Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdan okuduğum yorumlara göre bı çıkarım yaparsam adetten de olabilir, gebelikten de. Herkesin bünyesi ve bunu yansıtması farklı olabiliyor kimisi hiçbir belirti vermezken kimisi iliklerine kadar yaşıyor gebelik belirtilerini kişiden kişiye değişiyor anladığım kadarıyla. Aslında burda biri yazmıştı ayırt edici farkları ama mesajı bulamadım bulursam ekleyeyim. Umarım hamilesinizdirİyi günler ..
Sizce göğüs ağrısı adet öncesinin mi yoksa hamilelikten mi ya da kaşık ağrıları da gene hangi sebeple olduğunu ayırt edici bir özellikleri var mıdır ?
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz diyoruz psikolojik mi artık insan şaşırıyor ..
Bu arada adetinize ne kadar varİyi günler ..
Sizce göğüs ağrısı adet öncesinin mi yoksa hamilelikten mi ya da kaşık ağrıları da gene hangi sebeple olduğunu ayırt edici bir özellikleri var mıdır ?
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz diyoruz psikolojik mi artık insan şaşırıyor ..
Bu arada adetinize ne kadar var
Bi yerde şey okumuştum ilişkiden 10 gün sonra belli olur hamilelik diye o zamanlara denk geliyorsa yapın erken gebelik testi inşallah doğru çıkar ve hamilesinizdirMerhabalar bişey danışmak istiyorum. Reglime 6 gün var dün gece 5 kuruş büyüklüğünde koyu kahverengi lekelenme gördüm. Bir de son bir haftadır akıntım vardı fazla. Onu çok gebeliğe yormadım ama kahverengi akıntı biraz heyecanlandırdı beni. Yerleşme kanaması gibi düşündüm. Çok merak ediyorum sizce Şuan test yapsam çıkar mı? Erken gebelik testi aldım gecikmeden 6 gün öncesini gösteren. Yarın yapmam daha uygun olur sanırım ama heyecanım da var bu kahverengi lekeden dolayı. Yorumunuz nedir bu leke için
Yarın da olmazsanız yapın bence çıkabilir. İnşaallah vardırbenim bugün adet olmam lazım daha olmadım inşallah olmam yarına da sarkabilir gerçi yarın kaset test ile bir deneme yapsam çıkar mı ki ?
Yokmuş adet oldum maalesef inşallah sizin gönlünüze göre olurYarın da olmazsanız yapın bence çıkabilir. İnşaallah vardır
Üzülmeyin hayırlısı olsun, en kısa zamanda dolsun kucağınız sağlıcakla inşaallahYokmuş adet oldum maalesef inşallah sizin gönlünüze göre olur
Merhabalar sonuç ne çıktı acabaMerhabalar bişey danışmak istiyorum. Reglime 6 gün var dün gece 5 kuruş büyüklüğünde koyu kahverengi lekelenme gördüm. Bir de son bir haftadır akıntım vardı fazla. Onu çok gebeliğe yormadım ama kahverengi akıntı biraz heyecanlandırdı beni. Yerleşme kanaması gibi düşündüm. Çok merak ediyorum sizce Şuan test yapsam çıkar mı? Erken gebelik testi aldım gecikmeden 6 gün öncesini gösteren. Yarın yapmam daha uygun olur sanırım ama heyecanım da var bu kahverengi lekeden dolayı. Yorumunuz nedir bu leke için
Çok sağolun teşekkür ederim bendede belli belirsiz var gibi sanki bir kaç güne tekrar yaparım sağlıkla kucağınıza alın inşallah hangi marka test ile yaptınız acaba siz?Geçmiş olsun başınız sağolsun inşallah bu gebeliğiniz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu arada ben de ilk hamileliğimde adet bitiminin 3. Günü hamile kalmıştım. Sanırım şuan da da öyle batıma 1 hafta var adet bitiminin ardından ilişki olmuştu şuan belirtilerim var ve idrar testim silik çift çizgi çıktı
bir daha test yapmadım kan da vermedim hüsran olsun istemiyorum o yüzden adetimi beklemeye karar verdim. Ben fortune ile yapmıştımÇok sağolun teşekkür ederim bendede belli belirsiz var gibi sanki bir kaç güne tekrar yaparım sağlıkla kucağınıza alın inşallah hangi marka test ile yaptınız acaba siz?
Hayırlısı ile hamişsinizdir inşallahbir daha test yapmadım kan da vermedim hüsran olsun istemiyorum o yüzden adetimi beklemeye karar verdim. Ben fortune ile yapmıştım
Merhaba bugün Reglime 5 gün kala sabah 2. İdrarla erken gebelik testi yaptım sonuç negatifMerhabalar sonuç ne çıktı acaba
Kendi durumumu size benzettim ondan sordum. Ben de dayanamadım test yaptım negatif bende polip var ama ondan dolayı kahverengi akıntı olabiliyomus bi de enfeksiyondan dolayiMerhaba bugün Reglime 5 gün kala sabah 2. İdrarla erken gebelik testi yaptım sonuç negatif
Benim ilk defa böyle kopkoyu bir leke oldu o da bir kerelik sonrası normal akıntılar oldu bazen kremsi gibi vs. Daha önce kadın doğum muayenesinde polis vs olumsuz bir durum da çıkmadı.Ne yalan söyliyim kahverengiyi yerleşme kanaması gibi düşünüp baya umutlanmıştım. Erken gebelik testi sonucu ne kadar kesindir bilemiyorum ama baya modumu düşürdü. 5 gün kala olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Umarım sizin de benim de mutlu haber alacağımız bi ay olurKendi durumumu size benzettim ondan sordum. Ben de dayanamadım test yaptım negatif bende polip var ama ondan dolayı kahverengi akıntı olabiliyomus bi de enfeksiyondan dolayi
Siz ne zamandır deniyorsunuz bir de polip durumu engel mi gebeliğe bilmediğim için soruyorumKendi durumumu size benzettim ondan sordum. Ben de dayanamadım test yaptım negatif bende polip var ama ondan dolayı kahverengi akıntı olabiliyomus bi de enfeksiyondan dolayi
Canım 6 ay kadar ama hiç yumurta takibi vs yapmadık yeni yeni ogreniyorum ben de. Ne olur ne olmaz diye muayene gittim zaten regl düzensizliği de vardı. Doktor 1 cm polip gördü aldır belki düzensizliğe hamileliğe vs engel olabilir dedi smear de aldı yarın çıkacak korka korka onu bekliyorum. Bu ay ilişkimizi yumurtlamaya göre yaşadık o yüzden daha umutluyum. Allah bekletmesin valla zor iş. Polip için de bazı durumlarda regl ile birlikte atılabiliyormus o zaman tehlikesiz sanırım diğer ay hamile kalmazsam soğan kürü yapacağım. Seninki enfeksiyondan dolayı olabilir bakSiz ne zamandır deniyorsunuz bir de polip durumu engel mi gebeliğe bilmediğim için soruyorum