Hamiyelim test yaptım çok mutluyum Allah herkese gönlüne göre versin inşallah herşeyin hayırlısı olsunMaşallah sabrınıza, ben kırk kere yapmıştım şimdiyeama sizin yaptığınız daha iyi , daha sağlıklı. Yaptığınızda veya regl olduğunuzda haberdar eder misiniz ? Ben de gebelik bekliyorum da, ışık olması açısından
Melekcim bugün sabah test yaptım yine böyle çıktıBence en iyisi bi kaç gün sonra testini tekrarla ve bana da haber et olur mu merak ederim
Dün 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim bende olan farklilik olarak 1 haftadir akintim oluyordu birde göğüs uclari irilesmeye baslamisti bunu fark etmemdeki sey hic gogus ucum yoktu benim 4 5 gundur bu dikkatimi cekiyordu. Cektigim agrida adet agrisindan farkli değil halada o agriyi az az cekiyorumErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Yaaaa çok ama çok sevindiiimmm. Ilk mesajlarınızı okurken gerçekten hissetmiştim ama yoksa da umtlandirip sonra üzmek istemedim. Belirtileriniz nelerdi dönüp okuyacağım detaylı şekilde. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp güzel günlerde büyütmeyi nasip etsinn.Hamiyelim test yaptım çok mutluyum Allah herkese gönlüne göre versin inşallah herşeyin hayırlısı olsun
İnşallahBende folik asit kullandım iki ay gerçekten işe yarıyor inşallah sizinde işinize yarar
Yaaaa çok ama çok sevindiiimmm. Ilk mesajlarınızı okurken gerçekten hissetmiştim ama yoksa da umtlandirip sonra üzmek istemedim. Belirtileriniz nelerdi dönüp okuyacağım detaylı şekilde. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp güzel günlerde büyütmeyi nasip etsinn.
Muhtemelen öyledir ama yerinizde olsam icim rahat etsin , sorularım net cevap bulsun diye ilk fırsatta bi doktora giderdim. Her şey yolunda ilerlesin inşallahBu yerleşim kanaması mi
Ben çok silik bir çizgi görüyorum sankiMelekcim bugün sabah test yaptım yine böyle çıktı
Yarın gidicem işteMuhtemelen öyledir ama yerinizde olsam icim rahat etsin , sorularım net cevap bulsun diye ilk fırsatta bi doktora giderdim. Her şey yolunda ilerlesin inşallah
Yarın gidicem işte
İlk hamileliğimde bunu yaşadım doktora gitmenizfe fayda var bebek tutunması için iğne yapıyorlar ve ilaç veriyorlar sonra hemen geçiyor bnce acile gidebilirsin ben öyle yapmıştm düşük ile sonuçlanmasın allah korusun. Bncr zaman kaybetmeiki gecikme oldu Arkadaşlar bende bu akıntı oldu akşam gecede adet sancısı gibi bir sancım oldum ve gittim kan geldi nedir ne anlama gelir
Adet oldum kanamam olduİlk hamileliğimde bunu yaşadım doktora gitmenizfe fayda var bebek tutunması için iğne yapıyorlar ve ilaç veriyorlar sonra hemen geçiyor bnce acile gidebilirsin ben öyle yapmıştm düşük ile sonuçlanmasın allah korusun. Bncr zaman kaybetme
Hamileyim test yaptım demiştin dün diye hatırlıyorum da o nedenle öyle yazdımAdet oldum kanamam oldu
Kızlar mrb çatlatma iğnesi yaptık 17 ci gün dün test yaptım böyle çıktı sizce var mıHamileyim test yaptım demiştin dün diye hatırlıyorum da o nedenle öyle yazdım
Ama regl oldum anlamadımBen çok silik bir çizgi görüyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?