• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Amin canım. Yok Allah’a şükür kronik bir rahatsızlığım. Hatta biz iki ay evvel bebek sahibi olmaya karar verdiğimizde doktora gittim hormonlarıma yumurta rezervlerine falan baktırdım hani onlardan kaynaklı bir sıkıntı varsa bir an evvel çözüm bulalım aylarca boş yere beklemeyelim diye. Onlar da gayet normal çıktı şükür, kist falan da görmedi doktor ultrasonda. Bunları öğrenmek beni epey rahatlattı zaten. En az 1 sene denemeniz lazım korunmayı bıraktıktan itibaren dedi doktor hanım bize öyle yapacağız. Ben Allah’ın izniyle önümüzdeki aylarda hamile kalacağımıza inanıyorum. Sadece biraz bu moddan çıkmak lazım aşırı isteyince bir şeyi olmuyor. Mesela ben evliliğimin başlarında ilişkiye de giremiyordum ne yaptımsa olmadı doktora gitmeye bile korktum alttan muayene edecek ben zaten buna katlanamıyorum dedim kendi kendime. Yine bu iki ayda yaptığım gibi sürekli onu oku bunu izle şu doktoru dinle kendimi iyice çıkmaza sürükledim. Aradan 4 ay geçti Pandemi dönemi olduğu için yasaklar falan kalktı biz ancak gidebildik balayına o süreçte. Ve tatildeyken bir an oldu, kendiliğinden oluverdi. O kadar şaşkındım ki 😂 Eşim şimdi hatırlatıyor bunları bak yine aynı hataları yapıyorsun, böyle okumayla gün takip etmeyle olsaydı bu iş o zaman da 4 ay beklemezdik diyor 😂 Hak da veriyorum. Çok bilmek kimseye fayda sağlamıyor. Üreme içgüdüsel bir olay tamamen bu işin matematiği yok. Çok uzun yazdım ama yeri gelmişken anlatayım istedim kusura bakmayın 😂
Ya bencede o kadar doğru konuşsunuz ki bende dün test negatif çakınca çok hastaydım bi tane ilaç içtim zaten suan rahatım artık ne zaman isterse öyle olsun ama doktora son kez gideceğim adetimin 3. Günü

Benim kesin negatif bugün olsa çıkardı artık ara veriyorum çocuk falan da denemeyeceğim iyice gerilmeye başladım herkesten nefret ediyorum herkesten ben zaten çocuk delisi değildim yok 1 sene oldu yapsana gitsene tutmayan var olmayan var ne oldu şimdi bende strese girdim insanlardan nefet ediyorum yok hamile gözüküyorsun yok var mı bişeyler kin kusucam neredeyse Allah hepsini bildiği gibi yapsın iğreniyorum hepsinden
Aynı ben gibisin bende 6 ay oldu evleneli ilk 1 yil düşünmüyordum dediler olmuyor hemen birakinca 1.5 senede ancak oluyor bende 7. Ayda karar aldim negatif sonuç . Ben 1 aydır agri aci kusmak her sey yasadim da noldu bak negatif. Umidim kirildi biraktim artik yapacak birsey yok soğan kuru yaptim gecen ay bu ay ne sogan ne masaj bir bok yapmicam yetti artik gece sabaha kadar iğrenç tiksinç ruyalar gordum midem bulanıyor kabus resmen igrenc biktim yeter insanliktan ciktim bana kimse ne zaman cocuk sormuyor sorarinda sicaeim agzina yeter
Kızlar merhaba.
Şuanda 5+4 haftalık hamileyim. Ve yaşadığınız aynı şeyleri yaşadım. Hatta bende prolaktin yüksekliği bile çıkmıştı doktor bundan dolayı hamile kalman zor olabilir dedi.
2 ay da onu taktım kafama ağladım gezdim durdum.
Bayramdan sonra ovulasyon testi yaptım ve ovulasyon testi yaparkende hiç birşey düşünmedim olur mu olmaz mı diye.
28 29 da yumurtlama gördüm 30 nisan da çatlama oldu. Bende 27 28 30 ve 1 mayısı değerlendirdim. O ilişkileri de çocuk yapmak için yapmadım diyebilirim yani ilişkide bile aklımda çocuk yoktu çok şükür oldu 🙏🏻 ki prolaktin için ilaç kullanmaya gerek kalmadan oldu. bundan sonra nasıl devam eder bilmiyorum ama sizde hiç bir şekilde stres yapmayın ben çok yaptım ve hepte kendime yaptım hem kendimi hem eşimi yıprattım durdum. Eğer denemediyseniz ovulasyonla da deneyebilirsiniz. Oda işe yarıyor baya. İnşallah ikinizde hayırlı zamanda güzek haberler alırsınız dualarım sizinle 🙏🏻🌸

