- 27 Mart 2023
- 928
- 323
- 23
DeğilKatı değil yani parça gibi sümüksü değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DeğilKatı değil yani parça gibi sümüksü değil
Teşekkür ederim ablacm
Amin canım aynen regl başlasın bitsin kaldığı yerden devamGörmemişim kusuruma bakma lütfen hayırlısı oldun enerjimizi bozmuyoruz ve tekrar değerlendirmelere başlıyoruz
Ben ihtimal vermiyorum şahsen. İlişkiden 12 gün sonra hissettiğin şeyler muhtemelen yumurtlama belirtileridir. Adetin 4. gününden sonra gelen kanama da reglin bitmeye yaklaştığı için renk ve form değiştirmiştir. Korunmamış bile olsanız çok çok küçük bir ihtimalden bahsediyoruz yani hamile kalmak cidden o kadar kolay değilmiş Biz de eşimle korunduğumuz dönem bazen bu tedirginliği yaşardık ay ne oldu niye regl olmadım falan en küçük bir şeyden hamile kalacağımı sanardım ama o işler öyle olmuyormuş bak 2 aydır korunmuyoruz yine ortada bir şey yok :)Ya merhabalar soru sormak istiyorum. Ben 8 Mayıs adet oldum . Adetimin 4 . gününde ilişki girdim ilk przvtfle sonraki seferde ise 5 6 kere git gel yapıp çıktı. Ama benden o ara da su gibi kan geldi peçeteyle zor tuttum. Ertesi gün kahverengimsi kanlar vardı az az küçük küçük kan parçaları öbür günde bitti hastalığım beyaz akıntı geldi. Karnım şişti 4 5 gün midem de ağrıdı ilişkiden sonra .ilişkim geçeli 12 gün oldu bu günle şuan kasıklarım ağrıyor bı sağ bı sol yumurtalık ara sıra sırtta kaburgam ağrıdı bı kere diz kapaklarim da ağrıdı şuan sadece ara sıra kasıklar da ağrı var bide beyaz süt kesiği gibi akıntım var bazen uzayan şekilde bazen küçük küçük kremsi değil pek . Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ay sorma ne zormuş yaBen ihtimal vermiyorum şahsen. İlişkiden 12 gün sonra hissettiğin şeyler muhtemelen yumurtlama belirtileridir. Adetin 4. gününden sonra gelen kanama da reglin bitmeye yaklaştığı için renk ve form değiştirmiştir. Korunmamış bile olsanız çok çok küçük bir ihtimalden bahsediyoruz yani hamile kalmak cidden o kadar kolay değilmiş Biz de eşimle korunduğumuz dönem bazen bu tedirginliği yaşardık ay ne oldu niye regl olmadım falan en küçük bir şeyden hamile kalacağımı sanardım ama o işler öyle olmuyormuş bak 2 aydır korunmuyoruz yine ortada bir şey yok :)
Bir yere kadar bu meseleyi kafaya takmaya devam edeceğiz bir yerden sonra biz de herkes gibi beklenmedik anda hamile kalacağız bence. Zaten benim hayatta her şey istediğim anda olmaz unuttuğum ya da vazgeçtiğim anda nasip olur artık alıştım bu duruma :/Ay sorma ne zormuş ya
Sen regl oldun muAy sorma ne zormuş ya
Benimde kaşıklarım ayırmaya başladı regl olabilirim benceAy sorma ne zormuş ya
AğırmayaBenimde kaşıklarım ayırmaya başladı regl olabilirim bence
Kahverengi lekem var regl kan rengine donecek gibi biktim yaSen regl oldun mu
Bende yaklaştıkça gerilmeye başladım moralim bozuldu falan başım ağrıyo ya belkide grip falanım bilmiyorumKahverengi lekem var regl kan rengine donecek gibi biktim ya
Regl m başladi yine de 27 sinde eczaci diyor sen test yap olumsuzsa regl dir olumluysa yerlesme kanıBende yaklaştıkça gerilmeye başladım moralim bozuldu falan başım ağrıyo ya belkide grip falanım bilmiyorum
Ya akıntıdan korkuyorum böyle olmazdı yapışkan beyaz bazen küçük parça gibiBen ihtimal vermiyorum şahsen. İlişkiden 12 gün sonra hissettiğin şeyler muhtemelen yumurtlama belirtileridir. Adetin 4. gününden sonra gelen kanama da reglin bitmeye yaklaştığı için renk ve form değiştirmiştir. Korunmamış bile olsanız çok çok küçük bir ihtimalden bahsediyoruz yani hamile kalmak cidden o kadar kolay değilmiş Biz de eşimle korunduğumuz dönem bazen bu tedirginliği yaşardık ay ne oldu niye regl olmadım falan en küçük bir şeyden hamile kalacağımı sanardım ama o işler öyle olmuyormuş bak 2 aydır korunmuyoruz yine ortada bir şey yok :)
Bence sen bugün test yapsanda çıkardı niye yapmıyorsun ki çokmsaçmaRegl m başladi yine de 27 sinde eczaci diyor sen test yap olumsuzsa regl dir olumluysa yerlesme kanı
Sende bi test al yap o zaman geceden beri sana cevap veriyoruz ama müneccim değiliz yani. Doktora gidebilirsin , test yapıp ona da inanmazsan kan testi verebilirsin.Ya akıntıdan korkuyorum böyle olmazdı yapışkan beyaz bazen küçük parça gibi
Farkındaysaniz size demedim farklı bı bayan arkadaşımız yazdı ters tepki verme amacınız ne ? Anlayamadım yani tm teşekkür ederim ama bu davranışınız hoş değilSende bi test al yap o zaman geceden beri sana cevap veriyoruz ama müneccim değiliz yani. Doktora gidebilirsin , test yapıp ona da inanmazsan kan testi verebilirsin.
Herkes sana cevap verdi burda sürekli aynı şeyi hem hamile kalmak istemiyor hem nişanlıyken ilişki yaşayıp en ince ayrıntısına kadar anlattın bizde sana yardımcı olduk ama sürekli sürekli aynı yorumlar yok parça geldi o geldi doktor var eczane var 1 test yapmak çok zor değil bence burda herkes çocuk isteyip bişeyler yapmaya çalışırken senin yanlış ilişkiden dolayı seni avutmak bize değil nişanlına düşer kaldı ki hiç inanmıyorum madem nişanlısın hamile kalsan ne olcak anasını satayım düğün 5 ay sonra ise bu ay yaparsın abartmaya ne gerek var !ki diyelim ki hamilesin ne olacak aldıracak mısın ailem izin vermiyor diyorsun yok yapamam diyorsun yaşamasan önce aklın nerdeydi ? Sonra hemen kürtaja dimi ya da düşük hapı arastırmaya başla . Neyse inşallah yazdıklarımdan bişeyler anlamışsındırda aynı hatalara düşmezsin !Farkındaysaniz size demedim farklı bı bayan arkadaşımız yazdı ters tepki verme amacınız ne ? Anlayamadım yani tm teşekkür ederim ama bu davranışınız hoş değil
şu an kaç haftalık hamilesiniz cinsiyet öğrendiniz micanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Benim testlerim negatif önümüzde ki aya kısmet artıkRegl m başladi yine de 27 sinde eczaci diyor sen test yap olumsuzsa regl dir olumluysa yerlesme kanı