı olur musunuz bana
Ay senin adına çok sevindim cnm benim bende çok umutlanmak istemiyorum ama bende dün kan geldı bugun de kahverengi akıntı geldı ve kasıklarım hala agrıyor yarın ya da pazartesi günü doktora gidip kan vericem inşallah olumlu sonuç alırımBelirtiler icin erken canim beklenen adet gectikten sonra belli olur belirtiler bendede vardi polikistik diyetle duzelttim bu durumu dahiliye kan ver vucudnda ne eksik ne fazla soykesin ben spora basladim fitnes 4 ay diyetle yaptim 4. Ay hamileydim cok sukur sende muayne ol kan ver bakilsin canim yumurtlamani duzene sokarsin saglikli yumurtan gelisir bu sekilde ben gittigim spor salonunada gebelik icin yumurtlama polikistik sorunum oldgnu belirtleerek gttm fayda gordum canim
Doktor kontrolunde olmak herseyden haberdar olmak iyi hissettryor canim benide haberdar et yaz yineAy senin adına çok sevindim cnm benim bende çok umutlanmak istemiyorum ama bende dün kan geldı bugun de kahverengi akıntı geldı ve kasıklarım hala agrıyor yarın ya da pazartesi günü doktora gidip kan vericem inşallah olumlu sonuç alırım
Tamam cnm mutlaka haberi alır almaz sana söylerim❤Doktor kontrolunde olmak herseyden haberdar olmak iyi hissettryor canim benide haberdar et yaz yine
Gec dollenme olabilir canim bende adet gunu test yaptigimda negatifti adet 5 6 gun gectikten sonra pozitifi gormustum akinti genelde gebelik belirtisi olabiliyor canimKIZLARRR adetim 2 gün gecti yogun beyaz akintim var bel kasik agrisi adet oldum diye lavaboya gidiyorum beyaz akinti adete 4 gun varken kan verdim gebelik yok 05.02 beyaz akinti neden olabilir enfeksiyon da yok
İnsallah canimGec dollenme olabilir canim bende adet gunu test yaptigimda negatifti adet 5 6 gun gectikten sonra pozitifi gormustum akinti genelde gebelik belirtisi olabiliyor canim
Canim sen hamilemisin suan gecen konustuk seninle tedavideyim diyordunGec dollenme olabilir canim bende adet gunu test yaptigimda negatifti adet 5 6 gun gectikten sonra pozitifi gormustum akinti genelde gebelik belirtisi olabiliyor canim
Pembeyse yerleşme kanaması olabilir test yapmışmıydınNolur herkes baksin ya yogun beyaz ve pembe akinti olmaya basladi kasiklarim agriyor yerlesme kanamasi nasil oluyor beyaz ama icinde pembe kanda var adet oldum sandim baktim degil
Kan verdim adet gunume 4 gun varken ne gatiftiPembeyse yerleşme kanaması olabilir test yapmışmıydın
Yerleşme kanamasından sonra pozitife dönebiliyor adet olmassan bence tekrar baktırKan verdim adet gunume 4 gun varken ne gatifti
Malesef bos gebelik canim bthcg ye bakiliyor surekli bakalim ya kurtaj yada ilac la dusuk canimCanim sen hamilemisin suan gecen konustuk seninle tedavideyim diyordun
Yogunlasti kanamam ama normal adet gibi degil acik pembe bilmiyorum adete donecek gibideYerleşme kanamasından sonra pozitife dönebiliyor adet olmassan bence tekrar baktır