Kızlar merhaba.
Şuanda 5+4 haftalık hamileyim. Ve yaşadığınız aynı şeyleri yaşadım. Hatta bende prolaktin yüksekliği bile çıkmıştı doktor bundan dolayı hamile kalman zor olabilir dedi.
Bayramdan sonra ovulasyon testi yaptım ve ovulasyon testi yaparkende hiç birşey düşünmedim olur mu olmaz mı diye.
28 29 da yumurtlama gördüm 30 nisan da çatlama oldu. Bende 27 28 30 ve 1 mayısı değerlendirdim. O ilişkileri de çocuk yapmak için yapmadım diyebilirim yani ilişkide bile aklımda çocuk yoktu çok şükür oldu 🙏🏻 ki prolaktin için ilaç kullanmaya gerek kalmadan oldu. bundan sonra nasıl devam eder bilmiyorum ama sizde hiç bir şekilde stres yapmayın ben çok yaptım ve hepte kendime yaptım hem kendimi hem eşimi yıprattım durdum. Eğer denemediyseniz ovulasyonla da deneyebilirsiniz. Oda işe yarıyor baya. İnşallah ikinizde hayırlı zamanda güzek haberler alırsınız dualarım sizinle 🙏🏻🌸
Proklatin kaçtı hormon değerlerinizi sırayls söyler misiniz acaba

Kızlar merhaba.
Proklatin yüksekliğiyle kaçıncı ayda hamile kaldınız

Kızlar merhaba.
Ovülasyon denedim bu ay yine denicem insallah canim

kızlar selam adetime 6 gün var. Bir kaç gündür vücut ısım 37 nin altına düşmedi yüzümden kulaklarımdan ve gözlerimden ateş çıkıyor gibi. Krem kıvamlı 2 kez akıntı oldu. Ara ara yoklayan baş ağrısı. 7 gün kala hızlı test yaptım ama çıkmadı tabi. Kasıkta ara ara seyirme bide karnımda değişik bir his oluyor. 2 gün mide yanmam çok oldu. Erken gebelik belirtilerinde bunları yaşayan var mı

arkadaşlar benim aklım fena karıştı...bu hamilelik belirtileri herkeste farklı oluyor sanırım...bazıları anlıyor bazıları anlamıyor demek ki...yani benimde şuan göğüslerim şiş ve ara ara kasıklarımda ağrı var ama işin kötü yanı bu adet öncesi belirtilerininde olma olasılığı...mesela yoğun bir akıntı yaşamıyorum...bu sefer iyice bir ümide kapılıyor insan var mı yok mu diye...çünkü bebek istiyoruz ve herşeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyoruz..
Aradan yıllar geçti hamile kaldınız mı bu yazıdan sonra ynısı ben de de var akıntı dışında. Ğöğsüm uzun zamandır ağrımıyordu şimdi inanılmaz derecede ağrıyor karnım kasıklarım ve uykusuzluk. Adetine 4 gün var ve buaralar adetim bir 4 gün gecikti bir 2 gün geçti

Back