Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canımm naptınn gittin mi hastaneye
Aynen adetim bittikten sonra yaptım. Geldim karından ultrosonla baktı bişey yok dedi kan aldı yinede. Yarın çıkacakmış sonuçlar. Ama negatuftir diye düşünüyorum. Bişey olsa görürdü muayenede

Aynen adetim bittikten sonra yaptım. Geldim karından ultrosonla baktı bişey yok dedi kan aldı yinede. Yarın çıkacakmış sonuçlar. Ama negatuftir diye düşünüyorum. Bişey olsa görürdü muayenede

Karından hemen anlaşılır mı ki bilemedim. Hayırlısı olsun canımm

merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
Aynı belirtiler bendede var adetime 10 gun kala belirtiler basladı suan 8 gun var hala adet olacakmis gibiyim ins olmam :( rabbim isteyen herkese versin

Aynı belirtiler bendede var adetime 10 gun kala belirtiler basladı suan 8 gun var hala adet olacakmis gibiyim ins olmam :KK43: rabbim isteyen herkese versin
Aynen daha çok varmış canım.Kendimizi dinlediğimiz için bende her ay belirti olusturuyorum kendimde :) ama inşallah seninki gebeliktir

Aynen daha çok varmış canım.Kendimizi dinlediğimiz için bende her ay belirti olusturuyorum kendimde :) ama inşallah seninki gebeliktir
Sanmıyorum belim çok agrıyor bu kdr erken belirti yasayamam heralde yumurtlama donemimden 1 hafta gecti sadece adet belirtileri yasiyorum sanirm bu ay da olmadı saglık olsun :/

Back
X