Stresten olmuyor bence canım stres cidden çok önemliGittim canim hersey normal hsg hormonlar 6 aylik evliyim olmadi cocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stresten olmuyor bence canım stres cidden çok önemliGittim canim hersey normal hsg hormonlar 6 aylik evliyim olmadi cocuk
Evet stresten kasıldım hep bacaklarim kollarim yoruldum çok . Bıraktım artik napiyim yumurtlama günlerinde iliski yasicam olursa olur napiyim bugun kayinvalideme dedim 6 aydir cocuk olmuyor doktora gidelim olur mu oyle sey dedi benim 2 sene olmadı sonra oldu dedi zaten dr bakmaz yeni evlisin birsey yapmaz dediStresten olmuyor bence canım stres cidden çok önemli
Aynen öyle doktor bakmaz diyorlar ama eminim insan rahat bıraktığı zaman oluyor yani bende hiç inanmazdım da öyle oluyormuş. İnşallah yakın zamanda olur rabbim uygun bir zaman yazmıştır onun içindeEvet stresten kasıldım hep bacaklarim kollarim yoruldum çok . Bıraktım artik napiyim yumurtlama günlerinde iliski yasicam olursa olur napiyim bugun kayinvalideme dedim 6 aydir cocuk olmuyor doktora gidelim olur mu oyle sey dedi benim 2 sene olmadı sonra oldu dedi zaten dr bakmaz yeni evlisin birsey yapmaz dedi
Vücut stres aninda beyne tehlike var hamile kalmaya uygun degil sinyali gonderiyormus evetAynen öyle doktor bakmaz diyorlar ama eminim insan rahat bıraktığı zaman oluyor yani bende hiç inanmazdım da öyle oluyormuş. İnşallah yakın zamanda olur rabbim uygun bir zaman yazmıştır onun içinde
Evet olabilir devamı gelmez kesilirse 3-5 gün sonra test yaparsan testte çıkma ihtimali varMerhaba bi sorum olacaktı tam yumurtlama gününü değerlendirdik karın ağrım ve bel ağrım vardı ara ara kramplar oluyordu karnımda şu an adetime 6 gün var ama bi leke geldi kahverengi tutunma kanaması olabilr mi
Bugün kan verdim çıkmadı bişey yok dedilerEvet olabilir devamı gelmez kesilirse 3-5 gün sonra test yaparsan testte çıkma ihtimali var
Böyle olma ihtimali varmıBugün kan verdim çıkmadı bişey yok dediler
Belkide yerleşme bugün oldu çok bir bilgim yok ama kaç çıkmıştı kan tahlilinde.Böyle olma ihtimali varmı
Benim normal adet gibi olmuştu nerdeyse yerleşme kanamam kanamadan 2 hafta sonra test yapmıştım mide bulantım olduğu için ultrasonda 6+6 gözüküyorduBugün kan verdim çıkmadı bişey yok dediler
Bacaklarım ağrıdı bide aşırı uyuyordum ağzıma acı su geliyo mide bulantım vardı ramazana denk geldiği için reflüm de var gebelik olduğunu bilmiyordum regl 5 güb gecikince idrar 8 gün gecikince kan testi yaptırdımErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ne tuhaf ya. Akışına bırak canım sen hem daha 6 ay olmuş yakın zamanda haberin alırız inşallahVücut stres aninda beyne tehlike var hamile kalmaya uygun degil sinyali gonderiyormus evet
5 yazıyorduBelkide yerleşme bugün oldu çok bir bilgim yok ama kaç çıkmıştı kan tahlilinde.
O zaman gebelik var canım ama çok çok yeni 5 ve üzeri pozitif sadece artışı takip etmen gerek 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor5 yazıyordu
Insallah canim ovulasyon ve jelle denedim bu ay olmayınca yikildim tum belirtiler vardi bulanti kusma kasiklarda agridan uyuyamadim 1 ay sonra kahve leke ve sonrasinda siddetli kanama bugun bitti regl m denicem yine bu ay bebik icinNe tuhaf ya. Akışına bırak canım sen hem daha 6 ay olmuş yakın zamanda haberin alırız inşallah
Gerçekten mi 2 gün sonra tekrar kan veriyim o zamanO zaman gebelik var canım ama çok çok yeni 5 ve üzeri pozitif sadece artışı takip etmen gerek 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor
Evet inşallah sağlıkla yükselir benim içinde dua et 4 gün kaldı adeteime göreyim pozitifiGerçekten mi 2 gün sonra tekrar kan veriyim o zaman
İnşallah tüm anne olmak isteyenler o duyguyu tadarEvet inşallah sağlıkla yükselir benim içinde dua et 4 gün kaldı adeteime göreyim pozitifi
Ben instagramdan ovulasyon almıştım öyle değerlendirdim günlerimi hatta ovulasyon yaptığında kadına atıyorsun instagramdan sana değerlendir değerlendirme diye bilgi veriyor. Onuda dene Bi istersenInsallah canim ovulasyon ve jelle denedim bu ay olmayınca yikildim tum belirtiler vardi bulanti kusma kasiklarda agridan uyuyamadim 1 ay sonra kahve leke ve sonrasinda siddetli kanama bugun bitti regl m denicem yine bu ay bebik icin
Ben instagramdan ovulasyon almıştım öyle değerlendirdim günlerimi hatta ovulasyon yaptığında kadına atıyorsun instagramdan sana değerlendir değerlendirme diye bilgi veriyor. Onuda dene Bi isterse birgebeningunlugu mu